Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام علی موحدی راد با اشاره به اینکه تاکنون چندین نفر در رابطه با قاچاق گسترده و سازمان یافته دام در سیستان و بلوچستان دستگیر شده اند، اظهارداشت: پرونده قاچاق دام در استان درحال بررسی است و تاکنون نیز سه تن از کارمندان جهاد دستگیر شده و دو تن دیگر نیز از دلالان بازار دام که با آنان در ارتباط بودند، بازداشت شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این قاچاق سازمان یافته دام با موضوع قاچاق در دیگر نقاط کشور متفاوت است چرا که همه جا دام‌ها از کشور خارج میشوند، اما در این استان این افراد به صورت غیرقانونی اقدام به واردات دام می‌کردند که این موضوع موجب بروز معضلات جدی برای سلامت دام‌ها و مردم استان شده بود.

دادستان عمومی و انقلاب سیستان و بلوچستان بیان کرد: این افراد پس از وارد کردن دام‌ها با استفاده از پلاک‌های به جا مانده از دام‌های ذبح شده و یا پلاک‌هایی که در اختیار آنان بوده حیوانات قاچاق را بدون معاینات بهداشتی و کنترل‌های لازم به دیگر مناطق کشور ارسال می‌کردند که به عنوان مثال اگر تنها یکی از این دام‌ها مبتلا به تب برفکی باشد نه تنها تعداد بسیاری از حیوانات اهلی استان را مبتلا می‌کند بلکه خسارت جبران ناپذیری نیز به سلامت شهروندان وارد می‌کند.

وی ادامه داد: بحثی در دولت مطرح شده تا واردات دام در منطقه هدفمند و به صورت قانونمند انجام شود تا دیگر شاهد چنین قاچاق سازمان یافته و گسترده‌ای نباشیم و همه مردم نیز بتوانند به راحتی پس از انجام معاینات بهداشتی دام وارد کشور کنند و از تخفیفات ویژه آن بهره‌مند شوند.

حجت الاسلام موحدی راد با تاکید بر اینکه بر تعداد دستگیر شده‌ها افزوده خواهد شد، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه پرونده باز بوده و در دست بررسی است بی شک بر تعداد افراد دستگیر شده افزوده خواهد شد، در حال حاضر چند تن در بازداشت بوده و سه نفر دیگر نیز با قرار وثیقه آزاد شده اند که آزادشدگان بیشتر دلالان این بازار قاچاق بوده اند.

وی تصریح کرد: اگر هر مسئولی در هر مقامی و هر رده‌ای که باشد چه در جهاد کشاورزی و چه در هر سازمان دیگری با وی برخورد خواهد شد و دستگاه قضا با جدیت با قاچاقچیان و متخلفان برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/پ

دستگیری کارمندان جهاد کشاورزی متخلف در سیستان و بلوچستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۷۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، بارش شدید باران در اواخر سال گذشته و ابتدای سال نو کشاورزان جنوب سیستان و بلوچستان را غافلگیر کرد و کشت و کار آنها را با خود برد.
رئیس شورای اسلامی زرآباد می‌گوید: در سیل ابتدای امسال بارش ۴۰۹ میلی‌متری باران، هفت هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی شهرستان وارد کرده است.
نهنگی گفت: بیش از ۱۲۰ کیلومتر جاده بین مزارع کشاورزی در شهرستان زرآباد تخریب شده و امکان تردد نیست.
وی می‌افزاید: جاده دسترسی به اراضی کشاورزی خیلی ضروری است، چون اگر آب به محصول نرسد و رسوب برداشته نشود کشاورزی اندک بجا مانده نیز از بین می‌رود.
وی همچنین خبر از تخریب ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی و موتور پمپ می‌دهد.
همچنین مدیر جهادکشاورزی قصرقند گفت: براساس برآورد اولیه بارندگی و سیلاب اخیر در فروردین ماه سالجاری بیش از ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به تاسیسات و زیربنا‌های بخش کشاورزی، باغات و مزارع، قنوات و بند سار‌های این شهرستان خسارت وارد کرد.
رئیسی افزود: سیلاب به بیش از ۲ هزار هکتار اراضی آبی و دیم زیر کشت محصولات زراعی و باغی مختلف، ۹۶ رشته قنات، ۶۵۰ هزار متر مکعب بندسار‌های دیمی، ۱۱۰ حلقه چاه آب کشاورزی، ۲۳ کیلومتر لوله انتقال آب کشاورزی، ۲۰ کیلومتر کانال آبیاری، ۳۲۰ کلنی زنبور عسل و ۳۰ واحد دامداری روستایی صدمات جدی وارد کرده است.

بارش‌های دو ماه گذشته جنوب سیستان و بلوچستان در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده و و اعزام ماشین آلات راه‌سازی و تانکر آبرسانی اولویت این مناطق است.

دیگر خبرها

  • نفت کوره قاچاق در هامون کشف شد
  • کشف ۲۰۲ حلقه لاستیک قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد در نیمروز
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • ۷۰۰ میلیون مترکعب آب وارد سیستان و بلوچستان شد
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۲۱۰۰ میلیاردی سیلاب بلوچستان به بخش کشاورزی
  • کارمند یکی از ادارات دولتی در قائم شهر دستگیر شد
  • جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است