Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل کهرم، بوم‌شناس و فعال محیط زیست، در گفتگو با خبرنگار برنا در پاسخ به این سوال که آیا کاهش عرضه گوشت سبب افزایش شکار غیرقانونی خواهد شد؟ گفت: شکار کار هر کسی نبوده و اصلا کار ساده‌ای نیست؛ در ضمن  آن‌هایی که می توانند 250 میلیون تومان پول برای خرید تفنگ برای شکار بدهند، توانایی تهیه گوشت را نیز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کهرم با بی‌اساس دانستن دل‌نگرانی بعضی دوستداران و فعالان محیط زیستی  این مبحث که کمبود عرضه  گوشت مصادف با افزایش شکار بی رویه و غیر قانونی است؛ بیان کرد: اینگونه نیست که کمبود گوشت انگیزه‌ای باشد تا هر خانواده‌ای یک تفنگ گران قیمت بخرد تا از این طریق چند کیلو گوشت تهیه کند. شکار هزینه بر است. فرد باید اتومبیل مناسب داشته باشد؛ به همراه سایر تجهیزات چندین روز در کوه اطراق کند تا شکار انجام شود.

وی در خاتمه گفت : شکارچیان همیشه شکار می‌کنند اما این که بگوییم هر کسی با کمبود گوشت مواجه شود اسلحه پدربزرگ یا هر کسی را به دست بگیرد و به شکار برود، درست نیست. خوشبختانه شکار اینقدرها راحت نیست و باید این افراد به قول معروف این کاره باشند تا به شکار بروند.

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسماعیل کهرم پول گوشت محیط زیست برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه ضعف و بیحالی در ماه رمضان را کاهش دهیم؟

ایسنا/خراسان شمالی پزشک طب سنتی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راه کارهایی را برای کاهش ضعف و بی حالی در ماه مبارک رمضان مطرح کرد و گفت: برای کاهش ضعف و بی حالی باید حتما وعده سحری مصرف و در این وعده برای جبران کمبود آب بدن از غذاهای خورشتی استفاده شود.

دکتر صدیقه مقدادی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه باید افطار با آب گرم یا چای کمرنگ باز شود، افزود: هرگز افطار را با آب سرد باز نکنید زیرا سبب ضعف گوارشی می شود.

وی ادامه داد: در وعده افطار از مصرف غذاهای سنگین مانند هلیم، آش رشته و کله پاچه و نیز شیرینی های مانند زولبیا و بامیه و غذاهای شور یا حاوی ادویه فراوان پرهیز شود زیرا تشنگی در طول روز را به دنبال خواهد داشت.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه انواع سوپ های سبک مانند سوپ جو با سبزیجات فراوان، فرنی، شیربرنج و حریره بادام در وعده افطار توصیه می شود، خاطرنشان کرد: از بیدار ماندن تا وعده سحر پرهیز شود، زیرا کم خوابی سبب تحریک پذیری در طول روز و ضعف قوا خواهد شد.

دکتر مقدادی بیان کرد: در فاصله بین افطار تا سحر از نوشیدنی‌های مناسب مانند شربت خاکشیر، شربت آبلیمو و سکنجبین استفاده شود.

وی اضافه کرد: مصرف گوشت بلدرچین، شیره انگور، نخوداب، فالوده سیب و مغزهایی مانند بادام، پسته و فندق از جمله موارد مفید برای جلوگیری از ضعف است.

وی دستور دو وعده غذایی مقوی را نیز به شرح ذیل بیان کرد:

نخوداب:
یک پیمانه نخود از شب قبل خیسانده، همراه گوشت گوسفندی و ۱ عدد پیاز بپزید، در آخر پخت مقداری دارچین و زیره همراه زعفران یا زردچوبه به آن بیفزایید. این غذا را بدون نان و برنج مصرف کنید.

دستور فالوده سیب:
یک عدد سیب رنده شده را با ۱ قاشق غذاخوری گلاب و ۱ قاشق مرباخوری عسل و کمی زعفران ترکیب و میل کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای حمل گوشت خر در جاده نیشابور به مشهد چه بود؟ +عکس
  • استفاده از ظرفیت قانونی برای کاهش جمعیت کیفری در زندان‌های بوشهر
  • چگونه ضعف و بیحالی در ماه رمضان را کاهش دهیم؟
  • جبران کاهش جمعیت با ربات‌های انسان‌نما
  • شهروندان گوشت را فقط از مراکز عرضه مجاز تهیه کنند
  • نظارت تعزیرات بر جایگاه‌های سوخت در قزوین تشدید می‌شود
  • آبزیان حرام گوشت در بوشهر معدوم سازی شدند
  • آبزیان حرام گوشت در شهرستان بوشهر معدوم سازی شد
  • معرفی دو عطاری متخلف به مراجع قانونی در ارومیه
  • طالبی: بهترین اتفاقات در انتظار تفنگ است