Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان، گفت: همایش بین المللی توسعه چابهار در پی اولین نشست کمیته پیگیری اجرایی سازی موافقت نامه سه جانبه ترانزیتی چابهار که سوم دی ماه امسال امضا شد، با حضور مهمانانی از ۳۵ کشور، نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، معاون اول رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی، وزیر جهاد کشاورزی و استاندار سیستان و بلوچستان هفتم اسفند ماه در مرکز همایش‌های بین المللی چابهار برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز آقایی اظهار کرد: از جمله برنامه‌های جانبی این همایش که با حضور میهمانان، دوشنبه ششم اسفند ماه اجرا می‌شود می‌توان به بازدید از زیرساخت ها، تجهیزات و اسکله‌های طرح توسعه بندر شهید بهشتی و افتتاح ساختمان شماره یک عملیاتی اسکله‌های بندر شهید بهشتی چابهار اشاره کرد.

وی بیان کرد: افتتاح و بهره برداری از ۲+۶ دستگاه مکنده غلات و آغاز عملیات تخلیه کشتی کانتینری با تجهیزات استراتژیک جدید با فرمان وزیر راه و شهرسازی و بازدید دکتر اسلامی از ۵/۲ کیلومتر جاده دسترسی بندر شهید بهشتی، از جمله برنامه‌هایی است که ششم اسفند ماه برگزار می‌شود.

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، بهره برداری از افزایش ظرفیت آب شیرین کن بندر شهید بهشتی چابهار، لابراتوار آموزش تخصصی، درمانگاه و رصد خانه کوی مسکونی بندر شهید بهشتی چابهار و کاشت ۵۰ اصله نهال توسط نمایندگان کشور‌های شرکت کننده در این همایش با عنوان پیوند سبز از دیگر برنامه‌های ششم اسفند ماه در چابهار است.
آقایی با اشاره به برنامه‌های همایش بین المللی توسعه چابهار گفت: ارائه سخنرانی جمعی از مسئولان و ذی نفعان، افتتاح نمایشگاه جانبی همایش، رونمایی از کتاب چابهار، پنل پرسش و پاسخ مدیران سازمان بنادر و دریانوردی، منطقه آزاد، گمرک، صمت، قرنطینه و استاندارد از جمله برنامه‌های این همایش است.
وی ادامه داد: تفاهم نامه‌های بخش‌های دولتی و خصوصی و قرارداد‌های سرمایه گذاری نیز در قالب همایش بین المللی توسعه چابهار امضا و مذاکرات بخش‌های دولتی و خصوصی هم در این روز برگزار می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی افزود: معرفی توانمندی‌های بندر چابهار به عنوان پیونده دهنده کشور‌های منطقه، ایجاد ترافیک مسافری دریایی، افزایش ترافیک کالا، سرمایه گذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی در زمینه‌های دریایی مشترک میان کشور‌های منطقه دریای عمان و اقیانوس هند و پذیرش و جذب اعضای جدید از دیگر کشور‌ها به توافق نامه چابهار از اهداف برگزاری این همایش بین المللی است.

لازم به ذکر است: دو دستگاه مکنده غلات طی ماه‌های گذشته با حضور «محمد راستاد»، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/

همایش بین المللی توسعه چابهار برگزاری می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنادر و دریانوردی وزارت راه وشهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار

 عبدالسلام جواد آخوندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه) اظهار داشت: بندر چابهار جمهوری اسلامی ایران یکی از راه‌های مهم تجاری و ترانزیتی برای افغانستان است.

وی افزود: وزارت صنعت و تجارت طالبان با همکاری جمهوری اسلامی ایران تسهیلات ویژه‌ای را برای تاجران افغانستان فراهم کرده است.

آخوندزاده ادامه داد: با فراهم‌سازی زمین و منطقه آزاد برای تجارت، اموال تاجران افغانستان در بندر چابهار در امنیت است.

به گفته سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان، بیشترین صادرات و واردات افغانستان از بندر چابهار و بندر عباس صورت‌ می‌گیرد.

وی اضافه کرد: صادرات و واردات افغانستان با ایران از نظر ارزشی در طول سال ۱۴۰۲ به ۲ میلیارد و ۲۵ میلیون دلار رسید که از این رقم ۳۳ میلیون دلار ارزش صادرات افغانستان و یک میلیارد و ۹۲ میلیون دلار هم ارزش واردات این کشور از ایران بوده است.

به گفته این مقام مسئول افغانستان اقلام عمده صادراتی افغانستان در سال گذشته به جمهوری اسلامی ایران پنبه، شمش سرب، کنجد، نخ، کشمش و ماش بوده است.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت: اقلام وارداتی افغانستان از ایران در سال ۱۴۰۲، سوخت دیزل، بنزین، گاز مایع، سیمان، برق، گوجه فرنگی و مواد خام فابریکات صنعتی بوده‌است.

پیش از این وزارت صنعت و تجارت طالبان اعلام کرده بود این وزارت بر استفاده بهتر از بندر چابهار به عنوان راه جدید تجارت افغانستان تاکید دارد.

کارشناسان امور اقتصادی به این باورند که بندر چابهار ایران نزدیک‌ترین و ارزان‌ترین مسیر برای واردات و صادرات کالاهای تجار افغانستانی است.

از سویی هم مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان می‌گویند که بندر چابهار نسبت به بندر واگه کراچی از مزایای بیشتری برای انتقال کالاها برخوردار است.

به گفته آنان، در کنار فراهم‌ شدن امکانات از جانب ایران، انتقال کالا از این بندر تجارتی ارزان‌تر تمام شده و از امنیت بیشتری نیز برخوردار است.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری می‌افزاید: در چابهار تاسیسات پیشرفته‌ای ساخته شده که این تاسیسات سهولت‌های زیادی را برای انتقال کالا فراهم کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • ماجرای رقابت پشت‌پرده ایران و پاکستان در بندر چابهار و گوادر!
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار