Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «عبدالرضا رحمانی فضلی»، وزیر کشور، در حاشیه یکصد و بیست و سومین جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به وضع 76 تکلیف از سوی قانونگذار در خصوص مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: بخش زیادی از تکالیف، ناظر بر فعال سازی سامانه های نظارت بر تأمین و تولید و توزیع کالا از مبدأ تا مقصد و در مسیر از سوی دستگاه های ذیربط است که بررسی پیشرفت کار دسنگاه ها در این عرصه، جلسه امروز را به یکی از جلسات بسیار مهم ستاد مبدل ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی ادامه داد: با انجام این تکالیف از طریق دستگاههای مربوط می توانیم اطمینان کامل داشته باشیم که سه مقوله مبارزه با قاچاق، توزیع عادلانه و مناسب و قیمت گذاری منصفانه کالا، کاملاً رعایت می شود. 

وزیر کشور خاطرنشان کرد: این تکلیف قانونی از سال 92 به دستگاه ها ابلاغ شده است؛ و تا کنون در این راستا جلسات متعدد کارشناسی  در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با مشارکت دستگاه های مختلف برگزار شده است؛ بعلاوه حدود یک سال است که شخصاً این موضوع را پیگیری می کنم، و به همین منظور سه جلسه با حضور همه دستگاه های دارای تکلیف قانونی در وزارت کشور برگزار شده است.

وی در خصوص دستور جلسه امروز گفت: در جلسه قبل ستاد، مقرر شده بود تا آخر اسفندماه، هر یک از دستگاههای ذیربط، سامانه مربوط به مأموریت خود را آماده کنند، بر این اساس امروز آخرین بررسی ها درخصوص نحوه راه اندازی و فعالیت سامانه دستگاههای مرتبط بررسی شد تا پس از آن مرحله اتصال سامانه ها به یکدیگر انجام شود.

وزیر کشور اضافه کرد: در جلسه امروز گزارش عملکرد دستگاهها ارائه شد. بعضی از دستگاهها وظایف خود را انجام داده اند اما برخی از دستگاهها تا امروز نتوانسته اند این وظایف را به طور کامل محقق کنند. لذا در جلسه جمع بندی و مقرر شد، ظرف ده روز همه دستگاههایی که نتوانستند تکالیف و وظایف خود را به صورت کامل انجام دهند، دلایل عدم موفقیت خود را اعم از اینکه ناشی از شرایط داخل دستگاه ها و یا موارد خارج از اراده دستگاه بوده است گزارش کنند.

وی اشاره کرد: بعد از دریافت این گزارشها، حتماً این موارد به سمع و نظر رئیس جمهور خواهد رسید. همچنین برای دستگاههایی که نتوانستند به دلایلی که خارج از اراده خودشان بوده که شاید دلایل متعددی هم باشد، این تکالیف را به سرانجام برسانند، حتماً باید زمانبندی خاص و مشخصی داشته باشیم و به جد پیگیری کنیم تا همه اینها انجام شود.

وزیر کشور در پایان تاکید کرد: اگر بخواهیم کارشناسی شده، برنامه ریزی شده و سازماندهی شده به امر توزیع و تحویل کالا و نحوه ارائه آنها نظارت داشته باشیم تا مانع قاچاق شویم، بهترین و تنهاترین راه فعال سازی سامانه های نظارت بر تأمین و تولید و توزیع کالا از مبدأ تا مقصد و در مسیر است. البته متاسفانه برای راه اندازی سامانه ها، زمان زیادی طول کشیده است و این از نظر ما قابل قبول نیست. امیدواریم با تاکیدات بسیار زیادی که رئیس جمهور محترم و معاون اول ایشان بر این موضوع داشتند، در یک زمانبندی معقول، عملیاتی و اجرایی شدن این سامانه ها را داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قاچاق کارشناسی مبارزه با قاچاق کالا معاون اول وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر قاچاق می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: بیشترین میزان مصرف بنزین در ایام نوروز امسال به ۲۹ اسفند بازمی‌گردد که ۱۵۲ میلیون لیتر در این روز به مصرف رسید که نسبت به مصرف ۱۴۴ میلیون لیتری بنزین در روز مشابه سال قبل از آن، ۸ میلیون لیتر رشد داشته است.

