Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیسی با اشاره به آمادگی حوزه بهداشت برای اجرای برنامه نظام ارجاع و پرونده سلامت الکترونیک گفت: در برنامه‌های سال ۹۸موضوع گام دوم انقلاب ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مورد توجه و تأکید قرار می‌گیرد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی در حاشیه همایش معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با بیان اینکه در گذشته جمعیت، تحت پوشش مراکز بهداشتی و درمانی بود و پس از تغییرات جمعیت هدف، تحت پوشش مراقبین سلامت قرار گرفت اظهار کرد: اجرای این برنامه گام موثری در کلیت برنامه پزشک خانواده بود که بر اساس آن هر فرد باید مراقب و تیم سلامت خود را بشناسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی پرداخت براساس عملکرد را از دیگر اقدامات مهم در حوزه بهداشت عنوان کرد و گفت: باید در زمان پرداخت تفاوت میان افراد فعال و غیر فعال وجود داشته باشد و هدف اصلی پرداخت بر اساس عملکرد کاهش پرداختی‌ها نیست بلکه پوشش کاملتر و ارائه خدمات فعال به جمعیت زیر پوشش است که دنبال می‌شود.

معاون وزیربهداشت تصریح کرد: در گذشته مردم برای دریافت خدمات به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه می‌کردند که این امر ممکن بود در برخی از مناطق استقبال کمتر و در برخی مناطق بیشتر باشد و این در حالی است که با اجرای برنامه مراقبین سلامت ارائه خدمات به صورت فعال به جمعیت هدف ارائه می‌شود و ارتباطی دو سویه میان مردم و تیم‌های سلامت ایجاد شده است.

رئیسی با بیان اینکه در حال حاضر سرانه بهداشتی به تمامی جمعیت تحت پوشش ارائه می‌شود اظهار کرد: اگر پرداخت بر اساس عملکرد اجرایی شود سرانه بهداشتی بر اساس خدمات به جمعیت هدف ارائه می‌شود که این امر نقش موثری در جلوگیری از هدر رفت منابع دارد.

وی اصلاح سامانه را از دیگر اقدامات مهم معاونت بهداشت برشمرد و اظهار کرد: در حال حاضر سامانه‌های سیب، سینا و ناب در سطح کشور فعال است که در یک سال اخیر به منظور ارتقای این سامانه‌ها به صورت هفتگی نشست‌هایی برگزار می‌شود که این امر موجب افزایش کارایی و کاربردی شدن این سامانه‌ها شده است.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه یکپارچه سازی سامانه‌ها یکی از برنامه‌های معاونت بهداشت در سال جاری بود اظهار کرد: در گذشته اگر خدمتی به یک فرد در استانی ارائه می‌شد اطلاعات خدمات در استان‌های دیگر قابل دسترسی نبود که با یکپارچه سازی سامانه‌ها و حذف دو میلیون و ۵۶۰ هزار نفر همپوشانی گام موثری در ارائه خدمات برداشته شد.

وی تصریح کرد: سامانه اتصال سامانه‌های سیب، سینا و ناب را گام دوم در یکپارچه سازی سامانه‌ها عنوان کرد و به زودی عملیاتی خواهد شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: آمادگی حوزه بهداشت برای اجرای برنامه نظام ارجاع و پرونده سلامت الکترونیک را از دیگر اقدامات عنوان کرد که در سال جاری عملیاتی شد.

رئیسی با بیان اینکه برنامه‌های حوزه معاونت بهداشت بر اساس اسناد بالادستی برنامه ریزی و اجرا می‌شود اظهار کرد: در برنامه‌هایی که در سال ۹۸ طراحی می‌شود به طور حتم برنامه گام دوم انقلاب ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مورد توجه و تاکید قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهداشت معاون سلامت مرد مراکز بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۷۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارجاع الکترونیکی ۴۶ درصد پرونده‌های قضائی به کارشناس

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما گفت: یکی از عوامل مهم اطاله دادرسی در دستگاه قضائی، طولانی بودن ارسال نظرات کارشناسانِ رسمی به قضات است. یعنی وقتی قاضی نیاز به نظر تخصصی دارد و پرونده را به کارشناسان ارجاع می‌دهد، معمولاً جواب کارشناس با تاخیر به دست قاضی می‌رسد.


