Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این سرمقاله طاهر موسوی زاده به سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هفته گذشته به خوزستان و بررسی وضعیت اشتغال استان پرداخته است:
با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه شورای اشتغال استان خوزستان، زمینه ای فراهم شد تا بار دیگر مسأله بسیار مهم اشتغال در استان خوزستان بصورتی گسترده رسانه ای شود و این سوآلات پاسخ داده نشده که؛ 'در استانی چون خوزستان با ظرفیتهای بیشمار اشتغالزائی چرا باید نرخ بیکاری بالا باشد و با وجود اینهمه بیکار بومی چرا باید حتی برای برخی مشاغل ساده نیروی غیربومی جذب شود؟' دوباره مطرح گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین جلسه یکی از نمایندگان خوزستان در مجلس از افزایش 3 درصدی نرخ بیکاری از سال 95 تا سال جاری خبر داد و این در حالی است بنا به نقل استاندار، استان از افزایش روزانه تولید نفت به 3 میلیون و 700 بشکه برخودار بوده است و تازه این تنها یکی از ظرفیتهای بیشمار این استان زرخیز برای غلبه بر بیکاری است، ظرفیتهایی که تقریباً تمام دست اندرکاران اجرائی کشور از گذشته تا حال بر آنها واقفند و اگر این ظرفیتها فعّال شود نه تنها مشکل بیکاری استان که مشکل بیکاری کشور مرتفع خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه در همین جلسه به تصویب اجرای طرح 550 هزار هکتاری زمینهای کشاورزی خوزستان در اولین سفر رئیس جمهور به استان اشاره کرد که به عنوان یکی از ظرفیتهای استان و جهت رفع نقایص گزارش وزیر اجمالاً به آن اشاره می کنیم تا دریابید که بیعرضگی و یا غرضهای سیاسی در بلااستفاده ماندن ظرفیتهای تولیدی و اشتغالزائی استان می تواند چه زیانهائی به استان و کشور وارد کند.
طرح 550 هزار هکتاری مورد اشاره وزیر در حقیقت طرح 800هزار هکتاری توسعه کشاورزی خوزستان است که در پی سفر مقام معظّم رهبری به استان در سال 1375 و به توصیه ایشان برای بهره برداری بهینه از ظرفیتهای آبی و خاکی بی نظیر استان، توسط کارشناسان وزارتخانه های ذیربط و سازمان برنامه و بودجه تهیه شد و پس از تأیید وزرای مربوطه، در 30 مرداد 76 جهت اجرا به رئیس دولت اصلاحات ابلاغ و وی نیز با قید اقدام سریع، اجرای فوری آنرا از نجفی، رئیس سازمان برنامه و بودجه وقت خواستار شد. امّا در تمام طول دولت اصلاحات اجرای این طرح عامدانه مسکوت ماند و هیچ اقدام مؤثری برای شروع اجرای آن به عمل نیامد و پس از 7 سال، تنها یک درصد از اعتبارات این طرح تخصیص داده شد، که جذب همین اعتبار مختصر نیز با ابهام روبرو بود .
این طرح که زمان پایان آن سال 1390 پیش بینی شده بود در صورت اجرا می توانست ضمن ایجاد 300 هزار شغل و ریشه کنی بیکاری دراستان و استانهای مجاور، تولیدات کشاورزی، دامی، شیلاتی و مانند آن را نیز چند برابر کرده و با افزایش رونق اقتصادی و رفاه و آرامش مردم، بسیاری از ناهنجاریهای ناشی از بیکاری و فقر را برطرف کند.
با ارزیابی نتایج قصور یا تقصیر در عدم بهره برداری بموقع از این طرح می توان میزان خیانتها و بلکه جنایات تمام عاملان تأخیر در اجرای اینگونه طرحها را چه در دستگاههای اجرائی و چه در نهادهای نظارتی برآورد کرد و به تمام کسانی که در مسند قدرتند و در انجام وظایف خود کوتاهی می کنند در این مورد هشدار داد.
/6002/7158
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 بیکاری سازمان برنامه و بودجه فقر نفت وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۱۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز چهارشنبه در نشست بررسی طرح زراعت چوب در استان خوزستان بیان کرد: زراعت چوب به عنوان یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال در استان شود.

وی افزود: طرح زراعت چوب در قالب سفر هیأت دولت مطرح شد و مورد تأیید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود ۶ میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در طول چهار سال پیش‌بینی شده است.

حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از یک هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و در این مدت از برگ آن برای گرفتن اسانس استفاده می‌شود که برای این امر نیز چند کارخانه راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان انجام شده و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف داشتند، بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: تاکنون و در مجموع ۲ هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از ۸.۵ برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شد، ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب در استان ایجاد شود، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

کد خبر 6088140

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • وزیر ناتوان و برکنار شده، چطور استاندار استانی چون مازندران می شود؟ /از عجایب و غرایب دولت رئیسی
  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار
  • تکلیف میزبانی استقلال ملاثانی از سپاهان فردا مشخص می‌شود
  • اشتغالزایی در آذربایجان شرقی ۱.۳۱ برابر بیشتر از تعهد انجام شد
  • اطلاعیه شماره ۵ هیات استانی بررسی مرحله دوم انتخابات
  • رئیس هیئت فوتبال خوزستان: درست نیست تیمی به هم‌استانی خود ورزشگاه ندهد/باید بازی را برگزار می‌کردند تا شائبه ایجاد نشود
  • رئیس هیات فوتبال خوزستان: درست نیست تیمی به هم استانی خود ورزشگاه ندهد/باید بازی را برگزار می‌کردند تا شائبه ایجاد نشود