* متوسط مصرف بنزین در ایام نوروز امسال حدود ۱۱۹ میلیون لیتر در روز

تسنیم در خبری نوشت:وی افزود: متوسط مصرف بنزین در ایام نوروز امسال تا امروز ۱۱۸.۹ میلیون لیتر در روز بوده که رقم بسیار بالایی است و نسبت به متوسط مصرف بنزین در ایام مشابه سال قبل که رقم ۱۱۵ میلیون لیتر بوده، رشدی ۴.۶ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اذعان داشت: در روز ۲۹ اسفندماه فقط در تهران ۲۱.۵ میلیون لیتر مصرف بنزین داشته‌ایم که این نشان می‌دهد مردم برای آغاز سفرهای نوروزی خود از تهران، باک‌های خودروها را پر کردند و عازم جاده‌ها شده‌اند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "طبق آمار پلیس راهور ۱۳۹ میلیون تردد جاده‌ای بین‌شهری در این ایام رقم خورده"، گفت: ثبت این میزان تردد جاده‌ای بین شهری نشان می‌دهد که اولویت اول مردم برای سفرهای نوروزی، استفاده از خودروهای شخصی است که کافی نبودن ظرفیت ناوگان هوایی کشور، فروش بلیت‌های هواپیما به صورت چارتری و مشکلات عرضه بلیت، قیمت بالای بلیت هواپیما، عدم ظرفیت کافی در حمل‌و نقل ریلی و وضعیت نامناسب عرضه بلیت و قیمت آن، از دلایلی است که مردم ترجیح می‌دهند به صورت جاده‌ای سفر کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر تقاضا و تمایل مردم برای سفرهای جاده‌ای، به‌خصوص با استفاده از خودروهای شخصی، خودروهای مورد استفاده مردم که تولید داخل است، بسیار پرمصرف هستند.

* خودروها استاندارد شوند ۵۰ میلیون لیتر بنزین مازاد برای صادرات خواهیم داشت

سالاری با بیان اینکه "مصرف ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین در روز برای ۲۹ میلیون وسیله نقلیه اعم از خودروهای شخصی، عمومی و موتورسیکلت، با هیچ استانداردی در جهان تطبیق ندارد"، گفت: ۱۹ میلیون خودروی شخصی در کشور داریم که اگر با استاندارد هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش ۴ لیتر و یا ۶ لیتر، مصرف بنزین داشته باشند، در همین وضعیت فعلی تولید بنزین می‌توانیم ۴۰ تا ۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز مازاد بر نیاز مصرف داشته باشیم و به صادرات اختصاص دهیم.

وی افزود: پرمصرفی خودروهای ما در حوزه خودروهای گازوئیل‌سوز هم وجود دارد؛ درحالی‌که خودروهای دیزلی در کشور ما به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش ۶۰ تا ۶۵ لیتر نفت‌گاز مصرف می‌کنند، استاندارد جهانی آن ۳۰ لیتر است؛ درواقع ۲ برابر استانداردها مصرف دارند و ما برای حدود یک میلیون خودروی دیزلی ناوگان حمل‌و نقل سنگین کشور، روزانه حدود ۶۴ میلیون لیتر گازوئیل تخصیص می‌دهیم که رقم بسیار بالایی است.

* انحراف ۱.۵ میلیارد لیتری مصرف سوخت در متقاضیان مورد تأیید ۱۶ دستگاه کشور

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه "۱۶ دستگاه در کشور مثل وزارت صمت، وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی مسئول تعیین سهمیه‌های سوخت برای بخش‌های مختلف مصرفی هستند"، گفت: این دستگاه‌ها باید نظارت و پایش خود را افزایش دهند چرا که ما بر اساس سهمیه‌های مشخص شده توسط این دستگاه‌ها و ثبت نام متقاضیان، سهمیه‌هایی را تخصیص می‌دهیم، اما طبق پایش‌هایی که صورت داده‌آیم در مجموع ۱۶ دستگاه متولی، در بخش مصرف انحرافی ۱.۵ میلیارد لیتری دارند.

وی ادامه داد: در بحث بارنامه‌های جعلی که بسیار زیاد در کشور صادر می‌شود، معضل اساسی داریم؛ چرا که بارنامه جعلی صادر می‌شود، بدون اینکه باری جابه‌جا شده باشد و سهمیه ۳۰۰ تومانی هر لیتر نفت‌گاز تخصیص یافته به پیمایشی که صورت نگرفته، در مرزهای کشور ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان در لیتر به فروش می‌رسد.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888705

دیگر خبرها

  • دارو و پودر بدنسازی قاچاق در اهواز کشف شد
  • کشف دارو و پودر بدنسازی قاچاق در اهواز
  • قاچاق گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر
  • گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر قاچاق می‌شود
  • کشف ۳۰۰ کارتن تنباکو قاچاق در اسلامشهر
  • پیشنهاد ادغام مراجع نظارتی دولت
  • کشف بیش از ۱۰۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مازندران
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب است/ اتصال تمام ساختمان‌های کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه به فیبرنوری +فیلم
  • ۱۲ نفر از اعضای باند قاچاق ماشین آلات راهسازی دستگیر شدند
  • اعضای باند بین‌المللی قاچاق ماشین‌آلات راهسازی در استان هرمزگان دستگیر شدند