کاظمی فرد علت اصلی طولانی شدن این فرایند را نحوه توزیع پرونده‌ها بین کارشناسان دانست و توضیح داد: گاهی قاضی به کارشناسی کار می‌سپارد که به آن کارشناس پرونده‌های زیادی توسط سایر قضات ارجاع شده است؛ لذا آن کارشناس نمی‌تواند کار خود را در زمان مقرر و باکیفیت مناسب به دادگاه ارائه دهد. در گذشته ما شاهد بودیم گاهی چندصد پرونده در اختیار یک کارشناس بود و باز هم قضات به او پرونده ارجاع می‌دادند. این در حالی بود که به کارشناسِ دیگری هیچ پرونده‌ای ارجاع نمی‌شد. کارشناسی که تعداد زیادی پرونده در یک ماه به آن ارجاع شود، حتی اگر در موعد مقرر نیز جواب خود را ارسال کند، ممکن است کیفیت کار پایین بیاید و همین امر باعث اعتراض طرفین پرونده می‌شود. در نتیجه مجدداً پرونده باید به کارشناس دیگری ارجاع شود و همین امر فرایند دادرسی را طولانی می‌کند.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: سند تحول قضائی ارجاع عادلانه و الکترونیکی پرونده به کارشناسان رسمی دادگستری را به عنوان راه حل این مشکل بیان کرده است؛ لذا طبق سند تحول، مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه مکلف شد سامانه ارجاع هوشمند کارشناسی را راه اندازی کند. وقتی قضات می‌خواهند کارشناسی را برای پرونده انتخاب کنند، با توجه به تعداد پرونده‌هایی که قبلاً به کارشناسان ارجاع شده و همچنین صلاحیت کاری و جغرافیایی آنان سامانه به صورت هوشمند به قاضی کارشناس پیشنهاد می‌دهد.

وی توضیح داد: در حال حاضر ۴۶ درصد کار‌های کارشناسی در سطح قوه قضائیه، از طریق این سامانه و به صورت هوشمند ارجاع می‌شود. دادگستری استان‌های سیستان و بلوچستان، سمنان و یزد با بیش از ۸۰ درصد ارجاعِ هوشمند، پیشتاز استفاده از این سامانه هستند و دیگر استان‌ها نیز باید به مرور ارجاع‌های هوشمند خود را به سطح استان‌های پیشتاز برسانند.

با اجرای این طرح کارشناسانی که تعداد زیادی پرونده به آن‌ها ارجاع می‌شد، حجم کارشان متعادل و به کارشناسانی که هیچ پرونده‌ای در گذشته از سوی محاکم به آن‌ها ارجاع نمی‌شد، پرونده می‌رسد. با توزیع سامانه‌ای پرونده ها، حجم کار همه کارشناسان متعادل می‌شود و در نتیجه زمان ارسال نظرات کارشناسی به محاکم کاهش و کیفیت نظرات نیز افزایش می‌یابد. امری که موجب رفع یکی از دلایل اطاله دادرسی در محاکم و رضایت مردم می‌شود.

کاظمی فرد در پایان افزود: در سند تحول قضائی، علاوه بر ارجاع سامانه ای، به افزایش کیفیت نظرات کارشناسی نیز اشاره شده است. بر همین اساس قرار است قضات در سامانه، نظر خود را در مورد کیفیت گزارش کارشناسی بارگذاری کنند. سامانه در انتخاب‌های بعدی علاوه بر توجه به تعداد پرونده‌های در دست هر کارشناس، کیفیت کار‌های قبلی را نیز مدنظر قرار می‌دهد. یعنی با تکمیل این سامانه به کارشناسی که کار را با کیفیت پایین انجام داده، پرونده کمتری ارجاع می‌شود.

دیگر خبرها

  • همه ایرانی‌ها‌ دارای ‌پرونده سلامت ‌می‌شوند
  • وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند
  • ارجاع الکترونیکی ۴۶ درصد پرونده‌های قضائی به کارشناس
  • بررسی اختلال در سامانه الکترونیک بیمه سلامت
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور
  • فعالیت سامانه خود ارزیابی روانشناختی در حوزه سلامت روان
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳
  • توسعه دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضایی زنجان
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند