Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از لایروبی، تعریض و ایمن سازی کانال ورودی بندرگاه هرمز و شتاب گرفتن روند توسعه ترابری دریایی در جزیره رنگین کمانی خلیج فارس خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ الله‌مراد عفیفی‌پور، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد : در راستای انجام رسالت‌ها و تکالیف قانونی سازمان بنادر و دریانوردی، طرح ایمن‌سازی مسیر دسترسی دریایی به بندرگاه جزیره تاریخی و گردشگری هرمز با تعریض کانال ورودی به ۸۰ متر، عمیق‌سازی کانال تا ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ متر و نیز استقرار شش فروند علائم کمک ناوبری شامل دو دستگاه بیکن و چهار فروند بویه جانبی به پایان رسید.

وی، طول کانال ورودی این بندرگاه را 900 متر عنوان کرد و گفت: با اجرای این پروژه که با صرف اعتباری بالغ بر ۸۵ میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان بنادر به انجام رسیده، شرایط ایمن دریانوردی برای تردد انواع شناورها با آبخور سه متر، در تمامی شرایط جزر و مدی فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تصریح کرد: از این پس، علاوه بر تردد ایمن تر شناورهای مسافری، زمینه دریانوردی ایمن ناوگان تجاری همچون بارج، یدک کش ولندینگ کرافت نیز فراهم می شود. 

به گفته عفیفی پور، عمق کانال تا پیش از این در زمان جزر یک متر بوده و تردد شناورها فقط در زمان مناسب مد آب دریا انجام می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و هم‌زمان با سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان (پایتخت دریایی ایران) مورد بهره‌برداری قرار گرفت و به زودی شاهد افزایش حجم ترددهای دریایی به جزیره رنگین کمانی خلیج فارس با اهداف گردشگری، تجاری و صیادی خواهیم بود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اظهار داشت: در آینده نزدیک با لایروبی و تعمیق بیشتر کانال تا عمق پنج متر، احداث چراغ راهنمای ورودی و همچنین احداث دیواره حافظتی ساحلی بندرگاه، گامی مهمی در راستای رفع محرومیت از جزیره هرمز به عنوان سند ماندگار مقابله با استعمار برداشته می شود.

عفیفی پور در پایان اعتبار مورد نیاز جهت ایمن‌سازی کامل و صددرصدی بندرگاه هرمز مطابق با استاندارهای بین‌المللی را ۲۰ میلیارد ریال پیش‌بینی کرده و ابراز امیدواری کرد: با اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته، در آینده نزدیک شاهد تحقق این مهم باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر

 

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب بیان کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۲ شناور در آب‌های استان دچار اضطرار شدند که بیشترین اضطرار مربوط به آبگرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته از مجموع شناور‌های مواجه شده با شرایط مضطر، موتورلنج‌های باری با ۲۵ حادثه بیشترین فراوانی شرایط اضطرار را به خود اختصاص دادند.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در مدت یاد شده بنادر عسلویه و دیر به ترتیب با ۱۲ و ۹، بنادر بوشهر و عامری هر کدام با ۷ و خارگ و دیلم به ترتیب با ۴ و ۳ حادثه بیشترین سوانح دریایی استان بوشهر را تجربه کردند.

وی گفت: همچنین در سال گذشته با حضور به‌موقع شناور‌های ناجی به ۷۰ نیاز پزشکی خدمه شناور‌ها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

شکیبی‌ نسب با اشاره به فوت ۲ نفر به دلیل غرق شدگی در آب‌های استان، عنوان کرد: براساس بررسی‌های انجام شده، در سال ۱۴۰۲ بیشترین شرایط مضطر شناور‌ها ناشی از دریانوردی در شرایط نامساعد بوده که انتظار می‌رود دریاروی در شرایط مطلوب مورد توجه جدی دریانوردان قرار گیرد.

وی یادآور شد: دریانوردان در صورت مواجه شدن با شرایط اضطرار می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۵۵۰ در سریع‌ترین زمان خدمات جستجو و نجات را دریافت کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۷ شناور ناجی در بنادر استان و ۶ مرکز جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • ساخت باندهای دوم محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی شتاب می‌گیرد
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • فرآیند تولید هواپیمای ترابری غول پیکر «ایلیوشین ایل-۷۶» (فیلم)
  • سفر حدود ۷ میلیون گردشگر با وسیله نقلیه شخصی به قشم
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​