Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@14:37:13 GMT

بهترین راه مبارزه با قاچاق کالا از نظر وزیر کشور

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۱۰۸۷

بهترین راه مبارزه با قاچاق کالا از نظر وزیر کشور

ساعت 24- وزیر کشور گفت: اگر بخواهیم به صورت سازمان‌دهی شده، کارشناسی و برنامه‌ریزی به امر توزیع و تأمین کالاها و نحوه ارائه آنها نظارت داشته باشیم و مانع قاچاق شویم، بهترین و تنهاترین راه این است که سامانه‌های مبارزه با قاچاق کالا فعال شود.

 رحمانی فضلی در جمع خبرنگاران و در حاشیه یکصد و بیست و سومین جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه قانون‌گذار تکالیفی درخصوص سامانه‌های توزیع، تهیه و نظارت کالاها تکلیف کرده است، گفت: با انجام این تکالیف از طریق دستگاه‌های مربوطه می‌توانیم اطمینان کامل داشته باشیم که امر مبارزه با قاچاق، توزیع عادلانه و مناسب، قیمت‌گذاری و کنترل قیمت‌ها کاملاً رعایت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک سال است که بنده خودم شخصاً این موضوع را پیگیری می‌کنم و از سال ۹۲ نیز این تکلیف اعلام شده است. همچنین سه جلسه را امسال خود بنده گذاشتم و چندین جلسه نیز در ستاد به صورت کارشناسی برگزار شد و امروز نیز آخرین بررسی‌ها انجام شد زیرا در جلسات قبل به ما قول دادند که تا آخر اسفندماه سامانه‌ها را آماده می‌کنند که بعد از آماده‌سازی بایستی مرحله اتصال سامانه‌ها به یکدیگر انجام شود.

وزیر کشور اضافه کرد: امروز نتیجه گزارش را از دستگاه‌های مختلف گرفتیم. برخی از دستگاه‌ها وظایف خود را انجام دادند و برخی دیگر نیز وظایف خود را انجام نداده بودند. براساس جمع‌بندی جلسه مقرر شد طی ۱۰ روز همه دستگاه‌هایی که نتوانستند تکالیف و وظایف خود را انجام دهند، دلایل عدم انجام را برای ما گزارش کنند که این دلایل ممکن است خارج از اراده دستگاه بوده باشد یا اینکه در داخل دستگاه این امر محقق شده است. بعد از اینکه گزارش‌ها دریافت شد حتماً آن را خدمت رئیس‌جمهور خواهیم داد.

رحمانی فضلی تصریح کرد: دستگاه‌هایی که نتوانستند با دلایل خارج از اراده خودشان که شاید دلایل متعددی باشد کار را به سرانجام برسانند، حتماً در یک زمان‌بندی خاص و مشخص آن را پیگیری خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: اگر بخواهیم به صورت سازمان‌دهی شده متشکل و کارشناسی و برنامه‌ریزی شده به امر توزیع و تأمین کالا و نحوه ارائه آنها نظارت داشته باشیم که مانع قاچاق هم بشویم، بهترین و تنهاترین راه این است که این سامانه‌ها فعال شوند. امیدواریم با تاکیداتی که رئیس‌جمهور و معاون اول رئیس‌جمهور بر این موضوع داشتند، به زمان‌بندی معقولی برای عملیاتی شدن آن برسیم.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: عبدالرضا رحمانی فضلی احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • وزیر ورزش: امروز بهترین روز تاریخ ورزش ایران است
  • ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • زیرساخت‌های رفاهی سواحل متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد
  • وزیر کشور: استفاده از پلاژ‌های دولتی برای همه
  • توقیف محموله ساخت اسرائیل در مرز ایران + جزئیات ماجرا