Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت (صمت) یزد گفت: نخستین کارخانه فلوتاسیون(موبایل) سیار سرب، روی و مس کشور با حضور معاون معدنی وزیر صمت در شهرستان تفت بهره برداری شد.

محمدرضا علمدار یزدی سه شنبه شب در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کارخانه با سرمایه گذاری 100 میلیارد ریال در معدن سرب و روی منصورآباد بعد از روستای کردآباد و حدود 90 کیلومتری غرب شهر یزد مرکز استان فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این واحد تولیدی ،کمک قابل توجهی در بخش های مختلف از جمله کاهش هزینه ها ، افزایش سودآوری و فعال شدن معادن کوچک و دارای ذخایر کم خواهد داشت.
رئیس سازمان صمت یزد با بیان اینکه مراحل ساخت کارخانه توسط متخصصان ایرانی در تهران ،اصفهان ،خراسان رضوی و همدان انجام شد، خاطرنشان کرد: ظرفیت ورودی فرآوری مواد معدنی در این کارخانه روزانه 100 تن مواد اولیه است.
علمدار یزدی تصریح کرد: این کارخانه سیار که توسط بخش خصوصی ساخته شد، قابلیت نصب و راه اندازی در معادن کوچک کشور را داراست و همه تجهیزات آن از طریق 13 تریلر به محل معادن منتقل و در مدت یک هفته راه اندازی می شود.
کارخانه فلوتاسیون منصورآباد در 90 کیلومتری غرب شهر یزد قرار دارد.
هم اکنون 500 معدن کوچک در کشور وجود دارد که در مرحله اول 100 معدن آن قابلیت فرآوری مواد معدنی را دارد.
یزد با یک میلیارد و 800 میلیون تن از لحاظ ذخیره مواد معدنی دومین استانی معدنی کشور و از لحاظ تنوع اندیس‌های معدنی در جایگاه نخست قرار دارد که هم‌اکنون حدود 11 هزار نفر در این بخش اشتغال دارند .
1968/ 2047

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد معدن سرب روي شهرستان تفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۶۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از صادرات ۶۰ هزارتن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس با ۶۰۰ درصد افزایش در یک‌ماهه سال جاری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حسین عباس‌نژاد اظهار داشت: در یک‌ماه سال جاری بالغ بر 60 هزارتن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 600 درصد و نسبت به مدت 12 ماهه سال 1402 افزون بر 82 درصد افزایش داشته است.

وی پیش‌بینی کرد؛ با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان سال جاری،عملکرد صادرات در این بندر چندمنظوره حداقل به یک میلیون تن می‌رسد.

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ گذشته سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندر خمیر فعال بوده که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و به منظور استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه‌های آینده تعداد شرکت‌های فعال در حوزه عملیات بندری به 10 شرکت افزایش می‌یابد.

عباس‌نژاد با بیان اینکه تمرکز بندر چندمنظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی به ویژه مواد معدنی است، ابراز کرد: سال گذشته بالغ بر 400 هزار تن انواع مواد معدنی شامل سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت و غیره از این بندر به کشورهای امارات و عمان صادر شد.

وی افزود: توسعه بندر چندمنظوره خمیر نیز از طریق الحاق 163 هکتار اراضی پشتیبانی درحال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

مدیرکل بنادر هرمزگان خاطرنشان‌کرد: طرح توسعه بندر خمیر بعد از تصویب در طرح جامع به منظور احداث انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش‌های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود.

گفتنی است؛ حجم عملیات صادرات مواد معدنی در کل محدوده استان هرمزگان بالغ بر 21 میلیون تن بوده که 3.6 میلیون تن در حوزه شهرستان خمیر است.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • بهره برداری و صدور ۱۲ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه در اهواز
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر