Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@21:16:46 GMT

تأثیر رنگ اتاق کودک بر ضریب‌هوشی

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۳۹۵۴۴

رنگ اتاق کودک تاثیر بسزایی در پرورش هوش و درک و احساسات او دارد، اگر کودک باهوش میخواهید ما به شما میگوییم اتاق اش را چه رنگی کنید. ناطقان: از نظر علم روانشناسی رنگ‌ها تاثیر شگفت انگیزی در روح و روان افراد دارند به همین دلیل امروزه به رنگ دکوراسیون اهمیت ویژه‌ای میدهند، در این بخش به این میپردازیم که از نظر روانشناسی کدام رنگ‌ها برای دکوراسیون اتاق کودک مناسب‌تر اند و باعث باهوش شدن آن‌ها میشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاید باورتان نشود، اما از نظر پژوهشگران رنگ اتاق کودک در باهوش شدن او تاثیر گذار است، قطعا شما هم دوست دارید فرزندی باهوش داشته باشید پس با ما همراه باشید تا به شما بگوییم کدام رنگ‌ها کودک را باهوش میکنند.
رنگ اتاق کودک از نظر روانشناسی

رنگ اتاق کودک بر هوش، احساسات، اعتماد به نفس و رفع بی قراری کودکان دختر و پسر تاثیر میگذارد، پس اگر قرار است برای اتاق فرزدتان یک رنگ مناسب انتخاب کنید بهتر است نکات زیر را هم در نظر داشته باشید.


رنگ اتاق نوزادان تا ۳ ماهگی

طبق تحقیقات محققان نوزاد تا ۳ ماهگی فقط توانایی تشخیص رنگ‌های سفید، سیاه و خاکستری دارد. به همین دلیل بهتر است تم سیاه و سفید برای اتاق نوزاد انتخاب کنید، اما از ۳ تا ۶ ماهگی رنگ‌های جذاب و شاد دیگری همچون زرد و سرخابی را به این ترکیب خنثی اضافه کنید این کار باعث تقویت بینایی او میشود.
رنگ اتاق نوزادان ۶ ماهه تا ۱ ساله

نوزادان شش تا دوازده ماهه قدرت بینایی شان رشد کرده و توانایی تشخیص رنگ‌ها را دارند و شما به عنوان والدین او باید رنگ‌های جذاب دیگری را با اضافه کردن عروسک، وسایل دکوری و تابلو وارد اتاق آن‌ها کنید. ولی در انتخاب رنگ با دقت تصمیم بگیرید و طوری نباشد که آرامش اتاق خواب از بین برود مثلا سبز کمرنگ و آبی کمرنگ برای کاغذ دیواری بسیار مناسب اند.
رنگ اتاق کودک ۱ تا ۲ ساله

کودکان ۱ تا ۲ ساله کم کم توانایی راه رفتن و حرف زدن به دست می‌آورند و رنگ‌ها برایشان قابل درک است شما میتوانید از رنگ‌های خنثی در کنار رنگ‌های جذاب استفاده کنید تا فضایی شاد و پرانرژی برای فرزندتان فراهم کنید. انتخاب این رنگ‌ها در خلاقیت، هوش و پرورش استعداد کودکان تأثیر بینظیری دارند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: رنگ اتاق ، ضریب هوشی ، کودک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رنگ اتاق ضریب هوشی کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۹۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

بر اساس یک مطالعه جدید که توسط گروهی از پژوهشگران آمریکایی و ژاپنی انجام شده است، احتمال مرگ و یا بستری مجدد در بیمارستان در بیمارانی که توسط یک پزشک زن تحت درمان قرار می‌گیرند، کمتر از بیمارانی است که توسط یک پزشک مرد درمان می‌شوند.
  

پژوهشگران می‌گویند جنسیت پزشک می‌تواند تأثیر نگران کننده‌ای بر تشخیص بیماری‌ها و درمان بیماران داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین به گفته پژوهشگران، اگر بیمار هم زن باشد، این تفاوت حتی بیشتر می‌شود، به خصوص زمانی که شدت بیماری زیاد است.

