Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@16:30:50 GMT

ادبیات کودک ما در جهان سرآمد است

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۹۲۹۰۰

ادبیات کودک ما در جهان سرآمد است

اقبال زاده با بیان اینکه اثر خلاق با گره خوردن عشق و علم ایجاد می شود، گفت: فرهاد حسن زاده گفتمان کودکان ایران را ساخته است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «شهرام اقبال زاده» عصر دیروز( دوشنبه ،6 اسفند) در مراسم دومین مهرآیین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که به تجلیل از «فرهاد حسن زاده » اختصاص یافته بود، گفت: همواره بیت «قطره دریاست اگر با دریاست ورنبود او قطره و دریا، دریاست» را می خوانم و به آن اعتقاد دارم، ما عضو یک خانواده، شهر و کشور هستیم، کشوری که در درون جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطره به تنهایی بخار می شود در قطره حتی یک ماهی هم نمی تواند در تنگ دوام بیاورد. در دریا، کشتی، نهنگ و انسان ها هستند. نهاد مدنی همین دریاست که به هر کسی راه می دهد، افتخار این را داشتم که عضو چند نهاد همچون شورای کتاب و انجمن نویسندگان کودک و نوجوان باشم.

 

عضو شورای کتاب کودک با بیان اینکه فرهاد حسن زاده برخلاف من بی صدا کار می کند، عنوان کرد: وقتی افراد برای جوایزی همچون آندرسن و لیند گرن انتخاب می شوند فقط ویژگی آثار مطرح است. فرهاد حسن زاده گله مند بود که شورای کتاب کودک مرا نمی بیند، معتقد هستم که ادبیات کودک ما یکی از قدرتمندترین ادبیات های کودک جهان است.

 

وی با اشاره به اینکه قوت آثار فرهاد حسن زاده باعث قدرت پرونده اش شده است، بیان کرد: جشنواره های ادبی جهان و شرکت در آنها باعث می شود که وارد گفت و شنود با جهان شویم. ما فرهنگ و تاریخ غنی داریم و به پشتوانه این تاریخ بالا می رویم. نویسنده با متن کار دارد، فرهاد حسن زاده به نوعی زاییده و پرورده نقطه و اقلیمی از ایران است که قلب ایران در یک سده اخیر بوده است. وقتی حسن زاده به دنیا آمد جنبش ملی شدن نفت نبود اما او به هر حال با کارگران شرکت نفت سر و کار داشت و زمزمه ها را می شنید. هرچه بارش زیاد چشمه زیادتر می شود. این تجربه زیسته در مخزن می رود و برون ریزی می کند.

 

این نویسنده و پژوهشگر با بیان اینکه فرهاد حسن زاده در کانون پرورش یافت، اظهار داشت: عشق و علم اگر به یکدیگر گره بخورند اثر خلاقه تولید می شود. معلمان زحمتکش هستند اما الزاما همه آنها عاشق نیستند. علم نویسنده با علم دانشمند متفاوت است. فرهاد حسن زاده بدون شعار کار می کند و تکانه انقلاب به شدت او را تکان داد.

 

اقبال زاده خاطرنشان کرد: تکنولوژی گفتمان جهان را عوض کرده است. پژوهشگران باید بررسی کنند بچه های امروز در شبکه های اجتماعی چه می کنند. جامعه آماری ما باید در این زمینه پاسخگو باشد. بسیار مهم است که ما جایزه لیندگرن را ببریم. این جایزه نه برای سیدآبادی و فرهاد حسن زاده و تمام نامزدها مهم است بلکه برای ایران مهم است. این برنده شدن می تواند برای ما افتخاری باشد که بگوییم داعشی نیستیم، مولوی و مرادی کرمانی داریم، کسانی داریم که می نویسند و پژوهش می کنند. فرهاد حسن زادi گفتمان کودکان ایرانی را ساخته است. ادبیات کودک ما به حدی رسیده که دانشگاهی و آکادمیک شده است.

 

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نکوداشت هایی را برای نامزدهای دریافت جایزه آستریدلیندگرن برگزار می کند. دومین مراسم نکوداشت به «فرهاد حسن‌زاده»، نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان اختصاص یافت و نخستین نکوداشت برای «علی اصغر سید آبادی» در نظر گرفته شد. «جایزه‌ آستریدلیندگرن» یکی از جایزه‌های بسیار معتبر بین‌المللی در رشته ادبیات کود و نوجوان است. این جایزه بعد از مرگ آسترید لیندگرن، نویسنده سوئدی در سال 2002 به بهترین برنامه یا برترین افراد در رشته ادبیات کودک و نوجوان اهدا می‌شود.دولت سوئد بعد از مرگ این نویسنده،جایزه آستریدلیندگرن را بنیاد نهاد که مبلغ آن بالغ بر ۵ میلیون کرون سوئد است. این جایزه ، بزرگ‌ترین جایزه نقدی جهان در حوزه ادبیات کودک و نوجوان است.

