Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2023-12-11@09:17:10 GMT

"عیدی"مددجویان به‌زودی واریز می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۹۵۰۹

رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: حدود ۵۰۰ هزار مددجوی مستمری بگیر که از گروه‌های ابتدای مستمری بگیر هستند از دو محل اعتبارات سازمان بهزیستی و هدفمندی یارانه‌ها مستمری دریافت می‌کنند و عیدی آنها نیز از این دو محل تأمین می‌شود، اما مابقی مستمری بگیران تنها از محل هدفمندی یارانه مستمری و عیدی در یافت می‌کنند و اعتبار این گروه تأمین نشده که منتظریم اعتبار این گروه نیز تأمین شده و همزمان عیدی مددجویان واریز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: وحید قبادی دانا در آئین تودیع و معارفه مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه که امروز (یازدهم اسفند) برگزار شد، با اشاره به جمعیت پنج میلیون و ۸۰۰ هزار نفری مددجویان تحت پوشش بهزیستی گفت: از این تعداد یک میلیون و ۷۶ هزار نفر مستمری بگیر هستند.

وی با اشاره به افزایش جمعیت مستمری بگیران از تیرماه امسال گفت: تا پیش از تیرماه امسال تعداد مستمری بگیران نصف بود و بسیاری از آنها پشت نوبت بودند، اما از این تاریخ این تعداد افزایش یافت و به بیش از یک میلیون نفر رسید.


موتور تولید "معلولیت" در کشور باید متوقف شود

رئیس سازمان بهزیستی پیشگیری از معلولیت را اولویت کار بهزیستی اعلام و تاکید کرد: موتور تولید معلولیت در کشور باید متوقف شود.

قبادی دانا افزود: در همین راستا با راه اندازی بیش از پیش آزمایشگاه‌های ژنتیک و نیز افزایش استفاده از مشاوره‌های ژنتیک و پیش از آن حساس سازی و آگاه سازی مردم نسبت به این موضوع، می‌توان از تولد نوزادان معلول پیشگیری کرد.

وی تصریح کرد: این حساس سازی و آگاه سازی باید در گروه‌های خطر (خانواده افراد دارای معلول) افزایش یابد و نباید دیگر شاهد ایجاد خانواده‌های دو معلوله و بالاتر شویم.


سازمان بهزیستی "شیشه‌ای" می‌شود

رئیس سازمان بهزیستی جلب مشارکت مردمی را مستلزم ایجاد وافزایش اعتماد دانست و افزود: در همین راستا ستاد شفاف سازی در دو ماه اخیر در سازمان ایجاد و سامانه شفاف سازی سازمان به نشانی www.shafaf.behzisti.ir راه اندازی شده و تمامی قراردادها، موافقت نامه‌ها وتوافق نامه‌های بهزیستی با ریز جزئیات در آن قرار دارد.

وی افزود: هم اکنون بیش از ۱۶ هزار قرارداد سازمان در معرض دید عموم قرار دارد. همچنین تمامی املاک سازمان با مشخصات کامل، تمام قرارداد پیمانکاران و تمام مشارکت‌های مردمی و تمام مشخصات ۴۰ هزار مرکز بهزیستی همه بر روی این سامانه قرار داده شده است.

قبادی دانا تاکید کرد: با این کار سازمان بهزیستی کشور اتاق شیشه‌ای خواهد بود که همه مردم می‌توانند فعالیت‌های آن را رصد کنند.

رئیس سازمان بهزیستی در ادامه از الکترونیکی شدن بخشی از فعالیت‌های بهزیستی خبر داد وافزود: در حال حاضر پرداخت مستمری، سبد حمایتی و نیز پرداخت‌های مراکز نگهداری شبانه روزی معلولان، سالمندان و معلولان ذهنی بصورت الکترونیکی انجام می‌شود که این امر شفافیت در پرداخت‌ها را ارتقا می‌دهد.


بودجه امسال نصف نیازمندی‌های سازمان هم نیست

قبادی دانا در ادامه از کسری بودجه بسیار بهزیستی درسال جاری خبر داد و افزود: بودجه امسال با برآورد ۴۷۰۰ میلیارد تومانی نوشته شد، اما در لایحه به ۲,۴۰۰ میلیارد تومان کاهش داده شد و در نهایت با همین رقم در مجلس تصویب شد.

وی با بیان اینکه این رقم هم تخصیص ۱۰۰ درصدی داده نشده گفت: حتی اگر این میزان اعتبار با پیگیری‌های بسیار بصورت ۱۰۰ درصد تخصیص شود، باز هم ۱۰۰ درصد کسری بودجه برای عمل به تعهدات قانونی خود در سال جاری خواهیم داشت.


اجرای قانون "حمایت از افراد معلول" سالانه ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

قبادی دانا به تصویب قانون حمایت از افراد دارای معلولیت در ۲۰ اسفند سال گذشته اشاره کرد و افزود: این قانون بدون حتی یک رأی مخالف در مجلس به تصویب رسید و اردیبهشت امسال این قانون ابلاغ شد.

رئیس سازمان بهزیستی افزود: برآورد ما برای اجرای این قانون تأمین اعتبار سالانه ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی است، درحالی که رقم در نظر گرفته شده برای اجرای این قانون در لایحه بودجه سال آینده حدود ۱۱۰۰ میلیارد تومان، یعنی کمتر از ۱۰ درصد مبلغ مورد نیاز برای اجرای این قانون تعیین شده است.

وی افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته قرار بر این شد نمایندگان مجلس حدود هزار میلیارد تومان دیگر برای اجرای این قانون اختصاص دهند که در دو آیتم مستمری افرادی دارای معلولیت و پرداخت حق پرستاری افراد دارای معلولیت شدید هزینه می‌شود.


از ۸۰۰ هزار مددجوی دارای معلولیت شدید تنها ۲۵ هزار نفر "حق پرستاری" می‌گیرند

وی با اشاره به وجود ۸۰۰ هزار مددجوی دارای معلولیت شدید در کشور گفت: از این تعداد تنها ۲۵ هزار نفر آنها حق پرستاری دریافت می‌کنند و با اختصاص این هزار میلیارد تومان می‌توانیم امیدوار باشیم این تعداد به ۸۰ هزار نفر افزایش یابد.

قبادی دانا با بیان اینکه تا سال ۱۳۸۵ تنها ۶۰۰ مسکن برای واگذاری به معلولان به تصویب رسید گفت: از این سال اقدامات جهادی در این زمینه صورت گرفت و در چهلمین سال پیروزی انقلاب این تعداد به ۱۴۰ هزار واحد رسیده است.

وی با بیان اینکه ۱۱۳ هزار خانوار پشت نوبت تحویل مسکن هستند، ابراز امیدواری کرد ظرف سه سال آینده بخش زیادی از مددجویان پشت نوبتی صاحب خانه شوند.


۵۶ درصد کودکان کارِ خیابان کشور اتباع خارجی هستند

قبادی دانا در ادامه با بیان اینکه همه باید در کنار هم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی کشور فعالیت کنند، از پیشنهاد طرح ساماندهی کودکان کارِ خیابانی به سازمان اجتماعی وزارت کشور خبر داد و افزود: بر اساس تحقیقات صورت گرفته ۷۰ درصد کودکان کارِ خیابان در تهران و ۵۶ درصد کودکان کارِ خیابان در کشور اتباع خارجی هستند که باید امور اتباع هم در این زمینه پای کار بیاید.

وی در ادامه از واریز عیدی مددجویان در روزهای آینده خبر داد و افزود: متأسفانه تبعیض ناخواسته ای در بحث مستمری و عیدی مددجویان مستمری بگیر وجود دارد.

قبادی دانا افزود: حدود ۵۰۰ هزار مددجوی مستمری بگیر که از گروه‌های ابتدای مستمری بگیر هستند از دو محل اعتبارات سازمان بهزیستی و هدفمندی یارانه‌ها مستمری دریافت می‌کنند و عیدی آنها نیز از این دو محل تأمین می‌شود، اما مابقی مستمری بگیران تنها از محل هدفمندی یارانه مستمری و عیدی در یافت می‌کنند و اعتبار این گروه تأمین نشده که منتظریم اعتبار این گروه نیز تأمین شده و همزمان عیدی مددجویان واریز شود. منبع: ایسنا برچسب ها: مددجویان ، عیدی ، واریز

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مددجویان عیدی واریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر سازمان محیط زیست درباره هشدار سازمان بازرسی کل کشور

طی روزهای گذشته اخباری درباره هشدار سازمان بازرسی کل کشور به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه «مغفول ماندن اقدامات زیربنایی در اجرای قانون هوای پاک» منتشر شده است.

داریوش گلعلیزاده درباره هشدار سازمان بازرسی کل کشور به سازمان محیط زیست اظهار کرد: طبق ماده ۲ قانون هوای پاک،‌ سازمان حفاظت محیط زیست بر حسن اجرای این قانون نظارت دارد و بازرسی کل کشور به این موضوع ورود کرده که بگوید سازمان محیط زیست به وظیفه نظارتی خود به خوبی عمل نکرده است.

وی افزود: ابزار نظارتی سازمان محیط زیست چند مورد است که از جمله آن‌ها می‌توان به پیگیری اجرای تکالیف توسط دستگاه‌ها، دریافت گزارش، رصد و بررسی گزارش‌های ارائه شده، ارائه گزارش دوره‌ای به دولت و نهادهای نظارتی، آسیب شناسی گزارش‌ها و ... اشاره کرد. سازمان محیط زیست تمام این موارد را انجام داده است و حتی یک سامانه نظارت بر قانون هوای پاک را طراحی کرده و گزارش‌ها را به صورت مستند از سامانه دریافت می‌کند.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم تاکید کرد: سازمان حفاظت محیط زیست وظایف خود را به‌خوبی انجام داده‌ است و مبنای عملکرد نهادهای نظارتی، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، کمیسیون اصل ۹۰ و دادستانی گزارش‌های اولیه‌ای است که سازمان حفاظت محیط زیست به آن‌ها داده است و اگر دستگاه و نهادی با عنوان ترک فعل به مراجع قضایی معرفی می‌شوند بر اساس اطلاعات و گزارش‌هایی است که سازمان محیط زیست ارائه می‌کند.

 وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست «دلایل» عدم تحقق وظایف را نیز در قالب گزارش‌هایی ارائه داده بنابراین کلیه اقداماتی که نیازمند نظارت بر اجرا باشد را سازمان حفاظت محیط زیست انجام داده است. بر اساس بررسی‌های متعددی که انجام دادیم حداکثر ۱۰ درصد از تکالیف اثربخش در قانون هوای پاک اجرا شده است.

به گفته گلعلیزاده، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌هایی همچون آلودگی صوتی تهیه نشد و شبکه پایش امواج صدا شکل نگرفت که این‌ها مشکل ما نیست اما در اجرای قانون هوای پاک تاثیر گذاشت. چند موضوع اساسی طی آخرین جلسه در دیوان محاسبات مطرح شد که به دنبال همه رسی نیستیم بلکه به دنبال مهم رسی هستیم. بر این اساس تکالیف اصلی با توجه به منابع کشور که امکان اجرا وجود دارد و سهل الوصول‌تر است در اولویت قرار دارد.

وی ادامه داد: از جمله این تکالیف می‌توان به توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی که متولی آن سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور است، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر که جزو تکالیف وزارت نیرو است، ارتقای کیفیت سوخت که وظیفه وزارت نفت است، از رده خارج کردن خودروهای فرسوده که وزارت راه و شهرسازی و ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در این زمینه تکلیف است اشاره کرد که مسئولیت از رده خارج کردن خودروهای فرسوده از سال گذشته به وزارت صمت واگذار شده است.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم افزود: این موضوعات اساسی عموماً یا اجرا نشده‌اند یا به‌قدری ضعیف به آن‌ها عمل شده‌ است که بر کاهش آلودگی هوا تاثیرگذار نبوده‌اند. در این جهت ما گزارش‌های لازم را ارائه داده‌ایم و در مواقعی که نیاز بوده تا سازمان حفاظت محیط زیست آیین نامه‌های اجرایی را اصلاح کند، این اقدام انجام شده است بنابراین می‌توان ادعا کرد که سازمان حفاظت محیط زیست در حد توان به وظایف خود عمل کرده است و دستگاه‌های مسئول باید پاسخگوی تکالیف محقق نشده خود باشند.

وی درباره دلایل عدم تحقق این قانون اظهار کرد: از جمله دلایل عدم تحقق این قانون می‌تواند عدم تامین اعتبارات و امکانات لازم همچنین محدودیت‌های ناشی از تحریم برای دسترسی به فناوری‌های روز به‌ویژه در حوزه فناوری‌های مرتبط با کاهش آلایندگی و ارتقای استاندارد خودروها باشد.

 گلعلیزاده در پایان تصریح کرد: علاوه بر این تکالیف دوگانگی‌هایی نیز وجود دارد بنابراین گزارشی که سازمان بازرسی داده است را به تمام نهادهای وزارتی اعلام کردیم و تمام دستگاه‌های ذی‌ربط مراجعه و دلایل خود را مطرح کردند که منجر به بررسی پرونده دستگاه‌هایی در مرجع قضایی شد که ترک فعل کرده‌اند بنابراین به دلیل پیگیری‌ها و اعلام گزارش از عملکرد دستگاه‌های مسئول، سازمان حفاظت محیط زیست هیچگونه ترک فعلی در اجرای این قانون نداشته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان سنجش تبرئه شد/ طرح دو شکایت از لایحه حجاب و عفاف/ راه‌اندازی سامانه ۱۲۰، به زودی/ ۱۰ دستگاه پر شکایت در دیوان عدالت
  • ۱۰ درصد مبتلایان به اوتیسم کشور در خوزستان هستند/ تعداد معلولان خوزستان بالاست
  • صف دریافت مستمری معلولان خراسان رضوی در دولت سیزدهم به صفر رسید
  • اجرای کامل قانون حساب واحد خزانه معطل برخی دستگاه‌ها
  • تخصیص ۱۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض در ساخت مسکن مددجویان بهزیستی استان بوشهر
  • افزایش ۴۰ درصدی حق مستمری افراد زیرپوشش بهزیستی در کردستان
  • مدیرکل بهزیستی کردستان: معلول پشت نوبت دریافت مستمری نداریم
  • آغاز به کار سامانه جامع نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه به زودی
  • مبلغ عیدی ۱۴۰۲ کارگران چقدر است؟
  • نظر سازمان محیط زیست درباره هشدار سازمان بازرسی کل کشور