Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@05:36:20 GMT

جوسازی برای ضرورت واردات واکسن وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۳۷۹۴

به گزارش فارس، علیرضا طاهری مدیربازرگانی موسسه رازی با تاکید بر شفاف سازی در خصوص موضوع کمبود واکسن هایی نظیر انتروتوکسمی در کشور، گفت: موسسه رازی بر اساس نیاز کشور و درخواست سازمان دامپزشکی نسبت به تولید واکسن اقدام می‌کند؛ این در حالی است که در برخی موارد از جمله واکسن انتروتوکسمی، بیش از میزان درخواستی، تولید داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیربازرگانی موسسه رازی افزود: قاچاق به عنوان یکی از مهمترین عوامل کمبود واکسن محسوب می‌شود که به دلیل افت ارزش ریال و پایین بودن قیمت واکسن‌ها، کشورهای اطراف اقدام به خرید قاچاق واکسن‌های موسسه رازی می‌کنند و این موضوع سبب می‌شود در داخل کشور با کمبود واکسن مواجه شویم.

واکسن قاچاق دلیل کمبود واکسن در کشور است

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بر اساس گزارش‌ها، واکسن‌های موسسه رازی در اقلیم کردستان، مناطق جنوبی عراق، سیستان و بلوچستان و پاکستان به صورت قاچاق مصرف می‌شود و در نتیجه با کمبود واکسن در داخل کشور مواجه می‌شویم.

این مسؤول تاکید کرد: افزایش تولید واکسن در موسسه رازی چاره این معضل نیست، چراکه قاچاق واکسن سبب می‌شود با افزایش تولید نیز واکسن به دست دامدارهای داخلی به ویژه در نقاط مرزی نرسد.

طاهری با بیان اینکه در این شرایط هجمه‌های بی‌اساسی به موسسه رازی وارد می‌شود، گفت: موسسه رازی به عنوان تولید کننده و نه توزیع کننده این واکسن‌ها محسوب می‌شود و  نظارت‌بر توزیع به عهده سازمان دامپزشکی کشور و ادارات متبوع در استان ها و شهرستان‌ها است.

وی ادامه داد: برای حل معضلات این چنینی در حوزه واکسن در کشور پیشنهاد می‌شود موسسه رازی به عنوان تولید کننده، همچون گذشته واکسن‌های خود را به شرکت پخش سراسری تحویل داده و سازمان دامپزشکی باید نسبت به توزیع آن نظارت کند.

مدیر بازرگانی موسسه رازی با اشاره به اینکه بر این اساس شرکت پخش سراسری، این واکسن‌ها را به سازمان دامپزشکی اعلام کرده و لیست پخش بر اساس نیاز هر استان را دریافت می‌کند تا از طریق نماینده‌های استانی، در سطح کشور توزیع کند، گفت: لازم به ذکر است این لیست از سوی سازمان دامپزشکی به ادارات دامپزشکی استان ها و شهرستان ها نیز تحویل داده می شود تا بر روند توزیع واکسن ها نظارت کامل داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: گیرندگان واکسن ها یعنی مراکز مایه کوبی و کلینیسین ها نیز تحت نظارت ادارات دامپزشکی شهرستان ها، واکسن های مورد نیاز خود را دریافت می کنند و گزارش توزیع نیز از طریق ادارات دامپزشکی استان ها و شهرستان ها به سازمان و نیز شرکت پخش سراسری اعلام می شود تا در صورت لزوم نسبت به توزیع بیشتر واکسن اقدام شود.

طاهری توزیع مناسب واکسن، جلوگیری از انباشت واکسن در یک استان و خالی بودن استانی دیگر، پیشگیری از ایجاد بازار سیاه و فروش به قیمت بالاتر، پیشگیری از قاچاق واکسن و به خارج از کشور و نظارت دامپزشکی بر زنجیره توزیع واکسن را از مزیت های این طرح برشمرد.

مدیربازرگانی موسسه رازی با تاکید بر اینکه اجرایی شدن این مهم منوط به این است که سازمان دامپزشکی هیچ گونه پیش شرطی در این خصوص نداشته باشد، تصریح کرد: در سال های گذشته این طرح اجرا می شد اما در نقطه ای با شکست همراه شد، که سازمان دامپزشکی تصمیم گرفت مشکلات خود را با مراکز مایه کوبی یا کلینیسین ها، توسط پخش واکسن حل کند.

این مسؤول ادامه داد: با توجه به اینکه کلینیسین ها و مراکز مایه کوبی موظف بودند در ازای واکسن ها، نسبت به ثبت بیماری در سیستم GIS اقدام کنند، در آن زمان سازمان دامپزشکی در صورت عدم ثبت، آنان را در لیست سیاه قرار می داد و سهمیه واکسن به آنان تعلق نمی گرفت.

بر همین اساس نماینده توزیع پخش سراسری نیز بر مبنای لیست سازمان دامپزشکی، واکسن را در آن محدوده توزیع نمی کرد و این موضوع مشکلات زیادی را ایجاد می کرد و طرح متوقف شد.

طاهری بیان کرد: درحال حاضر سازمان دامپزشکی موافقت ضمنی خود را در این زمینه اعلام کرده که لازم است جلسات مشترک برای رفع نواقص احتمالی این طرح برگزار شود، با این روند امید است از ابتدای سال جاری زنجیره توزیع واکسن در کشور بر این اساس صورت پذیرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۳۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: «واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن افزایش می‌یابد.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته او، بنابر سیاست تنظیم بازار مبنی بر افزایش واردات، جمعیت دام رشد زیادی داشته است که واردات و توزیع مناسب منجر به اشباع بازار شده است.

پوریان ادامه داد: با توجه به مازاد دام روی دست دامدار، صادرات دام در راستای تنظیم بازار باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام افزود: بنابر اعلام سازمان دامپزشکی جمعیت دام سبک بیش از ۷۱ میلیون راش و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که امسال ۱۸ میلیون دام سبک آماده کشتار است.

او از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: بنابر سیاست تنظیم بازار، واردات گوشت به ۶۰۰ تن در روز می‌رسد.

پوریان متوسط قیمت هرکیلو دام در کشور را ۲۱۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو لاشه ۳۷۰ تا ۳۷۵ هزارتومان است.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • آموزش‌های مرتبط با آبزیان در استان بوشهر گسترش می‌یابد
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب
  • تکلیف انتخاب روز تعطیل آخر هفته مشخص شد؟/مراقب جوسازی مافیای خودرو باشید
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • ۱۹۰هزارتن کالا از گمرک ریلی رازی به خارج از کشور ترانزیت شد
  • ۶۷۸ کودک بهزیستی زنجان تحت حمایت حامیان قرار دارند