Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@06:17:38 GMT

مهندسان حضور فعال‌تری در توسعه استان داشته باشند

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۵۷۹۵

مهندسان حضور فعال‌تری در توسعه استان داشته باشند

کرمانشاه- ایرنا- فرماندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه جامعه به تفکر مهندسی نیاز جدی دارد، از همه مهندسان استان خواست که حضور فعال و جدی‌تری در توسعه کرمانشاه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فضل الله رنجبر روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی کرمانشاه افزود: با تمام وجود دست یاری به سوی مهندسان استان دراز و اعلام می‌کنیم که به ایده سازی، تفکر خلاق و فکر مهندسی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رنجبر اظهار کرد: البته ما مدیران باید زمینه حضور مهندسان را فراهم کنیم اما اگر قصوری هم از سوی مدیران سر زد، نخبگان باید جدی و محکم باشند و میدان کار و تلاش را رها نکنند.

**بیکاری، گریبان مهندسان را هم گرفته است
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه هم گفت: این دانشگاه از ابتدای فعالیت خود تاکنون هزار و 130 دانش آموخته در 17 رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی بویژه زیرمجموعه‌های مهندسی برق داشته است.
علی اکبر اختری در حاشیه مراسم در جمع خبرنگاران افزود: براساس پیمایشی که سال گذشته بین بخشی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی انجام شد، 47 درصد از آنان وارد فضای کسب و کار استان شده اند.
او در عین حال بیکاری فارغ التحصیلان را از مشکلات جامعه مهندسان استان هم برشمرد و گفت: یکی از علل آن وجود فرهنگ پشت‌میزنشینی و شغل دولتی در بین مهندسان است.
ضعف فرهنگ کارآفرینی و تمایل نداشتن به کار گروهی دیگر مشکل پیش‌روی اشتغال مهندسان استان است که اختری از آن نام برد و افزود: لازم است که دولت هم از بخش خصوصی حمایت بیشتری کند و زمینه حضور نخبگان رشته های مهندسی در فضای کسب و کار مساعد شود.

**به فکر تشکیل تیم باشید
در بخش دیگری از مراسم رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان کرمانشاه به دانشجویان دانشگاه صنعتی توصیه کرد، از هم اکنون به فکر تشکیل تیم و کار گروهی باشند؛ همچنین یک تیم علاوه بر بخش فنی به کارشناس مدیریت و مالی هم نیاز دارد و اهمیت این موضوع زمانی مشخص می‌شود که گروه توسعه یابد و بزرگ شود.
محمدرضا علیخانی افزود: اکنون وضعیت اقتصادی دولت به گونه ای است که نیاز جدی به حضور نخبگان فنی در حوزه‌های مختلف از جمله تولید محتوا، بازی های رایانه ای و... است.
مجریان این مراسم مبلغی را از دانشجویان به عنوان ورودی دریافت کرده بودند که اعلام شد در امور خیریه هزینه می شود.
دانشگاه صنعتی کرمانشاه فعالیت خود را سال 86 آغاز کرده و اکنون 2 هزار و 300 دانشجو در 10 رشته کارشناسی و هفت رشته کارشناسی ارشد در آن مشغول تحصیل هستند.
قرار است تا سال 1400 تعداد رشته های کارشناسی این دانشگاه به 15 و رشته های کارشناسی ارشد به 10 رشته افزایش پیدا کند و در مقطع دکترا نیز سه رشته دایر شود.
دانشگاه صنعتی سه دانشکده انرژی، فناوری اطلاعات و مدیریت مهندسی دارد.
7444/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي روز مهندس دانشگاه صنعتي كرمانشاه بيكاري كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت مردم قربانی توسعه صنعتی نمی‌شود

مهران فاطمی استاندار یزد در سومین مجمع سلامت استان گفت: سلامت، مهم‌ترین مسئله اصلی استان است و سلامت مردم استان قربانی توسعه صنعتی نمی‌شود.

وی افزود: عوامل مخل در سلامت مردم شناسایی و نقش آنها مشخص شود تا به همان میزان در پیشگیری و مقابله و مداخلات لازم انجام گیرد.

استاندار اظهار داشت: با سیاست گذاری‌های انجام شده در استان، ممنوعیت بارگذاری صنایع آلاینده در استان از سه هزار مجوز سالیانه به هزار و ۲۰۰ مجوز رسیده و هزار و ۸۰۰ صنعت آلاینده و آبخواه در استان در محور مهریز-عقدا حذف شده است و به مرور زمان به سمت اقتصاد دانش بنیان و پاک و سبز حرکت می‌کنیم.

وی همچنین پیشگیری و بهداشت را مقدم بر درمان دانست و بر بهداشت و پیشگیری تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم مهمترین محور این نشست را آلودگی هوا و محیط زیست دانست و بیان داشت: در این نشست چالش‌های آلودگی هوا، گردشگری سلامت و بیمارپذیر بودن استان و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

هاشمی افزود: با توجه به صنعتی بودن استان، مسائل اقلیمی و آلودگی و مسائل زیست محیطی طی مطالعاتی در دانشگاه و حتی سطح کشور در حال بررسی و انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مهندسان ایرانی در چه کشورهایی کار می کنند؟
  • راه‌اندازی رشته‌های مورد نیاز صنایع در دانشگاه امیرکبیر
  • آخرین مهلت پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبایی
  • حضور ۶۸ گروه آموزشی دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی کیواس ۲۰۲۴
  • نقش دانشگاه هنر اصفهان در ارتقاء جایگاه هنر و توسعه شهر
  • دوره‌های تحصیلات تکمیلی فقط در دانشگاه‌های تهران برگزار شود
  • سلامت مردم قربانی توسعه صنعتی نمی‌شود
  • شرایط دکترای بدون آزمون دانشگاه شریف
  • ۳۷ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بورسیه صنعتی شدند
  • ۳۷ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بورسیه صنعتی شدند