Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش سرویس خبری بسیج علمی لرستان علی حسین پازدار معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان در مراسم تکریم و معارفه مسئول جدید سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان که در سالن جلسات فرماندهی سپاه برگزار شد اظهار داشت: خوشحال هستیم که در مجموعه سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان دکتر رحیمی با تواضع، اخلاص و فروتنی در حوزه کاری خود موفق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: لذا از زحمات خالصانه دکتر رحیمی که در حوزه علمی و پژوهشی بطوری عمل کرده‌اند که نگاه سپاه معطوف به عملکرد خوب او بوده است واز ایشان تشکر می‌کنیم.

 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان با اشاره به اینکه امروز معارفه برادر دکتر رضایی‌نژاد است گفت: ایشان فردی توانمند و دارای سابقه کاری  خوبی می باشند.

 

پازدارتصریح کرد: فعالیت‌های دکتر مهدی رضایی‌نژاد در امتداد تلاش‌های خوب دکتر رحیمی قرار دارد وان شاالله که ادامه‌دهنده این راه علمی بوده و در معاونت علمی و پژوهشی بسیج حرف اول را بزنند.

 

وی از دکتر رضایی‌نژاد درخواست داشتند که منسجم، منضبط و مقتدر عمل کنند و همچنین جذب امکانات و نقطه نظرات فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان را تأمین نمایند و تعامل مناسب و خوبی بین همکاران و اقشار برقرار شود.

وی در پایان تأکید کرد: کار را با یاری خدا ادامه دهید و اهتمام و توجه به نخبگان و صاحب‌نظران موردتوجه خاص شما باشند.

 

لزوم توجه به علم و دانشی که به رفع موانع و چالش‌های موجود در جامعه بینجامد

 

در ادامه این مراسم مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان دکتر مهدی رضایی‌نژاد اظهار داشت: محور فعالیت‌های بسیج علمی، پژوهشی بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) می‌باشد.

 

 وی افزود: ایشان در نوروز سال 1390 در مشهد مقدس فرمودند:" اگر زنجیره تولید دانش، تبدیل دانش به فناوری، تولید محصول و درنهایت تجاری‌سازی علم تکمیل شود، مسیر تولید علم، به تولید ثروت ملی و پاسخگویی به نیازهای ملت، منتهی خواهد شد."

 

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان تصریح کرد: از همان‌گونه که حضرت علی (ع) در غررالحکم می‌فرمایند: "خیری نیست دردانشی که سود ندارد." منظور از علم و دانش در کلام مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، علم نافع است، یعنی علم و دانشی که درنهایت به رفع موانع و چالش‌های موجود در جامعه بیانجامد و برای این منظور می‌بایست چرخه دانشی تکمیل شود. یعنی دانش تولیدشده تبدیل به فناوری و درنهایت تجاری‌سازی شود.

 

رضایی‌نژاد تأکید کرد: هرچند در حال حاضر کشور ایران در رتبه پانزدهمین به لحاظ تولید علم قرار دارد، لیکن به لحاظ تولید فناوری و تجاری‌سازی هنوز عقب هستیم.

 

وی عنوان کرد: جهت رفع موانع و مشکلات موجود به‌ویژه در وضعیت کنونی که جامعه تحت تأثیر تحریم‌های اقتصادی قرار دارد، می‌بایست از ظرفیت نخبگی بسیج جهت پیاده‌سازی منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در راستای اقتصاد مقاومتی استفاده شود، لذا همه ارگان‌های مرتبط با جامعه نخبگان موظف هستند نقش حمایتی خود را از نخبگان و مخترعین جهت پیاده‌سازی ایده‌های نو، ایفا کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۹۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است

رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه مشکلات و چالش‌های بخش خصوصی باید با خود بخش خصوصی حل و فصل شود، گفت: این ستاد به دنبال اثرگذاری در اقتصاد و تولید از طریق بخش خصوصی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا غزنوی، دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران روز یکشنبه 2 اردیبهشت ماه 1403 با محمدباقر آقاعلیخانی دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور دیدار و گفتگو کرد.

رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در دیدار با دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه مشکلات و چالش‌های بخش خصوصی باید با خود بخش خصوصی حل و فصل شود، گفت: این ستاد به دنبال اثرگذاری در اقتصاد و تولید از طریق بخش خصوصی است.

وی با تاکید بر اینکه برخی از قوانین و مقررات مضر تولید است، افزود: ستاد تسهیل با جایگاه ویژه قانونی، قدرت و توان مقابله با مقررات و قوانین دست و پا گیر را دارد، لذا اگر مجمع کارآفرینان ایران به طور مثال ده چالش تولید را روی میز بگذارد ما آماده پرداخت به آن‌ها با هدف رفع چالش‌ها هستیم.

آقاعلیخانی با اشاره به اینکه ساختار و شرایط فعلی کشور منجر به جهش تولید نخواهد شد و نمی‌توان فقط بخش خصوصی را در این باره مخاطب قرار داد، گفت: بسیاری از مشکلات و چالش‌های تولید در بخش‌های دولتی متمرکز شده است و به همین خاطر، همواره به جای رفع چالش به چالش‌های موجود افزوده می‌شود.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران نیز در این دیدار با پیشنهاد برگزاری جلسات ستاد تسهیل درخصوص پیشران‌های مولد بخش خصوصی در مجمع کارآفرینان ایران گفت: همه اعضای مجمع کارآفرینان ایران صد در صد از بخش خصوصی هستند. در واقع ما یک نهاد واسطه گر هستیم که با همزبانی بیشتر می‌توانیم بسیاری از چالش‌ها را از بین ببریم.

حمیدرضا غزنوی با تاکید براینکه به دلیل تاثیرگذاری باید به پیشران‌های مولد توجه ویژه‌ای شود و حتی خط سبزی برای آن‌ها طراحی شود، افزود: فقدان سند سیاست صنعتی در کشور یکی از چالش‌های مهم تولید است و بدون شک عدم توجه به مزیت‌های رقابتی و گسترش آن در اقتصاد کشور و استفاده از مزیت‌های فعالیت پیشران‌های اقتصادی در داخل و خارج از کشور، ناشی از بی توجهی به سیاست‌های صنعتی در کشور است.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین در پایان تاکید کرد: مجمع کارآفرینان ایران در سطح کارشناسی همواره آماده همکاری با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است
  • خسروپناه: برداشتن موانع قانونی؛ راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • تحقق اهداف عالمانه و مدبرانه اسلام ناب توسط سازمان بین‌المللی سینوو