Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیاتی با اشاره به مشکلات پیش روی دانشگاه فنی و حرفه ای و حرکت کشور به سمت رشته های مهارتی ، گفت: حضور خیرین در این عرصه برای تقویت دانشگاه فنی و حرفه ای ضروری و حیاتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آمل، «امیر حیاتی» امروز( 4 اسفند) در گفتگو با خبرنگاران گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به دانشگاه های دیگر از اعتبارات کمی برخوردار است و این در حالیست که هزینه ی این دانشگاه به دلیل استفاده از ابزار و تجهیزات دانشگاهی بیشتر از سایر دانشگاه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی  در ادامه افزود: اعتبارات سال تحصیلی جاری برای دانشجویان رشته های  نظری 10 میلیون تومان در نظرگرفته شده است ولی متاسفانه این مبلغ برای دانشجویان فنی و حرفه ای یک میلیون تومان است و این سبب می شود که تمایل دانشجویان برای آموختن رشته های مهارتی کم شود.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در این جلسه  ضمن تقدیر از خیرین استانی گفت: در سال های اخیر بیشتر تمرکز خیرین در بخش مدرسه سازی است و خیرین به ندرت در حوزه دانشگاه ورود پیدا می کنند.

 

وی افزود:متاسفانه خیرین با شک و تردید به حوزه دانشگاه وارد می شوند و این در حالیست که در شرایط کنونی دانشگاه بیش از بخش های دیگر به حمایت خیرین استانی نیازمند است.

 

حیاتی به پروژه های نیمه کاره دانشگاه فنی حر فه ای اشاره کرد و گفت: بیش از 10 پروژه نیمه تمام و 50 پروژه مجوز دار در اختیار دانشگاه قرار دارد که به دلیل مشکلات مالی بر زمین مانده است و ما برای تکمیل این پروژه ها به کمک خیرین نیاز مبرم داریم.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران ضمن بیان اینکه خیرین انتظار دارند علاوه بر اجر معنوی نامشان نیز ماندگار شود، اظهار کرد: ما حاضریم هر پروژه ای که بیش از 50 درصد آن توسط خیرین تامین مالی شود به نام خودشان ثبت کنیم.

 

به گزارش شبستان ،دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران ۱۵ هزار دانشجو  و ۱۴ گروه آموزشی دارد.

 

پایان پیام/600

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله مومن خبرگزاری شبستان مقام معظم رهبری مجلس استان بوشهر بیانیه گام دوم انقلاب حادثه تروریستی زاهدان اردبیل آمریکا خیرین استان مازندران خیرین استان خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است

به گزارش قدس خراسان، محسن داوری پیش از ظهر سه‌شنبه در آئین افتتاح دبستان زنده‌یاد احمد یزدی در روستای شاهین قلعه بخش مرکزی شهرستان مشهد از کار خیر به عنوان صدقه جاریه یاد و اظهار کرد: گاهی اوقات برخی افراد هزینه‌های زیادی برای خرید قبر می‌کنند که در هیچ جایی توصیه نشده است در حالی که فرد می‌تواند با صرف این هزینه‌ها در راه کارهای خیر صدقه جاریه‌ای برای خود برقرار کند که ماندگار است.

فرماندار مشهد با قدرشناسی از خیران تصریح کرد: با هر نگاه و اعتقادی انجام کار خیر ارزشمند و قدر انسان‌های خیر بالا است و همه افراد همواره قدردان خیرین هستند.

وی با اشاره به نقش مهم خیرین در امر مدرسه‌سازی خاطرنشان کرد: خیرین در هر پروژه‌ای که ورود پیدا کردند با هر میزان مشارکتی موجب برکت آن می‌شوند و به همین دلیل سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است.

داوری افزود: یکی دیگر از مزیت‌های پروژه‌های خیرساز این است که وقتی مردم در پروژه‌ای به میدان می‌آیند مراقبت و نگهداری از آن هم بیشتر می‌شود.

فرماندار مشهد با قدردانی از همه خیران و مسؤولان گفت: آن چه ما را در به سرانجام رسیدن این پروژه‌ها و ساخت مدارس یاری می‌کند انسجام است.

وی با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی و طرح «هر سه شنبه؛ افتتاح یک مدرسه» اظهار امیدواری کرد که با انسجام و همراهی مسؤولان و خیرین این نهضت را تا رفع کامل مشکل ادامه می‌دهیم که دیگر هیچ نیازی به فضای آموزشی در شهرستان مشهد نباشد.

داوری از دانش‌آموزان به عنوان آینده سازان کشور یاد و تصریح کرد: ساخت مدارس و همه این اقدامات در این جهت است که معلمان برای تربیت نسل آینده کشور تلاش کنند تا نونهالان امروز در آینده بدرخشند و موجب رشد و تحول انقلاب شوند.

فرماندار مشهد از اصحاب رسانه و خبرنگاران در راستای انعکاس فعالیت‌های طرح «هر سه شنبه؛ افتتاح یک مدرسه» قدردانی کرد و گفت: رسانه‌ها به خوبی این واقعیت را فهمیده‌اند و بیشتر از بقیه برای یاری نهضت مدرسه‌سازی و امیدآفرینی پای کار آمده‌اند.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است
  • پروژه‌های نیمه تمام راهسازی دشتستان تکمیل می شوند
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • انسان به ذکر، یادآوری و توجه نیازمند است
  • مازندران نیازمند قطار محلی و آزادراه ساحلی است