Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحیم رحیمی ظهر یکشنبه در دیدار با رابطین امور بانوان ادارات شهرستان در فرمانداری ویژه بروجرد با بیان اینکه رابطین امور بانوان پل ارتباطی فرمانداری در انجام امور با ادارات بروجرد هستند، اظهار داشت: رابطین امور بانوان در ادارات باید پیگیری مشکلات ارباب رجوع و کارمندان ادارات متبوعه باشند و آنها را به فرمانداری برای برطرف شدن منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، تصریح کرد: در حوزه بانوان در شهرستان برنامه‌های زیادی وجود ندارد چرا که ادارات از اعتبارات لازم برای انجام برنامه‌های متنوع بی بهره هستند.

فرماندار بروجرد، افزود: برای انجام برنامه‌ها در حوزه بانوان باید از ظرفیت‌های بیرونی چون خیرین استفاده کنیم.

رحیمی، ادامه داد: اعتبارات استانی جوابگوی مشکلات نیست و با تخصیص اندک اعتبارات نمی‌توان کار کرد، بنابراین باید با اجماع نظرات و سلایق بستری به وجود بیاوریم که در انجام امور و پیشبرد اهداف استفاده کرد.

وی، افزود: ایجاد بازارچه عرضه محصولات تولیدی ویژه بانوان شهرستان بروجرد لازمه حمایت از تولیدکنندگان زن در حوزه‌های مختلف است.

فرماندار بروجرد در ادامه با اشاره به مشکلات کارگران و تعطیلی برخی واحدهای صنعتی بروجرد، بیان داشت: نباید اجازه می‌دادند هیچ واحد تولیدی از ابتدا تعطیلی شود چرا که علت اولیه تعطیلی آنها بدهی‌های پایین بوده که امروز به میلیاردی رسیده است.

رحیمی، افزود: با صنایع و سرمایه گذار در بروجرد خوب برخورد نشده است، می‌توان با ورود نمایندگان مجلس و اخذ تسهیلات کلان برای کارخانه‌های تعطیل، دوباره آنها را وارد چرخه اقتصادی کنیم.

کد خبر 4558328

منبع: مهر

کلیدواژه: بروجرد فرمانداری بروجرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۹۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد

زهرا ابراهیمی به همراه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان در بازدید از مراحل ترمیم و بازسازی این بنای تاریخی زاهدان ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده گفت: این استان به لحاظ تنوع تولیدات صنایع دستی از جایگاه مهمی در سطح ملی و بین المللی برخوردار است که ایجاد بازارچه های صنایع دستی علاوه بر رونق محصولات تولیدی هنرمندان و افزایش اشتغالزایی، یکی از راهکارهای مناسب برای توسعه پایدار صنعت گردشکری در این منطقه است.

وی تاکید کرد: از آنجایی که امروز صنایع دستی کارکردهای جدید و متنوعی پیدا کرده است و نماد فرهنگی و تاریخی یک جغرافیا یا استان است و برخی از تولیدات صنایع دستی ارزش افزوده فوق‌العاده‌ای دارند با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری استان علاوه بر آموزش و پرداخت تسهیلات بانکی، ایجاد فضای مناسب برای عرضه آثار بانوان سخت کوش و فعالان این حوزه استان در دستور کار دفتر بانوان و خانواده استانداری قرار دارد.

مدیرکل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: نمایش هنرهای دستی برآمده از تاریخ هزاران ساله به دست زنان هنرمند و خلاق این استان گواه ظرفیت بکر و کمتردیده شده این خطه است که معرفی ابعاد مختلف این گنجینه‌، مسیری کوتاه برای رونق اشتغال‌آفرینی به خصوص میان زنان خواهد بود.

ابراهیمی تاکید کرد: از فعال‌سازی این بازارچه حمایت خواهیم کرد چرا که این اقدام تاثیر بسیار اثرگذاری و آثار مثبتی خواهد داشت که سال‌های متمادی ماندگار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در طراحی این بازارچه در بنای تاریخی ملک زاهدان تمامی ابعاد و جوانب فرهنگی آن را در نظر گرفته شده است گفت: امیدواریم با راه اندازی این بازارچه در چند ماه آینده شاهد محلی مناسب برای تجمع، عرضه و معرفی و گردهمایی های صنعتگران و فعالان حوزه صنایع دستی استان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی بازارچه محصولات اتباع در سمنان
  • ایجاد بازارچه عرضه آبزیان در بهبهان
  • تاکیدفرماندار اشنویه برافزایش بهره وری منابع آب