Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: شورای فرهنگ عمومی استان قم موفق به کسب رتبه یک کشوری در برگزاری جلسات و اجرای مصوبات شده است. ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید موسی حسینی کاشانی عصر امروز در آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در سالن جلسات آستان مقدسه حضرت معصومه(س) برگزار شد، با تأکید بر کاهش آسیب‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها در این رابطه اظهار داشت: در سال 97، دوازده جلسه شورای فرهنگ عمومی تشکیل شد و تعداد مصوبات 106 مصوبه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه آماری از مصوبات شورای فرهنگ عمومی در سال 97، گفت: 75 درصد از کل مصوبات سال 97، در حوزه اجرایی به‌طور کامل اجرایی شده است، همچنین تاکنون 54 مصوبه در حوزه اجرایی و 52 مصوبه در حوزه سیاست‌گذاری داشته‌ایم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بیان کرد: از میان 8 مصوبه گزارش نشده 4 مصوبه به شهرداری، یک مصوبه مربوط به صنعت و معدن و مابقی مصوبات مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی بودند.

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان باشت ملزم به اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی هستندنماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس ناظر شورای فرهنگ عمومی شداعضای ناظر مجلس در شورای فرهنگ عمومی استان‌ها انتخاب شدند

حسینی کاشانی عنوان کرد: بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب، سامان‌دهی تبلیغات محیطی، نظارت بر تولید و عرضه پوشاک، آسیب‌های اجتماعی و تلاش برای کاهش آن و بررسی موضوع مد ازجمله کارگروه‌های شورای فرهنگ عمومی بودند که در سال 97 تشکیل شد.

وی افزود: ساماندهی تبلیغات محیطی، برنامه‌ریزی برای افزایش سواد رسانه‌ای در شهر قم و اجرای گسترده طرح حجاب و عفاف به‌عنوان یک آُسیب اجتماعی ازجمله برنامه‌های حوزه آسیب‌های اجتماعی در سال 97 بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در پایان خاطرنشان کرد: شورای فرهنگ عمومی استان قم رتبه نخست کشوری را در برگزاری جلسات و اجرای مصوبات داشته است، این‌گونه نبوده که همه مشکلات در این جلسات برطرف شود اما سعی بر این بوده که خروجی مناسبی در زمینه شورای فرهنگ عمومی داشته باشیم.

انتهای پیام/

R7854/P1494/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست شورای فرهنگ عمومی به ظرفیت‌ها و سرمایه‌های تمدنی استان قزوین اشاره کرد و گفت: استان قزوین شش دسته سرمایه دارد:
سرمایه تاریخی که مرکز حکومت دوره صفویه بوده است. سرمایه معنوی است که شهدای استان برای ما تامین کردند. سرمایه فرهنگی و هنری و ورزشی مانند خوشنویسی و گلیم بافی و موج بافی و نقاشی روی کاشی و .. ظرفیت عظیمی است. سرمایه علمی. سرمایه مدیریتی و همگرایی و همدلی و همراهی است سرمایه اجتماعی مثل گروه‌های جهادی.
حجت الاسلام خسروپناه تصریح کرد: فناوری‌هایی که در کشور تجربه شده در حوزه اجتماعی و فرهنگی باید مدون شود و در سایر استان‌ها اجرا شود و البته نقش رسانه نباید در حوزه رصد را فراموش کرد. دستگاه‌ها باید در راستای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و برش استانی گام بردارند.
نماینده ولی فقیه در استان در این نشست گفت: قزوین از شهر‌های دارای ریشه‌های عمیق فرهنگی و ایمانی است و بحث طرح اعتلا در ۱۴ حوزه کار شده که مصوبات و اهداف آن در راستا با اهداف شورای فرهنگ عمومی است پس نباید طرح اعتلا را در حوزه فرهنگ عمومی نادیده گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی تصریح کرد: تاکید رهبر انقلاب که فرمودند نماز جمعه قرارگاه است باید جدی گرفته شود و مساجد محلات باید در مساجد جامع تنیده شوند و تمام همت ما این است که امامان جماعات مساجد به تاثیرگذار فرهنگی در جامعه تبدیل شوند.
وی اظهار کرد: در همه کار‌های فرهنگی که انجام می‌دهیم باید ببینیم که چرا در جامعه اثر نمی‌کند تبعیض برای مردم مهم است و کار فرهنگی را نمی‌شود با کار دستوری پیش برد و باید انگیزه ایجاد کرد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: عفاف یکی از شاخه‌های کرامت انسانی است و یکی از آنها پوشش و حجاب بوده که یکی از آثار و برکات تقوا است و این عبادات است که ما را به تقوا می‌رساند.
استاندار قزوین گفت: در حوزه ایثار و شهادت در استان قزوین ستاره‌های درخشانی وجود دارند. در مقوله‌های حجاب و عفاف که مقوله‌های زیادی برای ضربه زدن به جامعه دشمن بکاررفته گرفته است. در دوسال اخیر در دولت سیزدهم وزن بودجه در حوزه فرهنگی به شکل قابل توجهی بیشتر شده و اقدامات خوبی در حوزه بودجه فعالیت‌های فرهنگی اتفاق افتاده و بعضی آسیب‌های جدی در آن رصد و بررسی شده است.
محمدمهدی اعلایی گفت: قرارگاه شورای تامین فرهنگ در استانداری تشکیل شد و هر تصمیم که در شورای فرهنگ عمومی استان گرفته می‌شود در جهت وظایف و ماموریت‌های دستگاه‌های اجرایی است که به آن محول می‌شود.
وی تصریح کرد: در مجموع وضعیت فرهنگ و حوزه و مسائل وسیع آن امسال به شکل ویژه‌ای در زمینه بودجه‌ای در نظر گرفته شده‌است. در حوزه ورزش اتفاقات خوبی در استان افتاده که در دو سال اخیر بی سابقه است.
در پایان این نشست از برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود
  • فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود
  • برنامه ملی گسترش انس عمومی با ادبیات فارسی تصویب می‌شود
  • روند تصویب برنامه ملّی گسترش انس عمومی با ادبیات کهن فارسی در شورای فرهنگی عمومی
  • ۹۴ مرکز رصد شورای فرهنگ عمومی در کشور شناسایی شد