Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تجلیل از مقام هنری مسعود نجابتی؛ سرباز مقاومت، هنرمند و گرافیست برجسته حوزه تجسمی کشور در حوزه هنری برگزار شد. ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، مراسم تقدیر و تجلیل از مسعود نجابتی هنرمند پیش‌کسوت عرصه تجسمی با حضور چهره‌هایی چون مجدالدین معلمی؛ معاون هنری حوزه هنری، سیدمعسود شجاعی طباطبایی؛ مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مسعود نجابتی، محمد خزائی؛ استاد دانشگاه، سیدعبدالله حاجی سیدحسن، مهدی فرخی، حشمت‌الله نوروزی، احمد آقاقلی‌زاده، محمد حبیبی؛ مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح، ابوالفضل خسروی، شهاب­ الدین شکیبا، سیدحمید شریفی آل هاشم، مصطفی شفیعی، محمد حسینی چوکامی و محمد فراهانی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..  چهارشنبه؛ اول اسفند در حوزه هنری برگزار شد.

در آغاز این مراسم، سیدحمید شریفی آل‌هاشم، هنرمند پیش‌کسوت نقاش و گرافیست کشور، در سخنانی با بیان اینکه بهره‌مندی از تجربیات هنرمندان پیش‌کسوت در بخش‌های هنری، اجرایی و مبانی باعث پیشرفت و بالا رفتن سرعت کار هنرمندان جوان خواهد بود، گفت: هنرمندان همگی عضو یک پیکره هستند و با هم‌افزایی حوزه هنری و روایت فتح، می‌توان در راه پیشرفت و استعدادیابی هنرمندان جوان انقلابی اقداماتی شایسته انجام داد تا هنرمندان جوان از آسیب‌های راه دور شوند و آنها را در مسیر انقلابی شدن همراهی کنیم.

وی ادامه داد: در مسائل هنری وقتی افراد به پختگی و تجربیاتی می‌رسند، تازه شروع کار آنان است. بنابراین بهتر است که پیش‌کسوتان در کنار هنرمندان جوان حضور داشته باشند؛ البته این کار در بخش داوری هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی هنر جوان انجام شد و ما شاهد حضور داوران جوان در کنار داوران پیش‌کسوت بودیم.

مسعود نجابتی، مدیر سابق هنرهای تجسمی بنیاد فرهنگی روایت فتح، طراح گرافیک، مدیر هنری و خوش‌نویس بیان کرد: بنده خود را سرباز می‌دانم و هر کجا که لازم باشد آنجا هستم.

محمد خزایی، پژوهشگر تاریخ هنر، نیز در سخنانی با بیان اینکه در کشورهای دیگر فضای هنرهای تجسمی تقریبا یکسان است، عنوان کرد: در ایران فضای غالب در دست یک عده است که فقط خودشان را قبول داشته و هنرمند می‌دانند و معتقدند اگر کسی قرار است هنرمند باشد باید مثل آنان بوده و به قولی به لباس آنان درآید. به همین دلیل بعضی از بچه‌های هنرمند احساس غربت می‌کنند. ما باید فضای جدیدی ایجاد کنیم تا استعدادهای آنان شکوفا شود.

وی خاطرنشان کرد: با نگاه کردن به آثار بعضی از جوانان هنرمند متوجه می‌شویم که این تحول در فضای هنری ایجاد شده است و آقای نجابتی جزو آن دسته از هنرمندانی هستند که با قدرت وارد این عرصه شده و باعث ایجاد تغییر و تحول در این مسیر هنری شدند.

محمد حبیبی، مسئول بنیاد فرهنگی روایت فتح، نیز در سخنان کوتاهی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های مسعود نجابتی در عرصه هنرهای تجسمی، گفت: به لطف خدا در زمان آقای نجابتی و با تلاش ایشان جشنواره هنر مقاومت برگزار شد.

احمد آقاقلی‌زاده، هنرمند پیش‌کسوت گرافیست کشور، نیز از مسعود نجابتی به عنوان مرجع تقلید گرافیک ایران یاد کرد.

مجدالدین معلمی، معاون هنری حوزه هنری، اظهار کرد: امروزه موج تولید آثار هنری به قدری قوی شده است که با پیش آمدن اتفاقاتی چون سانحه تروریستی مرزداران پاسدار سیستان، به طور خودجوش آثار هنری با موضوع اتفاقات روز جامعه در فضای مجازی به راه افتاده است. بنابراین می‌بینیم که این جریان شروع شده و تنها باید آن را به سمت پختگی هدایت کنیم تا در آینده قوی‌تر از امروز باشیم.

