Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: سالانه تعداد قابل توجهی از افراد بر اثر سقوط از بلندی دچار مرگ و یا عارضه نخاعی می شوند که باید با اتخاذ تدابیری نسبت به فرهنگ سازی و آموزش مردم برای کاهش آنها گام برداشت.

به گزارش ایرنا منوچهر مهرام روز دوشنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی قزوین که در استانداری قزوین برگزار شد، افزود:حوادث مرگ و میر کودکان زیر پنج سال همچنان در استان قابل توجه است و باید در این خصوص تمهید جدی برای آموزش و فرهنگ سازی در بین مردم صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: رعایت نکردن نکات ایمنی مانند نشاندن کودکان پشت فرمان و سقوط از بلندی حوادث بسیار زیادی را در قزوین رقم می زنند که عوارض جبران ناپذیری برای خانواده ها به دنبال دارد.
مهرام با اشاره به افزایش امید به زندگی در سال های اخیر ادامه داد: افزایش امید به زندگی به معنای افزایش تعداد سالمندان جامعه است که خود با افزایش سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی ارتباط مستقیم دارد.
وی در ادامه با اشاره به تشکیل 57 کانون سلامت محله در استان از تمام دستگاه های اجرایی قزوین خواست برای تشکیل کانون های سلامت محلات با دستگاه های مرتبط در این زمینه مشارکت کنند.
مهرام اظهار داشت: تشکیل این کانون ها که با مشارکت مردم صورت می گیرد در کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله بزهکاری اجتماعی، اعتیاد و اصلاح و آموزش رفتارهای اجتماعی، مهارت های زندگی و ارتباطی نقش موثری دارد.
این مسئول همچنین به فعالیت غیر مجاز توزیع مکمل های دارویی و غذایی در باشگاه های ورزشی اشاره کرد و گفت: باید تدابیری برای کنترل این باشگاه های متخلف و جلوگیری از فعالیت آنها که موجب تهدید سلامت مردم است اندیشیده شود.

***93 کودک در 11 ماهه امسال در قزوین فوت کرده اند
مدیر کل ثبت احوال قزوین نیز در این نشست گفت: در 11 ماهه سال جاری در قزوین بیشترین گروه سنی فوت شدگان در گروه 75 سال به بالا هستند که مردان 44.3 درصد آنها را تشکیل می دهند.
حسن وفایی افزود: در این مدت مرگ کودکان زیر پنج سال در 11 ماهه سال، 93 مورد بوده که 48 نفر آنها دختران بوده اند.
وی با بیان اینکه نرخ وفات کودکان در قزوین 5.3 در هزار است، گفت: میانگین سنی فوت شدگان استان قزوین در این مدت 68.6 سال بوده است.
وفایی با اشاره به پنج علت اصلی مرگ در استان گفت: بیماری های قلبی و عروقی 38.7، سرطان ها با 12.7، بیماری های دستگاه تنفسی با 7.9،حوادث غیر عمدی هشت درصد و بیماری های عفونی و انگلی با 6.7 درصد علل اصلی مرگ و میر استان هستند که 74 درصد کل فوت ها را تشکیل می دهند.
7388* 6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كارگروه سلامت امنيت غذايي سقوط از ارتفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حوادث کار در خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: حوادث ناشی از کار پارسال در این استان ۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش داشته است.

  محمد امین بابایی امروز در نشست خبری با خبرنگاران افزود: تعداد حوادث ناشی از کار  خراسان رضوی ۷۲۹ حادثه در سال ۱۴۰۱ بود که این تعداد پارسال به ۶۸۶ حادثه کاهش یافت.   وی بیان کرد: بیشترین کاهش حوادث ناشی از کار در خراسان رضوی مربوط به بخش معدن با ۱۷ درصد بوده است اما بروز حوادث در بخش صنعت ساختمان، ۲ درصد افزایش داشته است.   مدیر کل تعاون گفت: این نهاد امسال تلاش خواهد کرد تا به منظور کاهش حوادث در صنعت ساختمان، توانمندسازی نیروی انسانی را در دستور کار قرار دهد و باعث کاهش بروز حوادث در این بخش شود، همچنین افزایش ایمنی محیط کار و توانمندسازی کارگران و کارفرمایان بویژه در کارگاه‌ های کوچک از طریق ارایه آموزشهای لازم به آنها از سال گذشته در استان آغاز شده است.   وی با بیان اینکه حدود یک میلیون نفر از کارگران در استان بیمه هستند، ادامه داد: آمار جامعه کارگری فقط به کارگران بیمه شده تعلق دارد و با توجه به وجود واحدهای کارگری فاقد مجوز در استان، آمار رسمی از جمعیت کارگران استان در دست نیست.   بابایی اظهار کرد: به منظور گرامیداشت هفته کار و کارگر در خراسان رضوی ۵۶۳ برنامه تدوین شده که ۱۰۴ برنامه در مرکز استان و ۴۵۹ برنامه در سطح شهرستانهای استان برگزار می شود که عمده برنامه ها در حوزه فرهنگی است.   وی با بیان اینکه ۶۵ درصد از واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی خراسان رضوی مشمول طرح طبق ه‌بندی مشاغل هستند، افزود: طرح طبقه‌ بندی مشاغل در واحدهایی اجرا می شود که کمتر از ۵۰ نفر نیروی کار دارند، پارسال ۴۸ واحد به مجموع واحدهای مجری این طرح اضافه شدند.   کاهش ۳.۲ درصدی نرخ بیکاری در خراسان رضوی   مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در این استان گفت: نرخ بیکاری استان در زمستان پارسال به ۶.۳ درصد رسید که نسبت به زمستان سال ۱۴۰۱ به میزان ۳.۲ درصد کاهش داشته است.   وی تاکید کرد: خراسان رضوی جزو چهار استان اول کشور در پایین بودن نرخ بیکاری است، نرخ مشارکت اقتصادی در استان نیز ۴۴ درصد بود که ۶ درصد از نرخ مشارکت اقتصادی کشور بیشتر بود.   بابایی در پاسخ به سوالی در خصوص تعطیلی پنجشنبه ها و تاثیر آن بر کاهش حقوق و دستمزد کارگران افزود: برخی اوقات نیروی کار به خواست خود ساعت کاری را کاهش می‌ دهد اما اگر به درخواست کارفرما باشد باید حقوق کارگر به طور کامل پرداخت شود.   وی اضافه کرد: اگر تعطیلات هفته به ۲ روز افزایش یابد، در صورت در نظر گرفتن شیفت کاری برای کارگران در روز تعطیل، به طور قطع مشمول دریافت دستمزد اضافه کار خواهند بود.

دیگر خبرها

  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • کاهش حوادث کار در خراسان رضوی
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • دستگاه کارتن سازی جان مرد همدانی را گرفت