Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@02:58:50 GMT

جشنواره فجر،المپیک هنرهای تجسمی

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۸۰۸۰۰

جشنواره فجر،المپیک هنرهای تجسمی

تهران - ایرنا - مدیرکل هنرهای تجسمی با ارائه آماری از تعداد آثار به نمایش درآمده و به فروش رفته در بخش چارسوی هنر این جشنواره، رویداد هنرهای تجسمی فجر را المپیک این هنر نامید.

به گزارش عصر دوشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، هادی مظفری با اشاره به فرارسیدن روزهای پایانی جشنواره هنرهای تجسمی فجر، گفت: در وهله نخست، اعتمادی که در میان خانواده هنرهای تجسمی ایجاد شد و حلقه حضور هنرمندان و فعالان تجسمی کشور در این رویداد گسترده شد را می توان مهمترین دستاورد این دوره از جشنواره محسوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این گستردگی را می توان در حضور تعداد دبیران، شورای سیاست گذاری و داوران جشنواره دید در حالیکه ما سعی کردیم ستاد جشنواره را چابک نگه داریم و با همان تعداد محدود ستاد اجرایی کارها را پیش ببریم. اما ارکان تصمیم گیرنده جشنواره گسترش پیدا کرد. در میان علاقمندان و هنرمندان هنرهای تجسمی نیز علاقه بیشتری برای حضور و شرکت در این جشن ایجاد شد.
مطفری اظهارداشت: از سوی دیگر این دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر را مانند دوران گذشته صرفا به عنوان یک مسابقه نگاه نکردیم. در واقع امسال شاهد برگزاری رویدادی نبودیم که صرفا در آن آثار قضاوت شوند بلکه تلاش کردیم نگاه به جشنواره توسعه پیدا کند و به زیرساخت های هنرهای تجسمی کشور توجه شود؛ برای همین توجه به بحث های علمی و پژوهشی، سینمای تجسمی، هنر انقلاب و... مورد توجه ویژه قرار گرفت و به بخش مهمی از هنرهای تجسمی یعنی اقتصاد آن نیز به طور مشخص در این دوره نگاه شد.
وی اضافه کرد: ما دوسالانه ها را رویدادهای ملی و بین المللی حوزه های هنری می دانیم و تفاوتش با جشنواره تجسمی در این است که در جشنواره تجسمی فجر همه هنرهای در یک جشنواره دیده می شود. می توانیم جشنواره تجسمی فجر را المپیک هنرهای تجسمی بنامیم.
مدیرکل هنرهای تجسمی با اشاره به اینکه این دوره از جشنواره نگاه ویژه ای به حلقه واسطه میان هنرمندان و مردم که گالری داران هستند، داشت که ثمره اش ایجاد بخش «چارسوی هنر» بود، بیان کرد: ماحصل این بخش بسیار امیدبخش بود.
مظفری یادآورشد: در این رویداد 55 گالری تهران و شهرستان حضور داشتند که ‏مجموعا 644 اثر را برای نمایش و فروش ارائه کردند و از این تعداد 131 اثر به فروش رفت و رقمی معادل ‏‏یک میلیارد و 336 میلیون و 130 هزار تومان فروش گالری دارها از این بخش بود.
به گفته وی با توجه به اینکه عموم ‏آثار ارائه شده با قیمت هایی که در توان خرید عامه مردم باشد ارائه شده بود، رسیدن به میزان استقبال قدم ‏موثری برای کمک به اقتصاد هنر بود.‏
او ادامه داد: در میان گالری ها تنها 6 گالری بودند که آثارشان برای نمایش بود و فروشی نداشتند و به جز آنها تمام گالری های این بخش توانستند آثاری را به فروش برسانند.
مظفری گفت: دستاورد این دوره از جشنواره این بود که فضای جامعه را متوجه هنرهای تجسمی کشور کرد.
وی اضافه کرد: رشته های سینما، تئاتر و موسیقی برای عامه مردم شناخته شده تر است. تجسمی برای خانواده خودش و عموم مردم رشته منحصر به فردی است اما فکر کنم این دوره از جشنواره باعث شد جامعه قدری بیشتر متوجه هنرهای تجسمی شود و به آن نزدیک شود.
اختتامیه یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر چهارشنبه 15 اسفندماه ساعت 18 در تالار وحدت برگزار می شود.
فراهنگ ** 9031 ** 1355 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تجسمي فجر97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۰۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ بهار با رادیو

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره سالروز ۸۴ سالگی رادیو گفت: آسمان رادیو همیشه پرستاره بوده و با وجود گسترش رسانه ها، همچنان رادیو در سپهر رسانه می‌درخشد. این قدرت رادیو است که این قدمت را پشت سر می‌گذارد و اکنون وارد ۸۴ سالگی می‌شود. در رادیو مجموعه‌ای از نیرو‌های کارآمد، خلاق و مبتکر مستقر هستند. معمولاً آثار تولید شده فاخر است و بیراه نیست که بگوییم رادیو، آسمانی پر ستاره است. همه دوستان و همکاران خوب رادیو در عرصه فرهنگ و پیام رسانی تلألو و درخشش قابل تحسین دارند. این به خاطر این است که ما در رادیو مجموعه‌ای از هنرمندان فرهیخته، با سواد، مبتکر و خلاق داریم.

وی ادامه می‌دهد: رادیو رسانه‌ای قدرتمند برای پاسخگویی به انواع نیاز‌های ارتباطی بشر است، به ویژه نقش این رسانه در اطلاع‌رسانی، انتشار آگاهی‌های عمومی، پخش موسیقی و ایجاد فرصت‌های تفریحی و پر کردن اوقات فراغت خیلی چشمگیرتر و بیشتر از گذشته شده است. همین نیاز و ظرفیت پاسخگویی در رادیو است که منجر به بقای رادیو شده است. امروز شبکه‌های تخصصی رادیو را داریم که هرکدام متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌ها را روانه آتنن می‌کنند. از سوی دیگر تعامل با مخاطبان بسیار گسترده‌تر از قبل شده است. به عنوان مثال بهره بردن از رادیونما‌ها رنگ و لعاب ویژه‌ای به شبکه‌های رادیویی داده و مخاطبان از این طریق عکس در حوزه‌های مختلف ارسال می‌کنند که از طریق رادیو نما قابل تماشا است.

معاون صدا تاکید کرد: توجه به همین ویژگی‌ها نشان می‌دهد که رادیو همچنان با قدرت در سپهر رسانه مشغول به فعالیت است و امروز که رسانه ملی در جهت تحول گام بر می‌دارد، رادیو در این راستا با رویکرد جهاد تبیین در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ... گام‌های رو به جلو برداشته و با ساخت برنامه‌های متنوع اعتماد، امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ... را گسترش می‌دهد. همین شاخصه‌ها باعث شد تا رادیو به عنوان رسانه مردمی لقب بگیرد که مانایی این رسانه فراگیر، مدیون اندیشه، هنر و مهارت هزاران فردی است که نجیب و شریف هستند و با تعهد حرفه‌ای مشغول به فعالیت هستند. 

بخشی زاده با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی بیان کرد: اکنون در سالروز هشتاد و چهارمین سالروز رادیو، مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی برگزار می‌شود. این جشنواره در طول سه دوره برگزاری در زمینه رونق مستند‌های رادیویی گام‌های موثری برداشته، حتی معتقدم که این جشنواره، پنجره‌ای گشوده تا برنامه سازان و مستندسازان رادیو با جدیدترین ایده‌ها و قالب‌های مستندسازی آشنا شوند. هدف این جشنواره احیای گونه مستندسازی در رادیو بوده و قدم به قدم درهر دوره بیشتر به این هدف رسیده و اکنون در سومین دوره شاهد بلوغ این جشنواره و مستندسازی در رادیو هستیم. 

وی در ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره توضیح داد: خوشبختانه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه مستندسازی رادیو جواب داده و در این دوره شاهد شکوفایی آثار ارسالی به لحاظ کمی و کیفی هستیم و این موضوع جای خرسندی دارد که برنامه سازان در این زمینه رشد خوبی داشتند. همچنین در حوزه مردمی، آثار مناسبی ارسال شده که نشانه مسیرهمدلانه رادیو با مردم است که همیشه رسانه مردمی است.

دیگر خبرها

  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر
  • «احمد» در هند جایزه گرفت
  • سایت غرفه رسمی ایران در ونیز راه‌اندازی شد/عبدالحسینی: دوسالانه هنر ونیز، المپیک هنر‌های تجسمی جهان است
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است
  • ۸۴ بهار با رادیو
  • انزوای مطلق رژیم صهیونیستی در المپیک هنرهای تجسمی جهان
  • طراحی پوسترهای جدید به مناسبت شکست هیمنه آمریکا در طبس
  • طرح‌های گرافیکی سالروز شکست آمریکا در واقعه طبس منتشر شد
  • ۱۰۲ طرح فناورانه به مرحله داوری جشنواره شیخ بهایی راه یافتند