وی در تجلیل از مسعود نجابتی افزود: هر کدام از هنرمندان سهمی در به ثمر رسیدن این جریان دارند. اتفاق خوب جشنواره هنر مقاوت این بود که اکثر آثار کاربردی بودند؛ به طوری که می‌توان از آن‌ها در فضای شهری استفاده کرد.

در پایان این مراسم از طرف معاونت هنری حوزه هنری، مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و بنیاد فرهنگی روایت فتح هدایای یابودی به مسعود نجابتی تقدیم شد.

نمایش تابلوی نقاشی کوثر در نگاه‌خانه متروی تئاتر شهر +عکسهفتمین جشنواره تجسمی هنر جوان افتتاح شددیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر(عج) رونمایی شد+عکس

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری هنرهای تجسمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری هنرهای تجسمی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۱۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک قرن سنندج در قاب تصویر

ایسنا/کردستان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان گفت: دومین نمایشگاهی عکس‌های قدیمی شهر سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج تألیف «حامد شریعتی» برپا می‌شود.

اسعد فرهادی ۶ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به نامگذاری ۶ تا ۱۲ اردیبهشت به نام هفته سنندج، اظهار کرد: دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج تألیف "حامد شریعتی" شامل ۶۰ عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه ۷۰*۵۰ از سال های ۱۲۶۰ تا ۱۳۶۰ (یک قرن) است و در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

وی با اشاره به رسالت‌های حوزه هنری در توجه به فرهنگ و هنر استان، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه تصاویری از شخصیت‌ها، مکان‌ها، آداب و رسوم مردم سنندج و رخدادها و وقایع تاریخی رقم خورده در سنندج در یک قرن به همت حامد شریعتی گردآوری و در معرض نمایش علاقه مندان و پژوهشگران قرارگرفته است.

وی افزود: این نمایشگاه در ادامه نمایشگاه قبلی این هنرمند بوده که در سال ۱۴۰۱ به مناسبت روز سنه به همت حوزه هنری به نمایش گذاشته شد و برای نخستین بار در معرض نمایش عموم قرار گرفته است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان با اشاره به مشارکت حوزه هنری با شهرداری و شورای شهر سنندج در برنامه های هفته سنه ادامه داد: همکاری در برگزاری مراسم افتتاحیه و جشنواره عکس سنه که توسط خانه عکاسان در حال انجام است بخشی از این همکاری‌ها و فعالیت‌ها به این مناسبت است.

فرهادی به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های غنی استان هم گریزی زد و گفت: براساس سند زیست بوم حوزه هنری استان کردستان در سال جاری تلاش خواهد شد تا با بهره مندی از تمام هنرها علی الخصوص هنر عکاسی نسبت به معرفی بیش از پیش استان کردستان و شهر سنندج و کمک به توسعه آن گام های مؤثری را برداریم.

وی با دعوت از عموم مردم جهت بازدید از این نمایشگاه گفت: نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت ۱۶ تا ۲۰ پذیرای بازدید علاقه مندان است.

فرهادی تصریح کرد: آیین افتتاحیه و بازگشایی نمایشگاه شنبه ۸ اردیبهشت ساعت ۱۷ با حضور مسئولین، هنرمندان و علاقه مندان در محل گالری سوره برگزار می‌شود.

۶ اردیبهشت با تصویب در شورای فرهنگ عمومی استان به عنوان روز سنه (سنندج) نامگذاری شده است به همین مناسبت به مدت یک هفته برنامه‌های فرهنگی وهنری در سطح شهر سنندج برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک قرن سنندج در قاب تصویر
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • اجرای نمایش «سپیده» در حوزه هنری
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • سایت غرفه رسمی ایران در ونیز راه‌اندازی شد/عبدالحسینی: دوسالانه هنر ونیز، المپیک هنر‌های تجسمی جهان است
  • انزوای مطلق رژیم صهیونیستی در المپیک هنرهای تجسمی جهان
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی
  • هنرمندی که برای صهیونیست‌ها خط و نشان کشید/ پرچم‌دار هنر انقلاب