Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیمی از محققان به دستاورد بزرگی در زمینه فناوری زیست‌چاپ سه‌بعدی رسیده‌اند که برای کودکان مبتلا به ناهنجاری‌های گوش به وسیله آن می‌توانند گوش زیستی چاپ کنند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، تیمی از محققان دانشگاه ولونگونگ استرالیا به دستاورد بزرگی در زمینه فناوری زیست‌چاپ سه‌بعدی رسیده‌اند و ادعا می‌کنند که از این پس می‌توانند برای کودکانی که از ناهنجاری‌های گوش رنج می‌برند، گوش زیستی چاپ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  این محققان می‌گویند که با کمک سلول‌های بنیادی هر کودک می‌توانند برای او گوش چاپ کنند. آن‌ها مدعی هستند که تحقیقات آن‌ها دستاورد بسیاری بزرگی به شمار می‌رود.   این چاپگر زیستی که ۳D Alek نام دارد؛ در دانشگاه ولونگونگ توسعه یافته و هم‌اکنون در بیمارستان سلطنتی آلفرد در سیدنی برای آزمایش‌های بیشتر قرار دارد.   این پرینتر سه‌بعدی می‌تواند گوش‌هایی را برای کسانی تولید کند که با ناهنجاری‌های گوش مثل نقص مادرزادی میکروتیا – که در آن گوش نوزاد کوچک و رشد نیافته است- دست و پنجه نرم می‌کنند و با این کار دیگر نیازی به جراحی‌های پیچیده وجود ندارد.     پروفسور گوردون والاس، مدیر مرکز ارزیابی علوم الکترو مغناطیسی دانشگاه ولونگونگ در این مورد می‌گوید: توسعه جوهر مناسب زیستی به همراه یک چاپگر مناسب پیشرفت بسیار بزرگی به شمار می‌رود. این جوهر زیستی به غیر از اینکه باید قابلیت چاپ داشته باشد، باید ساختار‌هایی برای حفظ یکپارچگی مکانیکی خود نیز داشته باشد. اما مهم‌تر از همه آن است که باید سلول‌های زنده خود را در فرآیند چاپ حفظ کند و همچنین این سلول‌ها باید بر حسب نوع بافت نیز بعد از چاپ در محیط مناسبی قرار بگیرند.   بیمارستان سلطنتی آلفرد در مرحله اول آزمایش‌های خود سلول‌های بنیادی از غضروف انسان به عنوان جوهر زیستی کشت خواهند کرد تا با کمک این پرینتر سه‌بعدی گوش و بینی برای آن‌ها چاپ کنند.   در مرحله بعد نیز قرار است که از سلول‌های بنیادی خود بیمار استفاده کنند تا غضروف گوش را در آزمایشگاه کشت دهند و سپس آن را در پرینتر سه‌بعدی قرار دهند و یک گوش چاپ کنند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۰۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است

ترانه علیدوستی دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

اخباری مبنی بر بیماری ترانه علیدوستی در روزهای گذشته منتشر شده که موجب نگرانی جامعه سینمایی و مخاطبان شده است. بطور معمول در این مواقع واکنش‌های احساسی و معمولا تلخی منتشر می‌شود که عمده آنها هم تحت تاثیر فضای مجازی و تحلیل‌ها و تفاسیر منابع نامعتبری است که اطلاع‌رسانی دقیق در دستور کار آنها نیست.

از همین رو خبرنگار سینما اعتماد پیگیر وضعیت ترانه علیدوستی و نوع بیماری این بازیگر شد. ترانه علیدوستی حدود ۶ماه پس از آزادی خود از زندان دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

این وضعیت زمانی ایجاد می‌شود که «سیستم ایمنی» واکنش بیش از حدی به برخی داروها نشان می‌دهد. در نتیجه این امر باعث ایجاد علائم متعددی مانند تب، ناهنجاری‌های خونی و التهاب اعضاء در سراسر بدن می‌شود.

بنا بر گزارش‌های رسیده به سینما اعتماد، خوشبختانه ترانه علیدوستی به موقع متوجه وجود این سندروم شده و درمان‌ها و مراقبت‌های لازم را از ماه‌ها قبل در سکوت انجام داده و پس از پی گرفتن چندین روش درمانی و دارویی، در نهایت توانسته این سندرم را کنترل کند و به شرایط نرمال نزدیک شود و این درمان‌ها به صورت دوره‌ای و برای رسیدن به سلامتی کامل ادامه دارد.

ضمن اینکه حضور چند روزه این بازیگر در بیمارستان کسری تهران که موجب نگرانی‌ها هم شده بود، در ادامه همین مراقبت‌ها بوده که البته به دلیل کاهش اکسیژن خون چند روزی به طول انجامیده و ترانه علیدوستی در حال حاضر شرایط خوبی دارد.

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده
  • کم‌خطر اما پردردسر!
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • ضرورت ایجاد بانک سلولی برای درمان بیماران دیابتی