Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اصغر زارعی جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ورود آقای رئیسی به قوه قضاییه گفت: اولا انتخاب آقای رئیسی را به جامعه ایران تبریک می‌گویم چرا که آقای رئیسی دارای سابقه‌ای بسیار روشن و پاک در قوه قضاییه است.

وی با بیان اینکه در سوابق آقای رئیسی قاطعیت، پاکدستی حرف اول را می‌زند، گفت: اصلی‌ترین کارکرد قوه قضاییه، عدالت و عدالت محوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که ما از رئیس قوه قضاییه انتظار داریم و مقام معظم رهبری هم در فرمایشاتشان اشاراتی به آن داشته‌اند، بحث عدالت است، عدالتی که بتواند مانع از فساد شود، همچنین عدم تبعیض در محاکمات و بررسی پرونده‌های مختلف از انتظارات ما از رئیس قوه قضاییه است.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود:‌ امروز جامعه ایران در هر سه قوه اشکالات و ایراداتی را احساس می‌کند که البته این‌ها اشکالات ملموس است، اما کارکرد قوه قضاییه، کارکرد ویژه‌ای است. این قوه می‌تواند به عنوان یک دستگاه نظارتی اثرگذار و تصمیم گیر که مانع بروز بسیاری از بی عدالتی‌ها، تبعیض‌ها و اختلافات شود، فعالیت کند. لذا با توجه به حسن سابقه و توان و سوابقی که در آقای رئیسی از گذشته بوده و هست، انجام این امور از ایشان انتظار می‌رود. 

تحول گرایی از ویژگی‌های آقای رئیسی است
زارعی با اشاره به سوابق حجت‌الاسلام رئیسی گفت: آقای رئیسی  در پست‌های مدیریتی که تاکنون داشته‌، همیشه موفق بوده‌اند، خصوصا در آخرین پستی که توسط مقام معظم رهبری به ایشان در تولیت آستان قدس رضوی محول شد.  تحول گرایی از ویژگی‌های آقای رئیسی بوده و به حمدالله تا کنون در آستان قدس هم تحول گرایی و رشد را شاهد بوده‌ایم.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه مردم ایران از رئیس قوه قضاییه به عنوان یک تکیه گاه انتظار حمایت و دادرسی دارند،‌ گفت: امروز قوه قضاییه دستگاهی است که عملکرد آن در مظان پیش داوری، نقد و بررسی است، به همین دلیل این قوه بایستی ضعف‌ها، ‌خلاها و شکاف‌هایی را که در خود وجود دارد از بین برده و  در حوزه بست و توسعه عدالت محوری،  آنچه را که مطالبه مقام معظم رهبری و مطالبه مردم ایران است، برآورده کند.

وی ادامه داد: با توجه به گسترش تبعیض و ضعف در اجرای عدالت در قوه قضاییه، که مقام معظم رهبری هم به این مسئله اذعان داشتند، با آمدن آقای رئیسی امیدوار هستیم که ایشان با همه دستگاه‌های نظارتی،  اجرایی و قانونی که در اختیار دارند، بتوانند در بحث عدالت و برطرف سازی کلیه اختلافات و تبعیض‌هایی که به ناحق باعث آسیب رسیدن به سرمایه اجتماعی، نظام جمهوری اسلامی ایران شده به خوبی عمل کنند و اعتماد تمامی مردم  به قوه قضاییه را برگردانند.

زارعی اظهار کرد: امروز مطالبه و نگاه بخش‌های مختلفی از جامعه به خصوص اقشار ضعیف به قوه قضاییه درباره برخورد  با فسادها، تبعیض‌ها و رانت‌خواری‌های دانه درشت‌ها است. متاسفانه این فسادها از دید مراجع و محاکم قانونی تا حد زیادی دور مانده‌اند،‌ قوه قضاییه باید بتواند این مسئله را با قدرت و قوت بیشتری اجرا کند. اگر این مطالبه اجرایی و عملیاتی شود ان شاءالله ما دیگر شاهد رانت‌خواری، جیره خواری‌ها و این مسائلی که باعث ایجاد شکاف و اختلاف در سطوح مردم است، نخواهیم دید.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد:‌ متاسفانه بخشی از جامعه کسانی هستند که از رانت استفاده کرده و بر سر سفره انقلاب به نان و نوایی  رسیده‌اند. این افراد بایستی در معرض نظارت و بررسی قرار گیرد؛ باید قوانین و اصول قانون اساسی که حاکم و ناظر بر مسئولین بوده عملیاتی شود. قانون "از کجا آورده‌ایم" که دارای قوانین بسیار محکمی بوده باید به اجرا گذاشته شده و همچنین  نظارت به اموال و دارایی‌های مسئولین و فرزندان و خانواده‌ آنها بررسی شود. به‌علاوه باید جلوی ریزه خواری و رانت‌خواری گرفته شود.

وی با بیان اینکه ان شاءالله ما شاهد بازگشت اعتماد سرمایه اجتماعی به قوه قضاییه و محاکم دادگستری باشیم، گفت: امروز متاسفانه به خاطر طولانی شدن روند دادرسی‌ها و وجود پرونده‌های بسیار زیاد، این فرصت برای افراد مجرم فراهم شده تا بتوانند از این فضا برای گسترش منافع و سرمایه خود استفاده کنند؛  انتظار این است که با آمدن آقای رئیسی هوای تازه‌ای در دادگستری و قوه قضاییه فراهم شود و مردم بتوانند روند سازنده‌ای را در قوه قضاییه هرچه بیشتر از گذشته احساس کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۰۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم

به گزارش جام جم آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ ای طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای دکتر مصدق در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول جدید دستگاه قضا بیان داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار داشت: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه ‌ای بیان داشت: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آن‌ها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

دیگر خبرها

  • تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور
  • چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود
  • صلح با تحقق عدالت در حق فلسطینیان محقق می‌شود
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • تمرکز جدی بر اجرای طرح مولدسازی اموال مازاد دولت و مصوبات سفر رئیس جمهور