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان استان بوشهر بیانیه گام دوم انقلاب اردبیل آیت الله مومن مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی حضرت زهرا س گام دوم انقلاب فرهاد حسن زاده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی سرآمد علم های روز است / گستردگی این علم از مباحث دفاعی تا زمینه های کشاورزی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان روح‌الله نباتی در رابطه با فناوری و تکنولوژی هوش مصنوعی در صنایع کشاورزی و دفاعی بیان کرد: هوش مصنوعی یک تکنولوژی برتر ساز، تحول آفرین، قدرت آفرین و اقتدار آفرین است که برتر از صنایع موشکی و هر نوع علم و قدرتی است.

روح الله نباتی با اشاره به فواید هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف، بیان کرد: هوش مصنوعی یک الگوریتمی‌ست که پردازش سریع و تصمیم گیری سریع را انجام می‌دهد و در کمتر از یک دهم یا یک صدم ثانیه بهترین تصمیم و خروجی را تحویل ‌می‌دهد.

متخصص هوش مصنوعی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی به این سطح از فناوری و قدرت دست پیدا کرده که بتواند جلوی ابرقدرت‌های دنیا بایستد و آن‌ها را شکست دهد، افزود: هوش مصنوعی در زمینه نظامی و دفاعی می‌تواند در کسری از ثانیه یک پهنه گسترده‌ای در آسمان را عکس‌برداری کند، تمامی تانک‌ها پهپادها و انسان‌ها داده‌های هوا رطوبت و سرعت و موقعیت ها را شناسایی و در یک میلی ثانیه یعنی یک هزارم ثانیه پردازش و بهترین تصمیم را بگیرد.

استاد دانشگاه آزاد همدان با اشاره به لزوم استفاده از هوش مصنوعی در صنایع کشاورزی، تشریح کرد: هوش مصنوعی در کشاورزی بهره‌وری را افزایش و ضایعات را کاهش می‌دهد. با توجه به اینکه با کمبود آب مواجه هستیم قطعاً استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی کشاورزی به صرفه‌جویی آب کمک می‌کند.

برنامه نویس کامپیوتر افزود: با استفاده از قرار گرفتن این فناوری روی پهپاد و کوادکوپتر آفات از فاصله ده پانزده متری شناسایی می‌شود، همچنین در بهینه سازی مصرف انرژی، منابع انرژی و منابع آبی و اندازه گیری رطوبت زمین با اثر بخشی و بهره‌وری بالا مؤثر است.

متخصص آی‌تی و هوش مصنوعی با تاکید بر اهمیت مجهز شدن به فناوری هوش مصنوعی در دنیای امروز، گفت: اگر به این فناوری و تکنولوژی مجهز شویم با این آب، انرژی و کودی که مصرف می‌کنیم می‌توانیم تولید را پنج برابر افزایش دهیم اما در حال حاضر به دلیل بومی نشدن این فناوری هزینه آن بالا است.

وی با اشاره به سخنان رهبری در رابطه با هوش مصنوعی، ذکر کرد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی‌های خود فرمودند که باید در هوش مصنوعی به ۱۰ قدرت برتر دنیا تبدیل شویم که خوشبختانه اقتدارآفرینی و علم آفرینی هم در کشور ما شروع شده است.

این متخصص هوش مصنوعی در رابطه با کاربردهای هوش مصنوعی در اقتصاد و مسائل شهری خدمات رسانی گفت: به گفته یکی از بزرگان، علم، انسان را سلطان می‌کند و به انسان قدرت می‌بخشد و لازم است در این زمینه توجه بیشتری داشته باشیم تا مطابق با سخنان رهبری پیشرو در این زمینه باشیم.

استاد دانشگاه آزاد همدان با بیان اینکه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ به عنوان قطب بسیاری از محصولات کشاورزی مانند سیب زمینی و گندم است، گفت: سیب درختی، بادام، صیفی‌جات، شوریجات، ترشیجات و بخش عمده‌ای از گندم و جو استان در کبودراهنگ و بخش عمده‌ای از صیفی‌جات، گوشت و دامپروری در شهر بهار تولید می‌شود و می‌طلبد که توجه بسیار جدی و زیادی در کاربردهای هوش مصنوعی در کشاورزی گلخانه‌ای و سنتی دو شهرستان اعمال شود.

نباتی در پایان خاطرنشان کرد: کشور ایران رشد نمی‌کند مگر اینکه به علم مجهز شود که قدرت امروز ما به برکت علمی‌ست که تهرانی‌مقدم‌ها، حاج قاسم، و شهید زاهدی برای ما بدست آورند.

خبرنگار: فاطمه امینی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228107 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان انتخابات مجلس شورای اسلامی هوش مصنوعی همدان

دیگر خبرها

  • گل جالب و عجیب علی‌اصغر حسن‌زاده به قرقیزستان + ویدئو
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • چگونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • چهل‌ودومین جایزه کتاب سال فراخوان داد
  • هوش مصنوعی سرآمد علم های روز است / گستردگی این علم از مباحث دفاعی تا زمینه های کشاورزی
  • جوكوويچ بهترین ورزشکار جهان شد