Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دماوند با بیان اینکه 14 حرفه آموزشی در این مرکز ارائه می شود، گفت: 607 نفر از ابتدای سال تاکنون در مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دماوند آموزش دیدند که در مجموع 290 هزار و 838 نفر ساعت توسط این مرکز آموزشی ارائه شد.

داود کبریا پاشا روز ‌شنبه در گفت وگو با ایرنا در خصوص فعالیت های این نهاد از ابتدای سال تاکنون با بیان اینکه 43 دوره آموزش در دو نوبت صبح و عصر برگزار شده است، اظهار داشت: 607 نفر وارد کارگاه های آموزشی شدند که از این تعداد 520 نفر آزمون کتبی و عملی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از بین کسانی که در آزمون ها شرکت کردند، 255 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده و از این تعداد 50 نفر نیز کار آفرین شدند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون، هفت مرحله آزمون هماهنگ با استان برگزار شده است، ادامه داد‌: 23 آموزشگاه آزاد در سطح شهرستان فعالیت دارند که یک هزار و 346 نفر در آزمون های این آموزشگاه ها شرکت کردند.
کبریا پاشا خاطر نشان کرد: 543 نفر در بخش صنعت ساختمان موفق به اخذ مدرک درجه 3 شدند و 140 نفر نیز در حوزه آموزش در محیط کار واقعی در حوزه اصناف مورد آزمون قرار گرفتند و 30 نفر نیز در آموزش روستایی شرکت کردند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دماوند بیان کرد: مکانیک، برق خودرو، لوازم خودرو، لوازم صنعتی، برق خورشیدی، جوش سازه و مخازن و پکیج، لوله کشی گاز، plc، برق ساختمان و بنای درجه 1 تا 3 از جمله حرفه هایی است که در این مرکز ارائه شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه در مجموع 14 حرفه در بخش دولتی در این مرکز آموزش داده می شود، اضافه کرد: علاوه بر این حرفه ها، دو حرفه آسانسور سازی و آموزش رانندگی گواهینامه پایه یک را نیز درخواست دادیم که نیازمند کمک مسئولان و خیرین شهرستان هستیم.
کبریا پاشا تاکید کرد: اجرا، طراحی و نگه داری ابزار این دو حرفه در مجموع حدود 350 میلیون تومان هزینه دارد و البته یکی از نیازهای منطقه محسوب می شود که در صورت جذب این دو حرفه، یک فعالیت اقتصادی نیز محسوب می‌شود و افراد جویای کار می توانند در این دو حرفه آموزش دیده و مشغول به کار شوند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دماوند تصریح کرد: تنها مشکل موجود این مرکز مربوط به کمبود اعتبار است که نیازمند کمک خیرین و شهرداری ها است.
تهرام/7246//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش اقدامات و مطالبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۰۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • امروز، چهارشنبه آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسۀ کنکور
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • ۶.۵ میلیون موتورسوار گواهینامه ندارند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد استان زنجان
  • استمرار طرح صدور گواهینامه یک روزه موتورسیکلت
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد