Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، رضا صادقی (دبیر پانزدهمین کنگره بین‌‌المللی رادیولوژی و پرتونگاری و عضو انجمن پرتونگاری و رادیولوژی ایران) گفت: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و لزوم اتحاد و همدلی برای عبور از بحران‌های پیش‌رو و در عین حال خدمت‌رسانی مناسب به بیماران عزیز، توجه بیشتر مسئولان بهداشت و درمان از بخش‌های تصویربرداری پزشکی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مولفه‌های اصلی در تعیین تعرفه خدمات پزشکی و بخصوص خدمات تصویربرداری گفت: با توجه به افزایش 3 برابری برخی اقلام و تجهیزات نسبت به سال گذشته و حتی موجود نبودن برخی اقلام در بازار و وابستگی بالا به تجهیزات، تورم حاکم بر جامعه و پیرو آن افزایش هزینه های زندگی و دستمزدهای نیروی انسانی که اجتناب ناپذیر است، افزایش هزینه مکان‌های مورد نیاز جهت تاسیس مراکز تصویربرداری به نظر می‌رسد، افزایش 10، 20 و 30 درصدی تعرفه‌ها دردی را دوا نخواهد کرد و منجر به ورشکسته شدن مراکز خدمت رسانی تصویربرداری پزشکی خواهد شد. لذا تعرفه‌گذاران باید همه مولفه‌های واقعی موثر در تعیین تعرفه را به صورت واقعی مد نظر قرار دهند و در صورت نیاز از اقشار مختلف جامعه، حمایت‌های بیمه‌ای موثر صورت گیرد.   

 او افزود: متاسفانه اخیرا شاهد شانه خالی کردن برخی موسسات بیمه‌ای از تعهدات معمول خود هستیم و این قضیه به روند خدمت‌رسانی به بیماران آسیب خواهد زد.

دبیر پانزدهمین کنگره بین‌‌المللی رادیولوژی و پرتونگاری و عضو انجمن پرتونگاری و رادیولوژی ایران تصریح کرد: با حمایت مناسب اداره کل تجهیزات پزشکی و تعرفه گذاران، بحران‌های موجود رفع خواهد شد و این مهم نیاز به همدلی و عزم راسخ جهت حل این مشکلات دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رضا صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین

مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به 29 فروردین ماه روزجهانی هموفیلی، اظهار داشت: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.


به گزارش عصر ایران به نقل از کانون هموفیلی ایران،  دکتر سعید بَرپَروَشان گفت: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم ترین فاکتور به شمار می آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران بخصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است. 

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت نموده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم که واحد مسئولیت اجتماعی زرین رویا به منظور کمک به بهداشت زنان هموفیلی از اهدای ۵۰۰ هزار پد بهداشتی بانوان تا پایان سال به کانون هموفیلی ایران خبر داد، و همچنین به مناسبت روز جهانی هموفیلی، ۴۲ هزار پد بهداشتی بانوان را به بیماران هموفیلی اهدا کرد، که این اقدام‌ها می‌توانند در حمایت از بیماران هموفیلی موثر باشند. 

وی افزود: در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • چه فناوری‌های نوینی در صنعت کشاورزی به کار گرفته می‌شود؟
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • کاهش مالیات حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو به ۱ درصد
  • جهت‌گیری در تعرفه صادرات و واردات، حمایت از تولید است
  • افزایش خودسرانه تعرفه‌های درمان خط قرمز علوم پزشکی همدان است
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر نمی‌کند/ پرمصرف ها نقره داغ می‌شوند
  • تعرفه برق مشترکان خانگی تغییر نمی کند/ پرمصرف ها نقره داغ می شوند
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین