Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمنه آدینه در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: خانه قرآنی وارث روستای چم‌خلیفه شهرستان سامان در سال 1394 با اخذ مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی، فعالیت آموزشی خود را در حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) این روستا آغاز کرد.
وی با بیان اینکه تعداد قرآن‌آموزان این خانه قرآنی بسته به فصول مختلف سال متفاوت است، تصریح کرد: اوج فعالیت قرآنی این مجموعه مربوط به فصل تابستان است و در حال حاضر بیش از 20 قرآن‌آموز از سنین 5 تا 60 سال، مشغول گذراندن آموزش در زمینه حفظ، روخوانی، روانخوانی و فصیح‌خوانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آدینه گفت: از بدو فعالیت این خانه قرآنی، با جلب موافقت هیأت امنای حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) روستای چم‌خلیفه، تمام فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی خانه قرآنی در این حسینیه برگزار می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین مشکل این خانه قرآنی مسائل مالی است، بیان کرد: دست اندرکاران خانه قرآنی وارث با وقوف کامل به نبود و درنتیجه عدم تخصیص اعتبارات به فعالیت‌های قرآنی وارد میدان شد و در واقع، هدف اصلی این مجموعه ترویج و نشر فرهنگ قرآنی در روستا، با حداقل امکانات است.
آدینه با اشاره به دستاوردهای این خانه قرآنی در طی سه سال فعالیت آموزشی در روستا، گفت: تعدادی از قرآن‌آموزان خانه قرآنی وارث به حفظ جزء سی و تعدادی دیگر، از زمان آغاز حفظ محوری قرآن کریم، به حفظ تا 5 جزء توفیق یافته‌اند، ضمن اینکه برخی قرآن‌آموزان دانش‌آموز در مسابقات قرآن و عترت آموزش و پرورش همواره حائز رتبه‌های برتر در رشته حفظ بوده‌اند.
این مربی قرآن در تشریح فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی این خانه قرآنی، بیان کرد: هر ساله در ماه مبارک رمضان برنامه جزءخوانی قرآن به صورت روزانه برگزار و در پایان هر جلسه، آیات محوری برگزیده از جزء تلاوت شده به صورت ساده و همه فهم، تفسیر و تشریح می‌شوند.
مدیر خانه قرآنی وارث ادامه داد: برگزاری کلاس مشاوره در زمینه مباحث قرآنی، پاسخگویی به سؤالات احکام با بهره‌گیری از دانش کارشناسان مذهبی از دیگر برنامه‌های این خانه قرآنی است.
آدینه با اشاره به چشم‌انداز ترسیم شده برای فعالیت‌های قرآنی این مجموعه، گفت: هدف اصلی این خانه قرآنی تربیت چند حافظ کل در روستا است و برای نیل به این هدف هنوز در ابتدای راه قرار داریم.
یادآوری می‌شود، خانه قرآنی وارث چم‌خلیفه واقع در شهرستان سامان چهارمحال و بختیاری، حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) همواره پذیرای علاقمندان یادگیری مباحث قرآنی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری موسسات قرآنی خانه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از برگزاری مرحله دیگری از آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن کریم خبر داد و گفت: به حافظان ۱۰ جزء قرآن کریم مدرک دیپلم به حافظان ۲۰ جز قرآن مدرک فوق دیپلم و به حافظان کل مدرک لیسانس اعطا می‌شود. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام هادی صاحبقرانی در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطای مدارک تخصصی به حافظان قرآن کریم، اظهار داشت: این آزمون بزرگترین رویداد قرآنی کشور است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن برگزار می‌شود، در این راستا مدارک تخصصی به حافظان قرآن اعطا می‌شود و این مدارک توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور صادر و به حافظان واجد شرایط تعلق می‌گیرد و داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی در آزمون شفاهی که توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

وی افزود: امسال این آزمون در هفت حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار، مشهد در دوحوزه (خواهران و برادران) و خواف برگزار و این در حالی است که در مجموع 1618 نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص هزینه ثبت نام در این آزمون تصریح کرد: هزینه ثبت نام 220 هزار تومان است و بخشی از آن توسط سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت می‌شود.

صاحبقرانی با تأکید بر اهمیت انس با قرآن کریم، گفت: حفظ و قرائت قرآن، دروازه ورود به سعادت و رستگاری است، طرح "زندگی با آیه‌ها" با هدف پیاده‌سازی آموزه‌های قرآن در زندگی، در حال اجرا است و این طرح در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن است.

وی با بیان اینکه در زمینه کاربردی کردن قرآن در زندگی کوتاهی‌هایی صورت گرفته است، تاکید کرد: باید با همفکری و مطالبه‌گری در فضای عمومی جامعه، نسبت به ترویج فرهنگ قرآنی اهتمام ورزیم. گفتمان‌سازی در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

صاحبقرانی در خصوص برگزاری برنامه محفل نیز، گفت: این برنامه نقطه عطفی در امر حفظ قرآن است ، همچنین گفتمان‌سازی در خصوص اهمیت حفظ قرآن را به همراه داشت و تکرار چنین برنامه‌هایی در طول سال می‌تواند در تحقق اهداف قرآنی رهبر معظم انقلاب مؤثر باشد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، افزود: خراسان رضوی با 1618 نفر شرکت کننده، رتبه اول کشور را در این زمینه دارد که از این تعداد 1130 نفر خانم و 488 نفر آقا هستند.

20 هزار حافظ بالای 5 جزء و 20 هزار مربی و استاد قرآن در خراسان رضوی

مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات خراسان رضوی نیز اظهار داشت: به حافظان 10 جز مدرک دیپلم، 20 جز مدرک فوق دیپلم و کل قرآن مدرک لیسانس اعطا خواهدشد و این درحالی است که در این آزمون، به حافظان 10 جز قرآن، مدرک دیپلم، به حافظان 20 جز، مدرک فوق دیپلم و به حافظان کل قرآن، مدرک لیسانس اعطا می‌شود.

رمضانی با اشاره به جایگاه ویژه مشهد در ترویج فرهنگ قرآنی، بیان کرد: استان خراسان رضوی به عنوان دارالقرآن ایران، مفتخر به تربیت قاریان و حافظان ممتاز بین‌المللی است که این امر، برکت وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) است.

وی ادامه داد: آزمون در 7 حوزه امتحانی در سطح استان برگزار می‌شود که 933 نفر از شرکت کنندگان در حوزه های مشهد حضور دارند و در حال حاضر 20 هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان وجود دارد و بیش از 2500 جلسه قرآن به صورت روزانه در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود.

مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات خراسان رضوی با بیان اینکه اعطای مدرک به حافظان قرآن، زمینه اشتغال آنان را به عنوان معلم و استاد در مدارس و مراکز آموزشی فراهم می‌کند، گفت: تاکنون از سال 85 حدود 11 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار حافظ قرآن دارد
  • فرشتگان کاتب؛ حافظ انسان در زمان حیات
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در تعداد حافظ و قاری بین‌المللی
  • تربیت حافظان قرآن در موسسه بیت‌الاحزان قم