Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، علیرضا واحدپور فرد، ذی‌حساب و مدیرکل امور مالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، با اشاره به دریافت تندیس بلورین در نهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار دوره جایزه ملی مدیریت مالی در سال‌های 93، 94، 96 و 97 شرکت کرده است که در هر چهار دوره موفق به دریافت تندیس بلورین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برگزاری جایزه ملی مدیریت مالی ایران که یک تشکل غیردولتی و اعضای آن متشکل از مدیران دولتی و غیردولتی است از سال ۱۳۸۹ باهدف بهبود و ارتقا سطح مدیریت مالی و اقتصادی در شرکت‌ها و سازمان‌های و ارگان آغازشده است.

مدیرکل امور مالی وزارت ارتباطات ادامه داد: این تشکل غیردولتی به ارزیابی اقدامات مالی شرکت‌کنندگان می‌پردازد و بر اساس آن از منتخبین با اعطای تندیس‌های زرین، سیمین و بلورین تقدیر می‌کند.

وی بابیان اینکه وزارت ارتباطات در سال جاری شرایط دریافت تندیس زرین را داشت گفت: برخی اطلاعات درباره اقدامات مالی ما به‌موقع در اختیار کارشناسان و ارزیابان جایزه ملی مدیریت مالی قرار نگرفت که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد قطعاً وزارت ارتباطات نائل به دریافت تندیس زرین می‌شد.

واحدپور در ارتباط با اقداماتی که در صورت اطلاع کارشناسان جایزه ملی مدیریت مالی، وزارت ارتباطات را نائل به دریافت تندیس زرین می‌کرد گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نخستین دستگاه اجرایی دولتی است که توانسته کل فرآیند گردش امور مالی را از ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها تا ستاد وزارتخانه را به‌صورت الکترونیکی انجام دهد.

وی افزود: در بهمن‌ماه امسال هم کار ویژه‌ای که مدیریت مالی وزارت ارتباطات انجام داد، بازهم جزو نخستین‌ها در میان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی در کشور محسوب می‌شود و آن حذف فیزیکی چک بود.

مدیرکل امور مالی وزارت ارتباطات بابیان اینکه در حال حاضر کلیه فرآیند امور مالی وزارت ارتباطات به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود تصریح کرد: در حال حاضر کلیه پرداخت‌های وزارت ارتباطات از طریق سیستم توکن بانک مرکزی انجام می‌شود و در راستای تأکیدات مقام وزارت گام بلندی برای شفاف‌سازی امور مالی برداشته‌شده است که الکترونیکی کردن کلیه فرآیند امور مالی از مرکز هزینه تا پرداخت‌ها در همین راستا است.

وی ادامه داد: وزارت ارتباطات می‌تواند الگویی برای سایر دستگاه‌های دولتی باشد که با در نظر گرفتن شرایط امنیتی از طرق همکاری با سازمان فناوری اطلاعات و مرکز ماهر اقدام به رفع نقاط ضعف‌های امنیتی کرده است و امروز با اطمینان کلیه مبادلات مالی وزارت ارتباطات به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

واحد پور تأکید کرد: متأسفانه ما در سال‌های گذشته به‌عنوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ابزارهای نوین الکترونیکی عقب بودیم ولی در حال حاضر می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که از بابت دولت الکترونیکی جلوتر از وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی اجرایی هستیم.

مدیرکل امور مالی وزارت ارتباطات خاطرنشان کرد: همچنین می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم در راستای تأکیدات مقام وزارت برای شفاف‌سازی در کوتاه‌ترین زمان ممکن کلیه اطلاعات درباره حقوق و دستمزد مدیران وزارتخانه را در سامانه ثبت حقوق و مزایای مقامات، مدیران و کارکنان سازمان اداری و استخدامی کشور بارگذاری کردیم که این نیز یکی از مهم‌ترین اقدامات مدیریت مالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب می‌شود.

وی بابیان اینکه ساماندهی اموال یکی دیگر از اقدامات مهم مدیریت مالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 97 بود گفت: چندین سال بود که در اموال وزارت ارتباطات مغایرت‌هایی مشاهده می‌شد که نیاز به کنترل مجدد بود و امسال از طریق امین اموال وزارتخانه طی یک برنامه شش‌ماهه بیش از ده هزار اموال مورد بازبینی قرار گرفت و رفع مغایرت شد.

واحدپور افزود: تعیین تکلیف زمین‌ها و ساختمان‌های مورد اختلاف با شرکت و سازمان‌های تابعه وزارت ارتباطات با کمک اداره کل اموال دولتی وزارت اقتصاد و دارایی و به حداقل رساندن مغایرت‌ها از دیگر اقدامات مهم مدیریت مالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 97 بود.

وی تأکید کرد: تکمیل اجرایی کردن حسابداری تعهدی و خارج شدن از حسابداری نقدی به‌عنوان نخستین وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی که موردتقدیر وزارت اقتصاد هم قرار گرفت از دیگر اقدامات مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود که قطعاً اگر جایزه ملی مدیریت مالی از این اقدامات مطلع می‌شد این وزارتخانه را شایسته دریافت تندیس زرین معرفی می‌کرد.

انتهای پیام/

169 / 159 وزارت ارتباطات تندیس بلورین جایزه ملی مدیریت مالی دولت الکترونیک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت ارتباطات تندیس بلورین جایزه ملی مدیریت مالی دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۰۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ICT که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه داشتن نیرو‌های جوان و متخصص در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال، می‌تواند سهم قابل توجهی از اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

وی افزود: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ICT را مردمی خواند و تصریح کرد: برای ایجاد تغییرات در استان می‌بایست مشکلات موجود احصا و با برنامه‌ریزی‌های مناسب موانع و مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات با فعالان راهکارهایی برای توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال مطرح و پیگیری خواهد شد. 

عابدی همسایگی کردستان با کشور عراق و اقلیم را مزیت مناسبی دانست و عنوان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی و تقاضای بازار عراق در حوزه اقتصاد دیجیتال و ICT، فرصت مناسبی برای حضور و توسعه خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان در این فضا وجود دارد.

وی به حوزه آموزش‌ دیجیتال اشاره و اضافه کرد: وزارت ارتباطات با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرای برنامه ملی "ایران دیجیتال" است که سال گذشته به صورت آزمایشی در 10 استان اجرا شد و امسال در کل کشور انجام می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: کردستان نیز با توجه به ظرفیت دانش‌آموزشی مناسب استان، 10هزار نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه با همکاری بخش خصوصی و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وی؛ هدف از سفر به استان کردستان را احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت، چاره‌اندیشی برای رفع آن‌ها و پیگیری مسائل وزارت‌خانه در استان کردستان عنوان کرد.

گفتنی است که در این جلسه واحد‌های دانش‌بنیان به طرح مسائل و موانع پیش‌روی شرکت‌ها پرداختند و خواستار حمایت‌های ویژه از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران استانی شدند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • انتصاب مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد