Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون سابق شرکت ملي نفت گفت: اگر قراردادهاي توسعه‌ ميادين نفتي که پس از برجام مذاکرات آنها انجام شد، به نتيجه مي رسيد، حدود 200 ميليارد دلار در صنعت نفت کشور سرمايه گذاري انجام مي شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، غلامرضا منوچهري امروز (شنبه) در نشست تخصصي چشم‌انداز صنعت نفت و گاز ايران در سومين کنگره اکتشاف و توليد و شسمين کنگره ملي حفاري در مرکز همايش‌هاي صدا و سيما با تشريح جزييات قراردادهاي نهايي‌شده پس از برجام اظهار داشت: مذاکرات 10 قرارداد به مرحله نهايي رسيد و حتي اسناد نيز امضا شد و منتظر امضاي قرارداد اصلي بوديم که تحولات مربوط به انتخابات رياست جمهوري آمريکا رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منوچهري ادامه داد: به عنوان نمونه مذاکرات توسعه آزادگان با سه کنسرسيوم پيش مي‌رفت و حضور توتال فرانسه و سي‌ان‌پي‌سي چين با همکاري شريک ايراني در اين ميدان قوت گرفته بود که متوقف شد.
معاون سابق شرکت ملي نفت اضافه کرد: مذاکرات ميدان يادآوران هم با شل و ساينوپک چين جلو مي‌رفت اما در نهايت متوقف شد.
وي ادامه داد: قرارداد توسعه ميدان بندرکرخه با شرکت «او ام وي» اتريش، ميدان چنگوله با «دي ان وي» نروژ و ميدان آذر با گازپروم نفت در حال نهايي شدن بود.
منوچهري يادآور شد: توسعه ميدان کيش نيز با شل انگليس به مراحل خوبي رسيده بود.
معاون سابق شرکت ملي نفت با بيان اينکه پس از برجام توسعه فرزاد با هندي ها نهايي شد‌، گفت: براي توسعه لايه نفتي و آب تيمور هم با مرسک مذاکراتي داشتيم.
وي يادآور شد: به گفته آمريکايي ها سنگين ترين تحريم هايي که تاکنون وجود داشته، عليه کشور ما اعمال شده است.
منوچهري تاکيد کرد: بايد با شناسايي ظرفيت ها صنعت نفت را در زمان تحريم ها همچنان پويا نگاه داشت.
معاون سابق شرکت ملي نفت ادامه داد: اگرچه شرکت هاي بزرگ به دليل تحريم ها با ايران همکاري نمي کنند اما مي توان با شرکت هاي کوچک چيني و حتي اروپايي همکاري کرد.
به گزارش ايرنا، سومين کنگره اکتشاف و توليد در مرکز همايش‌هاي صدا و سيما با حضور مديران ارشد بخش بالادستي صنعت نفت و کارشناسان در مرکز همايشهاي صدا و سيما برپاست.
اقتصام2022**2078**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۵۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند جمع‌آوری گازهای مشعل در ۱۴۰۳ شتاب می‌گیرد/ بهره‌برداری از ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در آینده‌ای نزدیک

وزیر نفت با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گازهای مشعل میدان‌های نفتی غرب کشور در منطقه دهلران به‌زودی با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شانا، جواد اوجی امروز (چهارشنبه، هشتم فروردین‌ماه) در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه گروه نفت و گاز در سال ۱۴۰۲ رشد اقتصادی بیش از ۲۰ درصد و بالاترین رقم رشد اقتصادی را تجربه کرد که برای این دستاورد از همکارانم در صنایع نفت و گاز قدردانی می‌کنم، اظهار کرد: امسال با برنامه‌ریزی‌هایی از پیش تعیین شده از جمله تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، جهشی مطلوب در مسیر جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه کارخانه گاز و گاز مایع ۳۱۰۰ (ان‌جی‌ال ۳۱۰۰) با هدف جمع‌آوری گازهای مشعل میدان‌های نفتی غرب کشور در منطقه دهلران تا دو ماه آینده با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته گازهای همراه میدان‌های نفتی واقع در غرب کشور با ارسال به مشعل‌ها سوزانده شده و تا امروز واحدی برای جمع‌آوری این گازها در استان‌های غربی کشور به بهره‌برداری نرسیده است.

وزیر نفت با اشاره به سوختن روزانه ۲۵۰ میلیون فوت‌مکعب گازهای همراه در میدان‌های نفتی غرب کشور ادامه داد: خوشبختانه با تکمیل طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های نفتی در غرب کشور، همه گازهای همراه میدان‌های استان‌های ایلام و کرمانشاه جمع‌آوری و فرآوری می‌شوند.

اوجی با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از این کارخانه روزانه حدود ۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری تزریق می‌شود، گفت: سالانه یک‌ میلیون تن اتان با خط لوله‌ ساخت شده به پتروشیمی‌های جنوب کشور ارسال می‌شود تا خوراکشان از طریق این گازهای مشعل، تأمین و به ارزش افزوده تبدیل شود.

وی ضمن اشاره به رکورد مصرف ۱۵۲ میلیون لیتر بنزین در روز پایانی سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در روزهای تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ تاکنون روزانه به‌طور میانگین حدود ۱۱۹ میلیون لیتر بنزین مصرف و سوخت مورد نیاز کشور بدون هیچ مشکلی به‌خوبی تأمین شده است.

وزیر نفت تأکید کرد: بنزین با سختی فراوانی در پالایشگاه‌ها فرآورش و در ۴ هزار و ۴۰۰ جایگاه عرضه سوخت کشور توزیع می‌شود، در اینجا از شهروندان محترم خواستارم با توجه به راهکارهای مصرف بهینه، به مدیریت مصرف سوخت کمک کنند.

افزایش برداشت از میدان‌های مشترک در دولت سیزدهم

اوجی درباره برداشت از میدان‌های نفتی و گازی مشترک با اشاره به اینکه در این زمینه به اعداد و ارقام‌ خوبی دست یافته‌ایم، تأکید کرد: در دولت سیزدهم حدود ۵۰ میلیون مترمکعب از میدان‌های گازی مشترک و حدود ۷۵ هزار بشکه از میدان‌های نفتی مشترک افزایش برداشت داشته‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه در رشد تولید نفت و گاز به رقم‌های مطلوبی دست یافته‌ایم و اولویت با برداشت از میدان‌های مشترک است، افزود: همه میدان‌های نفت و گاز مشترک تعیین تکلیف شده‌اند و قراردادهای آنها امضا شده است و هیچ میدان مشترک نفت و گاز بلاتکلیفی در دریا و خشکی نداریم.

ایران به تکالیف خود در قرارداد گازی ایران و پاکستان عمل کرده است

وزیر نفت درباره قرارداد خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان تصریح کرد: براساس این قرارداد تکالیفی به‌عهده طرف ایرانی و پاکستانی است که در این زمینه ایران به تکالیف خود عمل کرده است.

اوجی ادامه داد: نشست‌ها و مذاکرات سازنده‌ای با طرف پاکستانی داشته‌ایم و اسلام‌آباد خواهان تکمیل بخش پاکستانی خط لوله صادرات گاز است که امیدواریم این اتفاق خوب رقم بخورد و انتقال گاز به پاکستان آغاز شود.

دیگر خبرها

  • چراغ سبز پمپئو به ترامپ؛ او چشم به چه پستی دارد؟
  • پوچتینو: لاویا حین امضای قرارداد با چلسی مصدوم بود
  • امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
  • جهش تولید با مشارکت مردم، چگونه؟ محمدجواد هادی
  • امضای قرارداد بازسازی فرودگاه ننگرهار با ایران
  • امضای قرارداد میان طالبان و شرکت گاما
  • امضای قرارداد احداث ادامه خط آهن خواف- هرات در افغانستان
  • خالد مشعل: با صلابت میدان نبرد و مذاکرات را مدیریت می‌کنیم
  • رونمایی از کتاب «میدان نفتون، از آغاز تاکنون»
  • روند جمع‌آوری گازهای مشعل در ۱۴۰۳ شتاب می‌گیرد/ بهره‌برداری از ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در آینده‌ای نزدیک