Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-23@12:16:24 GMT

تنها راه مقابله با قاچاق کالاهای اساسی

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۳۶۶۲

صراط:

علی معیدی در جمع خبرنگاران و در حاشیه یکصد و بیست و سومین جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز که عصر امروز در وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: ده‌ها و صدها سامانه فعال داریم و تکالیفی که به عهده دستگاه‌ها در بحث سامانه گذاشته شده بود، ۷۵ بند بود که حدود ۶۰ بند آن عملیاتی نشد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری اولویت کاری خود را به عنوان کار ویژه در راستای دستور رئیس‌جمهور، تمرکز بر بحث سامانه‌ها گذاشته است که البته پیشرفت‌های قابل توجهی هم داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به لحاظ شرایط اقتصادی کشور ضرورت دارد در تکمیل این سامانه‌ها دستگاه‌ها تا پایان سال اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه صدها سامانه در حال حاضر فعال هستند اما تعدادی نیز مستلزم زمان بیشتری هستند، گفت: امیدواریم با تلاشی که می‌شود دستگاه‌ها حساسیت و اهمیت آن را درک کنند و بتوانیم تا پایان سال و اوایل سال آینده اقدامات عملیاتی نشده را عملیاتی کنیم.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به اینکه آیا مشکلی در اتصال سامانه‌ها وجود دارد یا خیر، گفت: سامانه یک فرایند فنی، تخصصی، پیچیده و زمان‌بر است و بسیاری از این سامانه‌ها در طول یکی دو سال عملیاتی نمی‌شود و بایستی بسترهای لازم توسط وزارت ارتباطات فراهم شود که البته بخشی از آن فراهم شده اما نیازمند توسعه بیشتر است.

وی ادامه داد: ما برای چرخه تجارت حتماً می‌بایست شفاف‌سازی داشته باشیم. اگر سامانه‌ها عملیاتی نشوند شفاف‌سازی به دست نمی‌آید. بنابراین تنها راه برون‌رفت از بخش اعظمی از قاچاق کالاهای اساسی و وارداتی مستلزم راه‌اندازی سامانه‌ها است. این سامانه‌ها رانت، دستکاری، افراد فرصت‌طلب را افشا می‌کنند و با این سامانه‌ها می‌توانیم به یک تجارت شفاف و سالم و درخور نظام و جامعه برسیم.

وی همچنین در خصوص سامانه‌های گمرکی نیز گفت: امروز نمایندگان گمرک هم متعهد شدند که پنجره واحد گمرکی را که بخش‌هایی از آن باقی مانده است، عملیاتی کنند.

معیدی در رابطه با قاچاق پوشاک نیز گفت: یکی از اقدامات خوبی که در سال جاری اتفاق افتاد، برخورد با برندهای قاچاق بود که این موضوع در تهران انجام شده است و در استان‌های دیگر هم شروع شده است و تلاش می‌کنیم در مدت زمان کوتاهی در استان‌هایی که برند قاچاق وجود دارد، تابلو جمع‌آوری شود که بخشی از این اقدام نیز انجام شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۳۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات

امتداد - از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از ابتدای سال تا یکم اردیبهشت ماه ۳ میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، ‌خدمات،‌تجهیزات صنعتی و سایر موارد تامین ارز از سوی بانک مرکزی انجام شد.

 
وی گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» ۱۵۵معادل  میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

وی در پایان گفت: طی ۱۸ مرحله حراج شمش طلا در مرکز بادله ارز و طلای ایران تاکنون ۲۴۶۱ کیلوگرم طلا به فروش رسیده است. همچنین ۱۹ مرحله حراج در روز ۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.   

 

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است
  • تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالاهای اساسی در لرستان