Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بخش مهندسی ارتش. آمریکا در ۱۶ ژوئن ۱۷۷۵ میلادی با فرمان جرج واشنگتن تاسیس شد و در ۱۶ مارچ ۱۸۰۲ میلادی واحد مهندسی ارتش آمریکا به صورت بخشی ثابت در آمد.

بسیاری از پروژه های بزرگ ملی در آمریکا طی بیش از دو قرن گذشته مانند کانال پاناما و ساختمان وزارت دفاع این کشور پنتاگون توسط بخش مهندسی ارتش ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر بخش مهندسی ارتش آمریکا ۳۷ هزار نیرو و امکاناتی متعدد در زمینه های عمرانی و تحقیقاتی در اختیار دارد. افراد عضو این بخش در زمینه‌های مختلف علمی فعالیت دارند و متخصصات غیر نظامی هم با آن همکاری می‌کنند.

بخش مهندسی ارتش آمریکا در خارج از مرز‌های این کشور هم فعال است و کشور‌هایی همچون عراق، افغانستان و عربستان سعودی سالانه میلیون‌ها دلار پروژه را با استفاده از نفوذ دولت و ارتش آمریکا انجام می‌دهد. بر اساس اعلام سایت بخش مهندسی ارتش آمریکا در حال حاضر این بخش علیرغم برخورداری از بودجه ملی با حمایت دولت در بیش از ۱۳۰ کشور خارجی مشغول فعالیت اقتصادی در بخش‌های مختلف است.

افراد این بخش با لباس نظامی پای پروژه‌ها حاضر می‌شوند تا تاثیر حضور ارتش در آن مناطق پر‌رنگ‌تر شود. فرمانده بخش مهندسی ارتش آمریکا را هم تعدادی از نیرو‌های قدیمی و کار‌آزموده ارتش بر عهد دارد. بخش مهندسی ارتش آمریکا تنها واحد مهندسی در ارتش‌های جهان نیست که در زمان صلح برای انجام فعالیت‌های بزرگ اقتصادی و کمک به توسعه کشور وارد عمل می‎‌شود.

در بسیاری از کشور‌ها ارتش سپاه مهندسی را در اختیار دارد که با توجه به در اختیار داشتن بودجه عمومی و امکانات فنی بالا از توانایی‌های آن در اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی در سطح ملی استفاده می‎شود. دولت‌ها در آمریکا و بسیاری دیگر از کشور‌ها از فعالیت‌های قرارگاه‌های مهندسی-نظامی در عرصه اقتصادی به‌ویژه در پروژه‌های توسعه‌ای حمایت می‌کنند و این بخش از ارتش هیچ‌گاه نه رقیب بخش خصوصی، بلکه به عنوان بازویی در دست دولت‌ها برای تسریع و پیش‌برد اهداف توسعه ملی قلمداد می‎شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا اخبار داغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود

بهادری جهرمی گفت: این دولت در طول دوره گذشته تعامل خوبی با مجلس یازدهم داشت، همین مسیر تعاملی دولت با مجلس دوازدهم نیز ادامه خواهد یافت.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه طی سخنانی ضمن گرامیداشت شکست تاریخی حمله نظامی آمریکا به طبس و قدردانی از مردم سمنان برای استقبال پرشور از رییس‌جمهور و هیات دولت در سفر استانی اخیر اعضای کابینه، بیان کرد: اعضای دولت به صورت شبانه‌روزی برای حل مشکلات و توسعه کشور می‌کوشند.

وی افزود: رییس‌جمهور هم‌اکنون در سفر به پاکستان هستند و سعی می‌شود برای تحقق شعار سال از تمامی ظرفیت‌های داخلی و خارجی استفاده شود. ایشان فردا به سریلانکا خواهند رفت و توافقات دوجانبه وجود خواهد داشت و یک پروژه افتتاح خواهد شد.

سخنگوی دولت اظهار داشت: هم‌چنین هفته گذشته سومین جلسه معاون اول رئیس جمهور با فعالان بخش خصوصی برگزار شد و این جلسات با توجه به شعار سال و لزوم دخیل کردن مردم و بخش خصوصی در اقتصاد برگزار و دنبال می‌شود.

بهادری‌جهرمی در پاسخ به سوالی پیرامون سفر فردای رییس‌جمهور به سریلانکا گفت: سفر رییس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا با محوریت توسعه روابط است و با توجه به اقدامات تروریستی و اقدامات خرابکارانه در منطقه، توسعه و تقویت همکاری‌های دو کشور نیز دنبال می‌شود و در زمینه تبادلات اقتصادی اهمیت دارد. حجم تجارت خارجی دو کشور افزایش یافته و صادرات ما به پاکستان هم افزایش داشته است. پاکستان در سال گذشته ششمین مقصد صادراتی برای ما بوده و میزان صادرات از ۱.۵ میلیارد دلار به بیش از ۲ میلیارد دلار رسیده است. در این سفر هدف‌گذاری شده که حجم تجاری تبادلات به ۱۰ میلیارد دلار برسد.

وی اضافه کرد: در سفر رییس‌جمهور به کشور سریلانکا، یک پروژه و طرح انتقال آب، سدسازی و نیروگاه با حجم گسترده و توان فنی گسترده توسط نخبگان ایرانی اجرا شده که فردا با حضور رییس‌جمهور افتتاح خواهد شد. ارزش این پروژه حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده که توسط دولت سریلانکا تامین شده و کار اجرا توسط نخبگان ایرانی انجام شده است.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید | آغاز تا انجام اومااویا
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • رئیسی به سریلانکا رفت + عکس و فیلم
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود