Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علی ابراهیمی، نماینده شازند در مجلس دهم اظهارنظر رییس اتحادیه لوازم خانگی درباره افزایش قیمت لوازم خانگی و التهاب‌آفرینی در بازار را رویکردی غیرمسئولانه عنوان کرد و گفت: غیرمسئولانه‌تر از این رویکرد، رویکردی است که ما بخواهیم واقعیات را از مردم پنهان کنیم.

وی با بیان اینکه ارزش پول ملی بر اثر سوءمدیریت‌ها و تحریم‌های ظالمانه کاهش پیدا کرده است، افزود: اثرات این فرآیند ابتدا روی دلار، پس از آن بر روی سکه و بعد از آن بر روی صنایع قابل مشاهده است، لذا طبیعی است که گرانی به صورت واقعی در کشور اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وقتی مسئولی می‌آ‌ید و می‌گوید قیمت‌های لوازم خانگی پایین نمی‌آید و مردم باید همین محصولات فعلی را با همین قیمت خریداری کنند، در واقع امری ناصحیح است و باید این جمله تصحیح شود البته با این حال برخی از تجربه‌های تلخ نشان می‌دهد که ما قادر نخواهیم بود تا قیمت‌ها را به روز اول بازگردانیم.

این نماینده مجلس تاکید کرد: بنده معتقدم رییس اتحادیه لوازم خانگی باید به گونه‌ای در برخی زمینه‌ها اظهار نظر کند که این اظهار نظر‌ها به التهاب بازار منجر نشود.

به گفته ابراهیمی دولت باید در این شرایط راهکار‌هایی را برای افزایش قدرت خرید مردم مدنظر قرار دهد.

عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما باید همه یارانه‌های پنهانی که بعضاً برخی مسئولان مدعی‌اند رقم آن به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد را در اختیار مردم بگذاریم، چرا که وقتی اقدام به ارائه یارانه می‌شود مسیر سرمایه در کشور به سمت دلالان و متمولین حرکت می‌کند.

ابراهیمی با ذکر مثالی در این رابطه اظهار داشت: به عنوان مثال در حال حاضر وقتی به بازار لوازم خانگی رجوع می‌کنیم، می‌بینیم که برخی ثروتمندان اقدام به خرید یخچال فریزر‌های صندوق‌دار کرده‌اند آن هم به این دلیل که قصد دارند کالا‌های مقطعی به مانند گوشت و مرغ را خریداری کرده و آن‌ها را ذخیره کنند تا با تفاوت قیمت در ماه‌ها و روز‌های آینده، منابع کافی به جیب بزنند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: این فرآیند نشان می‌دهد که مجدداً مسیر حرکت پول به سمت اغنیا بوده و ما به اسم فقرا و اقشار ضعیف، سرمایه کشور را به سمت سرمایه‌داران سوق می‌دهیم.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اتحادیه لوازم خانگی افزایش قیمت لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی علی ابراهیمی کاهش قدرت خرید مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگنال عجیب دلار به قیمت مسکن/ قیمت‌ جدید خانه‌های پایتخت را ببینید (+ جدول)

به باور کارشناسان، بازار مسکن با فاصله‌ از افزایش نرخ دلار اثر می‌پذیرد و اثر رشد نرخ دلار را پس از گذشت مدتی در این بازار می‌توان مشاهده کرد.

به گزارش ایلنا، بازار مسکن از بازارهای سنتی محبوب است که مردم همواره آن را به عنوان کالای سرمایه‌ای مطمئن می‌شناسند. مسکن از جمله کالاهایی است که حتی اگر تقاضایی در قبال عرضه وجود نداشته باشد، امکان افزایش قیمت آن و ایجاد رکود تورمی در این بازار وجود دارد. حالتی که برخی از کارشناسان اقتصادی معتقدند با ادامه افزایش نرخ دلار، امکان تکرار آن در بازار مسکن وجود دارد.

از یک دهه گذشته فاصله قیمت مسکن و درآمد مردم هر روز بیشتر شد به‌طوریکه امروز به یک شکاف تبدیل شده و همین امر عامل رکود بازار مسکن شده، چراکه قدرت خرید مردم به خرید خانه‌ای با قیمت میانگین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان (در شهر تهران) نمی‌رسد.

اما در حالی که مشتری برای خانه‌های عرضه شده بازار وجود ندارد و در شرایط طبیعی در مقابل افزایش عرضه و کاهش تقاضا قیمت کالا باید کاهش پیدا کند اما مسکن با تاثیرپذیری از سایر عوامل به ویژه نرخ دلار گران‌تر می‌شود.

در شرایطی که قیمت مسکن در ۸ ماه اول سال گذشته کنترل شد و بازار از نوسانات قیمتی در امان بود اما با رشد قیمت ارز، بازار مسکن هم خیز صعودی را برداشت. کارشناسان مسکن می‌گویند بازار مسکن با فاصله‌ای از افزایش نرخ دلار اثر می‌پذیرد و اثر رشد نرخ دلار را پس از گذشت مدتی در این بازار می‌توان دید.

همزمان با شروع سال جدید اعلام نرخ تورم خود عامل اثرگذار در قیمت‌گذاری در بازار مسکن است و می‌دانیم که در کشورمان همواره بین عرضه و تقاضای واقعی فاصله‌ای وجود دارد اما عامل مهمی که اجازه رشد افسارگسیخته قیمت‌ها را در بازار مسکن نمی‌دهد، درآمد خانوار و قدرت ضعیف خرید در جامعه است بطوریکه طبق گفته دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران میزان قرارداد خرید اولی‌ها در بازار به حداقل ممکن رسیده‌است.

باید دید در ابتدای سال جدید کفه ترازوی کدام عامل سنگین‌تر است و کدام عامل بیشترین اثرگذاری را در تعیین قیمت‌ها در بازار مسکن خواهد داشت.

از آنجایی که مرجع قیمت‌گذاری‌ها بازار مسکن، پایتخت است و تغییرات قیمتی از بازار مسکن تهران به سایر شهرها سرایت می‌کند در جدول زیر قیمت خانه در محله‌های مختلف تهران بررسی می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قیمت سکه و طلا بعد از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟
  • قیمت تخم مرغ در بازار امروز ۹ فروردین ۱۴۰۳
  • تقلب در فروش لوازم خانگی
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ فروردین ۱۴۰۳ / وقت خرید طلا رسید؟
  • بازار بی سرپناه مسکن
  • بازار بی‌سرپناه مسکن
  • چطور قسطی لوازم خانه بخریم؟ | همه چیز در مورد وام خرید کالا
  • سیگنال عجیب دلار به قیمت مسکن/ قیمت‌ جدید خانه‌های پایتخت را ببینید (+ جدول)
  • برای خرید بهترین گوشی میان‌رده بازار چقدر باید هزینه کرد؟
  • کشف لوازم خانگی قاچاق در شهرستان مهر