Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حمیدرضا حاجی بابایی، اظهار کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب مانیفست گام دوم انقلاب بود. ایشان با نگاه بلند خود چهل سال گذشته را تبیین کردند، آن را قابل انعطاف دانستند و نقش انقلاب را در پیروزی‌های ۴۰ سال گذشته تعریف کردند و فرمودند که نقاط ضعف موجود را باید برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: گام دوم انقلاب باید همراه با عدالت و مبارزه با فساد و حضور نیروهای جهادی و انقلابی و برداشتن گام‌های بلند برای تبیین سیاست خارجی، داخلی و وضعیت اقتصادی باشد.

رییس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در ادامه اضافه کرد: رمز پیروزی ما اجرایی کردن این پیام توسط مجلس شورای اسلامی، دولت و قوه قضاییه است. ما باید نکاتی را که ایشان فرموده اند دنبال کنیم. ایشان پیام مردم را رساندند و نیاز است که ما با این پیام هماهنگ شویم.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که «مجلس باید به رسالت خود در خصوص پیام مقام معظم رهبری عمل کند»، در این رابطه، بیان‌ کرد: آیا بودجه مجلس شورای اسلامی عدالت محور است؟ اولین نکته ای که ما باید به آن توجه داشته باشیم بودجه سال ۹۸ است. در واقع توجه به پیام ایشان باید از بودجه سال آینده آغاز شود و این بودجه را به شکلی بنویسیم که عدالت در پرداخت‌ها وجود داشته باشد و تعیین تکلیف شود که بالاترین حقوق‌ها چقدر است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان این که «طبق اظهارات دولت تعداد کارمندان و بودجه جاری دستگاه‌های دولتی زیاد است»، در این رابطه یادآور شد: می‌خواهند کارمندانی که یک میلیون تومان حقوق می‌گیرند را حذف کنند. آیا مشکل حل می‌شود؟ ما باید حقوق‌های نجومی را کاهش دهیم. چرا فکری برای این موضوع نمی‌شود؟ متاسفانه همه یک جوری گره خورده ایم.

حاجی بابایی در پایان با اشاره به این که «پیام مقام معظم رهبری، پیام عدالت محوری و مبارزه با مفاسد بوده است»، خاطرنشان کرد: کسانی باید وارد مسئولیت ها شوند که کاملا پاک باشند. قطعا ورود کسانی که از نظر مالی سلامت کامل ندارند، به مسئولیت‌ها خطرناک است و خواسته مردم هم این نیست.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بیانیه رهبری گام دوم انقلاب لایحه بودجه نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی در تخصیص ارز به دارو در سال گذشته اشکالاتی داشت، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • پیام تشکر وزیر دفاع از مجلس شورای اسلامی
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • حاجی‌دلیگانی: باید امنیت شغلی و بیمه کارگران تضمین شده باشد
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است