Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@04:00:34 GMT

ساخت لنزهای آبرسان برای بیماران دچار قوز قرنیه

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۱۰۹۱۸

ساخت لنزهای آبرسان برای بیماران دچار قوز قرنیه

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز زرین بخش رئیس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران با اعلام این خبر، گفت: لنزهای جدید به گونه ای طراحی شده که با قرنیه چشم فاصله داشته و تکیه گاه آن روی سفیدی چشم(اسکلرا) است، به همین دلیل برخلاف سایر لنزها به خصوص لنزهای سخت(هارد) فرد احساس جسم خارجی در چشم خود ندارد.

وی افزود: از مشکلات استفاده کنندگان لنزهای سخت احساس جسم خارجی و خشکی چشم بوده که لنزهای جدید فاقد این مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که لنزهای نرم(سافت) قادر به اصلاح آستیگماتیسم های شدید و نامنظم و قوز قرنیه نیستند، این بیماران تاکنون به ناچار می بایست از لنزهای سخت استفاده می کردند که خوشبختانه با طراحی و  ساخت لنزهای اسکرال این مشکل برطرف شده است.

زرین بخش با اشاره به اینکه این لنزها به وسیله لنزهای تست اندازه گیری و با توجه به انحنای متفاوت چشم افراد برای هر فرد به طور منحصر به فرد طراحی و ساخته می شود، ادامه داد: عمده مزیت این قبیل لنزها آن است که لنز به وسیله مایع با قرنیه فاصله داشته و در سطح قرنیه ایجاد خراش و زخم نمی کند. همچنین با مرطوب نگه داشتن قرنیه ضمن آبرسانی و اکسیژن رسانی به سطح آن به سلامت و تغذیه قرنیه کمک کرده و چون گرد و خاک وارد چشم فرد نمی شود، چشم بیمار را تحریک نمی کند. این قابلیت لنزهای اسکلرال با توجه به آب و هوای خشک ایران برای استفاده کنندگان از این قبیل لنزها یک مزیت محسوب می شود.

رئیس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران، اظهار داشت: طی تحقیقی که از استفاده کنندگان از این لنزها صورت گرفته، اغلب آنان اظهار داشته اند که با لنزهای جدید نسبت به لنزهای سخت(هارد) قبلی احساس راحتی بیشتری داشته، مشکل خشکی چشم آنان برطرف شده است.

وی گفت: هم اینک در دنیا تنها چند کمپانی محدود آمریکایی در حال تولید این قبیل لنزها هستند که با توجه به تحریم ها امکان ورود این لنزها به کشور میسر نیست. به همین منظور تولید این لنزها از دو سال پیش از سوی متخصصان  مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران آغاز شد که پس از موفقیت در طراحی و ساخت روی بیماران مورد بررسی قرار گرفت.

زرین بخش تصریح کرد: لنزهای جدید تاکنون روی ۳۰ بیمار آزمایش شده که  نتایج آن با موفقیت همراه بوده است. از دیگر مزیت های این قبیل لنزها نسبت به مشابه خارجی آن قیمت لنزهای تولید داخل است که یک چهارم قیمت مشابه امریکایی آن است.

وی یادآور شد: از حدود سال ۲۰۰۰ طراحی لنزهای تماسی چشم مواد با اکسیژن پذیری بالا در دنیا تولید شد، طراحی و ساخت لنزهای اسکلرال جدید آغاز گشت که در سال های اخیر با طراحی های نو، تولید این لنزها در دنیا رو به پیشرفت گذاشته است. مرکز تحقیقات لنز و اپتیک ایران نیز در همین راستا اقدام به طراحی و ساخت این لنزها کرده است.

ماده اولیه این لنزها که بوستون نام دارد به شکل دکمه هایی کوچک است که به کشور وارد شده و سپس به کمک دستگاه های CNC در مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران طراحی و ساخته می شود.

کد خبر 4554022 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: چشم پزشکی قرنیه لنز چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۰۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل این شرکت از طراحی و تولید این دستگاه برای درمان عارضه‌های پا و حرکتی خبر داد و افزود: از این دستگاه به منظور سنجش میزان توزیع فشار روی کف پا به صورت ایستا و پویا استفاده می‌شود.

مجتبی گوهری افزود: این دستگاه با ارائه نمودار‌های متناسب با موقعیت و میزان فشار در هر نقطه از کف پا، محل دقیق نیرو‌های اضافی وارد بر کف پا را مشخص می‌کند و برآیند مرکز فشار بدن را نشان می‌دهد. با بهره‌گیری از این دستگاه می‌توان اطلاعات کاملی را برای تحلیل عملکرد پا و ناهنجاری‌های ظاهری و عملکردی آن بدست آورد. این دستگاه قابلیت سنکرون سازی با دوربین برای شناسایی راستای پا و زاویه آشیل را داراست. همچنین این دستگاه از قابلیت اتصال به دستگاه تراش دقیق، برای ساخت کفی طبی نیز برخوردار است.
(وصل دو شبکه کاملاً مجزا به طریقی که هیچ نوع شدت جریان ضربه‌ای قابل ملاحظه‌ای ایجاد نشود را سنکرون کردن می‌گویند)

وی با اشاره به نیاز آزمایشگاه‌های تربیت بدنی، مراکز توان‌بخشی، حوزه ارتوپدی و مراکز تحقیقاتی به این دستگاه، عنوان کرد: کاربرد دستگاه ما در مراکز ارتوپد فنی و حرکات اصلاحی گسترش یافته است و به کمک این ابزار آزمایشگاهی، ضمن شناخت منشأ و میزان ناهنجاری‌های کف پا و حرکتی، زمینه برای اقدامات درمانی بعدی فراهم می‌شود.

گوهری با اشاره به کیفیت مشابه سایر نمونه‌های خارجی در عین قیمت تمام شده پایین‌تر عنوان کرد: تاکنون با تولید و تجاری‌سازی این محصول، موفق شدیم ۱۰۰ دستگاه را به مراکز متقاضی تحویل دهیم. با توجه به قیمت مناسب‌تر و خدمات پس از فروش، امکان صادرات این محصول دانش‌بنیان به دیگر کشور‌ها وجود دارد.

مدیرعامل این شرکت فناور گفت: تولید این محصول به طور مستقیم برای ۴ نفر شغل ایجاد می‌کند.

دیگر خبرها

  • تهران قدیم| ماجرای ساخت اولین بیمارستان پایتخت/ تصویری خاص از فضای بیمارستان و بیماران در ۱۵۰ سال پیش
  • فرمانده مرکز تولید نزاجا: تجهیزات جدیدی به نیروی زمینی ارتش الحاق می‌شوند
  • قطار ملی ساخت ایران به زودی وارد خطوط مترو می شود
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • کشتی حامل تجهیزات برای غزه دچار حریق شد
  • پنتاگون: کشتی حامل تجهیزات برای غزه دچار حریق شد
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا