Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، یک رسانه آمریکایی گزارش داده تبلیغات ضد ایرانی بعضی از مقام‌های دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در فضای مجازی حیرت دیپلمات‌های باسابقه این کشور را به همراه داشته است. 

سی‌ان‌ان نوشته است: «نوامبر گذشته، هنگامی که دونالد ترامپ با توئیت پوستری مشابه "بازی تاج و تخت" به ایران هشدار داد که "تحریم‌ها در راهند"، دهان خیلی‌ها در وزارت خارجه آمریکا باز ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این توئیت -طبق گزارش سی‌ان‌ان- پیشنهاد عده‌ای از گماشتگان سیاسی ترامپ در وزارت خارجه آمریکا بوده، اما همزمان عده‌ دیگر از دیپلمات‌های کهنه‌کار در این وزارتخانه را هراسان و ناخرسند کرده است.

در این گزارش آمده است: «همزمان با شدت گرفتن لفاظی‌ها علیه تهران، در وزارت خارجه آمریکا میان گماشتگانی که می‌خواهند به فشارها ادامه بدهند و دیپلمات‌های کهنه‌کاری که این راهبرد را بی‌فایده و  زیان‌مند می‌دانند، دودستگی وجود دارد.»

استفاده از ابزارهای دیجیتال برای انتشار پیام‌های ایران‌هراسانه، به یکی از وجوه مهم سیاست‌های دولت ترامپ در قبال ایران تبدیل شده است.  

دو دو هفته گذشته، یکی از مقام‌های بلندپایه وزارت خارجه آمریکا با انتشار یک فایل GIF، «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران را دروغگو خطاب کرد؛ «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید یک ویدئوی ضدایرانی در انتقاد از چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی منتشر کرد و وزارت خارجه آمریکا ویدئویی از سفارت سابق ایران در واشنگتن به نمایش گذاشت.

اقدام ترامپ در توئیت پوستر «تحریم‌ها در راهند» که با اقتباس از مجموعه تلویزیونی «بازی تاج و تخت» انجام گرفت، واکنش‌های گسترده‌ای به همراه داشت و تا مدت‌ها نقل محافل رسانه‌ای و کارشناسی بود. این پوستر آنقدر برای ترامپ جذابیت داشت که در نخستین جلسه کابینه در سال جدید میلادی هم روی میز جلو او قرار داشت.

سی‌‌ان‌ان در گزارش خود به جزئیاتی از نحوه انتخاب این پوستر اشاره کرده است. طبق این گزارش، استدلال عده‌ای از مقام‌ها در وزارت خارجه آمریکا این بوده که ارائه یک شمای پرهیجان از تحریم‌‌هایی که قرار است اعمال شوند، توجه مردم را به خود جلب خواهد کرد. دیپلمات‌های کهنه‌کار با این استدلال مخالفت کرده و می‌گفتند این روش جدیت سیاست مورد نظر را زیر سوال خواهد بود. یک دیپلمات باسابقه گفت: «این پوستر، احمقانه‌تر از تمام چیزهای دیگر به نظر می‌رسید.» 

اما گماشتگان سیاسی ترامپ در وزارت خارجه، پوستر مذکور را به کاخ سفید فرستادند. باور آنها این بود که اگر وزارت خارجه از آن استفاده نکند، شخص رئیس‌جمهور مایل به استفاده از آن خواهد بود.

یکی از این گماشتگان سیاسی، درباره دلیل انتخاب این پوستر گفت: «اگر کسی به حرفمان گوش نکند، فایده‌ای ندارد. ما نیاز به چیزی داریم که به برخی تلنگر بزند و آنها را از خوش‌خیالی بیرون بیاورد. اگر نتوانیم توجه مردم را جلب کنیم، موفق نشده‌ایم سیاستمان را انتقال دهیم.»

از طرف دیگر، دیپلمات‌های باسابقه می‌گویند رویکرد دولت ترامپ که بر اساس وارد کردن شوک در فضای مجازی عمل می‌کند در واقع کمکی به سیاست‌های دولت در قبال ایران نمی‌کند. به باور آنها، این روش، جدیت این سیاست را تضعیف می‌کند. 

یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت: «من متوجه نمی‌شوم این [سیاست] چه فایده‌ای دارد. نگرانی من این است که در نهایت باعث غافل ماندنمان از سیاستی شود که گفته‌ایم در پیش می‌گیریم؛ ما گفته‌ایم می‌خواهیم فشارها را روی رژیم ایران افزایش دهیم تا به توافقی جامع برسیم.»

وی اضافه کرد: «این ایده‌ها ظاهراً بیشتر برای مخاطبان داخلی هستند و تغییری در محاسبات ایران در خصوص همکاری با ما برای رسیدن به توافقی جدید ایجاد نخواهند کرد.»

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا انتقادها را رد کرد. وی گفت: «راهبرد رسانه‌ای وزارت خارجه آمریکا در قبال ایران در راستای سیاست کلی دولت ترامپ است که عبارت است از اعمال فشار حداکثری بر ایران با هدف تغییر در رفتارهای مخرب تهران و حمایت از مردم این کشور.»

 دولت آمریکا به ریاست ترامپ بعد از خروج از برجام در اردیبهشت‌ماه سال جاری کارزاری را برای اعمال فشار بر ایران آغاز کرده و و در تلاش است کشورهای دیگر را به حمایت از تحریم‌های یکجانبه علیه ملت ایران فرا بخواند.

دولت آمریکا به عنوان بخشی از این کارزار، کارگروهی مشترک همراه با رژیم صهیونیستی تشکیل داده که هدف آن تحریک به اغتشاش و ناآرام کردن ایران است.  شواهد متعدد همچنین حاکی است حمایت از تجزیه‌طلبی و ناآرام کردن مرزهای ایران در رأس برنامه‌های ضدایرانی کاخ سفید قرار دارد.

راهبرد دولت ترامپ البته تازگی چندانی هم ندارد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بارها به اشکال مختلف در دستور کار دولتمردان آمریکایی قرار گرفته است. به عنوان مثال، «سیمور هرش»، روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی سال ۲۰۰۶ فاش کرد دولت «جورج دبلیو بوش»، رئیس‌جمهور آمریکا ۴۰۰ میلیون دلار بودجه برای حمایت از آشوب‌آفرینی در مرزهای ایران هزینه کرده است. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین ، کریستوفر رِی در سخنرانی خود در دانشگاه واندربیلت گفت: گروه هک چینی که با نام «ولت تیفون» شناخته می‌شود، با موفقیت به شرکت‌های آمریکایی متعددی در بخش‌های مخابرات، انرژی، آب و سایر بخش‌های حیاتی، نفوذ کرده‌اند و ۲۳ اپراتور خط لوله هدف این نفوذ قرار گرفته اند.

مدیر اف‌بی‌آی در «نشست واندربیلت ۲۰۲۴» در مورد درگیری‌های مدرن و تهدیدات نوظهور گفت: چین در حال توسعه توانایی ایجاد ویرانی فیزیکی در زیرساخت‌های حیاتی ما در زمان مورد نظر خود است. برنامه این است که ضربات اندک به زیرساخت‌های غیرنظامی وارد کند تا هراس ایجاد کند. وی اظهار کرد: تعیین نیت این پیش موضع گیری سایبری که با هدف گسترده تر چین برای بازدارندگی آمریکا از دفاع از تایوان همسو بود، دشوار بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اوایل هفته جاری، گفت: «ولت تیفون» در واقع به دولت چین ارتباطی ندارد، اما بخشی از یک گروه باج افزار تبهکار است.

سفارت چین در واشنگتن در بیانیه ای با اشاره به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه، اعلام کرد برخی در آمریکا، از ردیابی منشا حملات سایبری به عنوان ابزاری برای ضربه زدن و تهمت زدن به چین استفاده می‌کنند و ادعا می‌کنند که آمریکا، قربانی است در حالی که برعکس است و مسائل امنیت سایبری را سیاسی می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، مدیر اف‌بی‌آی گفت: هکرهای چینی یک سری بوت نت (شبکه ای از رایانه ها و سرورهای شخصی آلوده در سراسر جهان) را برای پنهان کردن فعالیت‌های مخرب سایبری خود اداره کرده‌اند. بخش خصوصی، شرکت‌های فناوری و امنیت سایبری آمریکایی از جمله گزارش‌های محققان امنیتی مایکروسافت و گوگل، پیش از این، «ولت تیفون» را به چین نسبت داده‌اند.

کد خبر 845500 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم چین اینترنت - هکر ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکا چهار شرکت مرتبط با برنامه موشکی پاکستان را تحریم کرد
  • آمریکا ۴ شرکت مرتبط با برنامه‌ موشکی پاکستان را تحریم کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد
  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه فلسطین از سوی آمریکا
  • ایران وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد/ سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست
  • سوریه: وتوی آمریکا لکه ننگ دیگری بر سوابق آمریکا است
  • آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • آمریکا باز هم قطعنامه عضویت فلسطین را وتو می‌کند
  • آمریکا عضویت فلسطین در سازمان ملل را وتو می‌کند