در حالی که این مطالعه عمیقاً به دلایل نابرابری نمی‌پردازد، از تحقیقات قبلی که به نتایج مشابهی رسیده بودند، پشتیبانی می‌کند.

یوسوکه تسوگاوا دانشمند سیاست سلامت در دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس (UCLA) می‌گوید: آنچه که یافته‌های ما نشان می‌دهد این است که پزشکان زن و مرد به طور متفاوتی طبابت می‌کنند و این تفاوت‌ها تأثیر معناداری بر نتایج سلامتی بیماران دارد.

این تیم داده‌های پزشکی موجود در ایالات متحده را تجزیه و تحلیل کرد که شامل اطلاعات ۴۵۸ هزار و ۱۰۸ بیمار زن و ۳۱۸ هزار و ۸۱۹ بیمار مرد بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ بود که در بیمارستان بستری شده‌اند. همه بیماران بالای ۶۵ سال سن داشتند و کمتر از یک سوم بیماران زن و مرد توسط پزشکان زن ویزیت شده بودند.

سپس این اطلاعات با نرخ مرگ و میر ۳۰ روزه (از تاریخ پذیرش) و نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه (از تاریخ ترخیص) مقایسه شد و در هر دو مورد، پزشکان زن به نتایج بهتری دست یافته بودند.

البته این تفاوت‌ها علت و معلول مستقیم را نشان نمی‌دهند و خیلی هم فاحش نبودند. مثلاً نرخ مرگ و میر تعدیل شده ۸.۱۵ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان زن در مقابل ۸.۳۸ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان مرد است که یک مرگ به ازای هر ۴۱۷ بستری شدن در بیمارستان را نشان می‌دهد.

تسوگاوا می‌گوید: درک بهتر از این موضوع می‌تواند منجر به توسعه مداخلاتی شود که به طور مؤثر مراقبت از بیماران را بهبود می‌بخشد.

وی افزود: توجه به این نکته حائز اهمیت است که پزشکان زن مراقبت‌های باکیفیت‌تری ارائه می‌کنند و بنابراین نفع وجود تعداد بیشتری از پزشکان زن از دیدگاه اجتماعی به بیماران می‌رسد.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند دلایل متعددی می‌تواند پشت این اختلافات آماری باشد که قبلاً در سناریو‌های مختلف پزشکی مشاهده شده‌اند. به گفته آنها، ممکن است پزشکان زن بهتر با بیماران زن ارتباط برقرار می‌کنند یا اینکه پزشکان مرد بیشتر احتمال دارد که شدت شرایطی که بیماران زن تجربه می‌کنند را دست کم بگیرند.

تیم تحقیقاتی پیشنهاد می‌کند که ممکن است خجالت و ناراحتی کمتری بین پزشکان زن و بیماران زن وجود داشته باشد، به این معنی که صداقت بیشتری در مورد شرایط خاص و تشخیص و درمان وجود دارد.

پژوهشگران می‌خواهند کار‌های بیشتری برای بهبود نتایج مطالعه تنوع جنسی در محیط‌های بیمارستانی انجام شود و مطمئن شوند که کیفیت مراقبت بدون توجه به زن یا مرد بودن بیماران یا پزشکان یکسان خواهد بود. به همین دلیل مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا دریابیم که چرا این تفاوت‌ها وجود دارند.

تسوگاوا می‌گوید: تحقیقات بیشتر در مورد مکانیسم‌های زمینه‌ای که جنسیت پزشک را با پیامد‌های روی داده برای بیمار مرتبط می‌کند و اینکه چرا مزایای دریافت درمان از پزشکان زن برای بیماران زن بیشتر است، پتانسیل بهبود نتایج بیماران را در کل دارد.

این پژوهش در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نتایج حاصل از اجرای برنامه پزشک خانواده را منتشر کنید/چرا طرح پزشک خانواده شکست خورد؟ انجمن روانپزشکان: 20 درصد افراد جامعه دچار اختلالات روانی هستند

دیگر خبرها

  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • سیل و طوفان این‌بار چین را هدف گرفت
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • محیط زیست روی مدار "رهاورد"
  • تأثیر آب و سرکه سیب در کاهش وزن + فیلم
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت