Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، حتما به عنوان یک دانشجو برنامه ریزی‌هایی برای خرج پول های خود و خرید مایحتاج به صورت ماهیانه یا هفتگی دارید اما هنگامی که بحث اجتناب از اشتباهات مالی می شود بیش از آنچه که به نظر می‌رسد، باید توجه داشت تا به مشکلی در این دوران بر نخورد.

مواردی هستند که به عنوان یک دانشجو باید در نظر داشت تا در دراز مدت دچار مشکل نشوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه برخی این موارد را بیان می کنیم.

از دست دادن وام های دانشجویی

بسیاری از دانشجویان یا به شرایط وام هایی که در دوران تحصیل به آن ها داده می شود توجه نمی‌کنند یا در صورت دریافت آن را در موارد بیهوده صرف می‌کنند.

در کوتاه مدت استفاده از این وام ها در این موارد ممکن است مشکلی ایجاد نکند اما در ادامه ممکن است باعث نگرانی هایی شود. به نظر بهتر است تا در کنار تحصیل به دنبال یک کار نیمه وقت نیز بود تا برای بازپرداخت وام و اجتناب از سود بالقوه به مشکل برنخورد.

تحصیل در دانشگاهی که نمی‌توانید از پس هزینه هایش برآیید

ممکن است برای تحصیل به یک دانشگاه خاص مشهور و گران چشم داشته باشید، اما اگر تمام اقدامات لازم برای دریافت کمک هزینه تحصیلی خود را از طریق این دانشگاه خاص را انجام داده اید، می توانید از سایر گزینه های مقرون به صرفه هم بهره ببرید تا بعد از فارغ التحصیلی هزینه های بیشتری متحمل نشوید.

در برخی موارد ممکن است برای مطالعه در خارج کشور یا در یک موسسه خصوصی فشارهایی وجود داشته باشد به هرحال قابلیت های مالی هر کس متفاوت است، بنابراین مهم است که آنچه را انتخاب کنید که در آن استطاعت دارید.

تفاوت پرداخت بدهی دانشجویی به مبلغ 30،000 دلار در مقایسه با 80،000 دلار آمریکا چه از نظر پرداخت ماهیانه و چه دراز مدت تأثیر قابل توجهی بر شیوه زندگی شما پس از فارغ التحصیلی دارد. بنابراین گزینه‌های خود را ارزیابی کنید و برای تحصیل در یک موسسه مقرون به صرفه بیش از حد عجله نکنید.

شکست در دریافت بورس تحصیلی

حتی اگر به اندازه کافی باهوش نیستید که بتوانید بورسیه بگیرید از تلاش دست برندارید.

بورسیه‌های آکادمی، ورزشی، استعدادهای ویژه (مثلا موسیقیدانان، ورزشکاران و غیره) مبتنی بر نیازها وجود دارد، بنابراین سعی کنید یکی از آن‌هایی که برای شما مناسب است را پیدا کنید. حتی بورسیه‌های جزئی یا کمک‌های دیگر ارزش تلاش دارند، زیرا آنها می توانند پس از فارغ التحصیلی، باری را از روی دوش شما بردارند.

طولانی شدن دوران تحصیل تا فارغ التحصیلی

بسته به برنامه شما، تکمیل دوره ممکن است سه تا چهار سال طول بکشد. با این حال، در صورت حذف کلاس یا مردودی در آن نیاز به تکرار آن دارید که همین امر این دوره را طولانی تر خواهد کرد.

بنابراین تمام تلاش خود را بکنید تا در زمان مناسب فارغ التحصیل شوید. سعی کنید ساعات طولانی وقت خود را برای کارهای نیمه وقت نگذارید تا به برنامه درسی شما آسیب وارد نشود.

نداشتن شغل نیمه وقت

گرفتن شغل نیمه وقت در دانشگاه نه تنها یک راه عالی برای کمک به شما برای ایجاد پس انداز یا کاهش وابستگی به وام در هنگام تحصیل است بلکه می تواند به طور همزمان به ایجاد شغل برای شما نیز کمک کند.

مهارت های نرم افزاری ارزشمندی مانند مهارت‌های ارتباطی و مدیریت زمان (در هنگام همزمانی کار و تحصیل در زندگی)، در حالی که انجام کارآموزی در حوزه انتخابی شما، تجربه کاری حرفه‌ای را به همراه می آورد، به عنوان یک پلتفرمی شما را قادر می سازد با افرادی که در حال حاضر در زمینه کاری شما فعالیت می کنند آشنا شوید تا به بهبود اشتغال آینده شما کمک کند.

انتهای پیام/

178 / 159 وام های دانشجویی دانشگاه فارغ التحصیلی آمریکا بورس بورس تحصیلی کارآموزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وام های دانشجویی دانشگاه فارغ التحصیلی آمریکا بورس بورس تحصیلی کارآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۴۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، لایحه «الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت» از سوی دولت به مجلس ارائه شد. اخیرا کلیات این لایجه به تصویب مجلس رسید.

بیشتر بخوانید: کاهش تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آمریکا برای دومین سال متوالی

در مواد ۴۲ و ۴۵ این لایحه مرتبط با حوزه آموزش عالی و تحقیقات هستند. بر اساس ماده ۴۲، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی شهریه‌بگیر موظفند نسبت به ثبت‌نام، شرکت در امتحانات یا ارائه مدرک تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر ممانعت ایجاد نکنند. در ماده ۴۵ هم علاوه بر مشخص کردن دامنه شمول افراد، شرایط بهره‌مندی از کمک هزینه شهریه و همچنین سقف اعتبارات قابل استفاده برای این قانون اشاره و تعیین تکلیف شده است.

در ماده ۴۲ آمده است که در راستای اجرای ماده ۶۶ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی شهریه‌بگیر مجاز نیستند به دلیل عدم پرداخت هزینه شهریه از ثبت نام، شرکت در امتحانات یا ارائه مدرک تحصیلی به مشمولان این ماده خودداری کنند.

کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس در ارزیابی این ماده بیان می‌کنند که براساس آخرین آمار موجود تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر شهریه‌پرداز شاغل به تحصیل در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تحت نظارت وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب ۱۳۶۵۲ هزار و ۸ هزار نفر و سهم دانشگاه آزاد اسلامی در این میان حدود ۴۶ هزار نفر است. هرچند بخشی از این دانشجویان در دوره‌های روزانه دانشگاه‌های دولتی مشغول به تحصیل بوده و شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند؛ اما بنیاد مکلف به پرداخت شهریه دانشــجویان شهریه‌پرداز مشغول به تحصیل در دانشگاه‌هاست.

چالش دانشگاه‌ها برای دریافت شهریه از بنیاد شهید

برخی از دانشــگاه‌ها در این زمینه با چالش‌های عمده‌ای درخصوص دریافت شهریه از بنیاد مواجه‌اند، به طوری که این مبالغ با تأخیر قابل توجه پرداخت می‌شود. این درحالی است که بحران‌های مالی سال‌های اخیر فشار مضاعفی نیز به دانشگاه‌ها وارد کرده است و عدم پرداخت به موقع یا در اغلب موارد با تأخیر بسیار زیاد مطالبات دانشگاه‌ها، آنها را با چالش‌های مالی مواجه ساخته است. بنابراین نیاز است تا در این زمینه نیز چاره‌اندیشی شود تا دانشگاه‌ها در وضعیت فعلی کمتر متضرر شوند.

کارشناسان معتقدند که این لایحه می‌تواند نقش موثری در بهبود شرایط مالی آموزش عالی داشته باشد. در ادامه به این دلایل اشاره می‌شود؛ نخست با در نظر گرفتن مشکلات پیش‌آمده برای دانشــگاه‌ها در وصول مطالبات خود از بنیاد، به نظر می‌رسد نهاد دیگری که هم با نظام آموزش عالی ارتباط بیشتری داشــته و هم در فرایندهای اجرایی مرتبط با دانشجویان شاهد و ایثارگر درگیر باشد، بهتر می‌تواند اعتبارات مربوط به کمک هزینه شهریه و سایر کمک‌ها به دانشجویان شاهد و ایثارگر را مدیریت کند. بنابراین با توجه به این شرایط به نظر می‌رسد صندوق‌های رفاه دانشجویان می‌توانند در این زمینه ایفای نقش بهتری کنند.

دوم این که خارج از بررسی امکان عملیاتی شــدن تغییرات صورت گرفته در مشمولان ماده ۶۶ قانون با توجه به تغییرات در دامنه مشمولان ماده ۶۶ قانون جامع خدمات رســانی به ایثارگران به واسطه تغییرات به وجود آمده، به منظور مشخص نمودن اعتبارات مرتبط با این امر در لوایح بودجه سنواتی، باید تعداد مشمولان از سوی نهادهای مرتبط تعیین و به ســازمان برنامه و بودجه اعلام شود. بدین منظور به نظر می‌رسد وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌تواند این مهم را انجام دهد.

سوم این که بررسی وضعیت مالی دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که عمده اعتبارات آنها صرف حقوق و دستمزد می‌شــود و از این نظر اعتبارات کافی به امور عمرانی و زیرساختی دانشگاه اختصاص داده نمی‌شود. در اینجا استفاده از ســایر منابع جهت به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و ساختمان‌های فرسوده از محل دریافت وام با توثیق اموال، استفاده از اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقای مناطق کمتر توسعه یافته مصوب ۱۳۹۳/۰۷/۳۰ پیشنهاد شده است.

همچنین جهت‌دهی اعتبارات هزینه امور پژوهشی شرکت‌ها، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به سمت دانشگاه‌ها و مراکز علمی می‌تواند علاوه بر تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت به بهبود فرایندهای این واحدها نیز کمک مؤثری کنند.

تقویت رشته‌های علوم پایه پیامد غیرمستقیم تصویب لایحه الحاق

در گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، علاوه بر بررسی و پیشنهاد اصلاح مواد ۴۲ و ۴۵ لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، پیشنهاداتی ارائه شد. این پیشنهادها شامل قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، پیشنهاد دائمی شدن ۵ بند از تبصره‌های قوانین بودجه سال‌های گذشته با توجه به ماهیت آن‌ها و آثاری که می‌توانند بر بخش‌های مختلف نظام آموزش عالی و تحقیقات داشــته باشــند، است.

دولت سال‌ها است که به دنبال به‌روزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی است. پایدارسازی منابع مالی مربوط به پژوهش‌های تقاضامحور، احداث خوابگاه‌های دانشجویی با تأکید بر خوابگاه‌های متأهلین یا تعمیر و بازسازی این اماکن، تبدیل شدن ساختمان‌های فرسوده و ناامن دانشگاه‌ها به ساختمان‌هایی به‌روز و ایمن و ... ازجمله پیامدهای قابل پیشبینی این پیشنهادها در صورت تبدیل شدن به قوانین دائمی است.

برخی بر این باورند که پیامدهای غیرمستقیم این لایحه در بلندمدت آثار پربرکتی برای آموزش عالی دارد. ازجمله پیامدهای غیرمستقیم می‌توان به تقویت رشته‌های علوم پایه به دنبال تجهیز و به‌روزرسانی آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها اشاره کرد که خود منجر به ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در این رشته‌ها شده و رغبت بیشتری برای تحصیل در این رشته‌ها برای داوطلبان ایجاد خواهد کرد. همچنین مرتفع نمودن بخش مهمی از دغدغه دانشجویان متأهل با احداث و افزایش خوابگاههای متأهلین که این امر خود می‌تواند به تمرکز بیشتر دانشجویان بر آموزش و پژوهش منجر شده و ارتقای کیفیت و اثرگذاری بیشتر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به ویژه دانشجویان دکتری را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228079 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه برای دانشجومعلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سر کلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه برای دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید