Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@23:58:21 GMT

راه اندازی پردیس سلامت استان کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۳۹۹۰۹

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در نشست مشترک مس ئولین مرکز رشد و نمایندگان TDO در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از راه اندازی پردیس سلامت استان کرمانشاه خبر داد و گفت: پارک علم و فناوری در راستای ایفای نقش کلیدی خود  به عنوان هاب توسعه کسب و  کار‌های فناورانه  استان برنامه‌های مختلفی را تدوین و در حال اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 معصومه خان احمدی ضمن بیان خدمات و بستر‌های حمایتی پارک جهت توسعه اکوسیستم فناوری در استان  گفت: پردیس سلامت ساختارمشترک بین پارک و دانشگاه علوم پزشکی است که با هدف ارائه خدمات حمایتی جهت ایجاد و توسعه حرفه‌های جدید در حوزه سلامت به کارآفرینان شکل می‌گیرد.

خان احمدی بیان  کرد: پردیس سلامت برنامه مشترک وزارت علوم  تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت  درمان وآموزش پزشکی ست که در راستای راه اندازی پارک تخصصی در حوزه سلامت راه اندازی می‌شود.

  وی ادامه داد:  این مرکز در قالب  حمایت از شرکت‌های منتهی به ایجاد فن آوری سلامت و  توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش فعالیت خواهد کرد.

 خان احمدی در ادامه با اشاره به اینکه پردیس سلامت با  حمایت و پشتیبانی از ایده‌های نوین و فناوری بنیان به منظور تجاری سازی حوزه سلامت  راه اندازی می‌شود گفت: این نخستین پردیس سلامت در استان خواهد بود.

سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه تلاش در جهت توانمند سازی و ارتقاء فعالیت‌های فن آفرینانه و کارآفرینانه، ایجاد شرایط مناسب در جهت تجاری سازی محصولات حوزه سلامت به شبکه‌های مورد نیاز و معرفی به بازار مناسب، تامین فضای فیزیکی (کارگاهی، آزمایشگاهی و اداری) مورد نیاز  واحد‌های فناور، بکار گیری کلیه ظرفیت‌های نیرو‌های متخصص درخصوص ارائه خدمات مشاوره ای–تخصصی بخشی از اقدامات قابل اجام در پردیس سلامت خواهد بود، گفت: ایجاد این پردیس تحول قابل توجهی در حوزه فناوری سلامت خواهد داشت.

وی در ادامه با اشاره به  ضرورت ارتباط بیشتر با اساتید دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای استفاده از دانش و توان علمی آن‌ها برای رفع نیاز‌های فناورانه صنایع غذایی و دارویی و راهبری استارت آپ‌های مرتبط  با این حوزه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیز می‌تواند از بستر مهیا شده تفاهم نامه‌های تسهیل فرایند‌های توسعه کسب و کار‌های دانش بنیان و فناورانه پارک با سایر دستگاه‌های اجرایی  استفاده کند.

انتهای  پیام/ز

 

 

تسهیل فرایند‌های توسعه کسب و کار‌های دانش بنیان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • راه اندازی خطوط اتوبوسرانی شمال به جنوب و شرق به غرب
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی