Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، حسینعلی شهریاری در مراسم روز جهانی ناشنوایی که شامگاه یکشنبه در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار شد،گفت: بعد از پیروزی انقلاب، دستاوردهای بزرگی در حوزه پزشکی در کشور بدست آمد و ایران امروز در حوزه پزشکی حرف‌های زیادی در دنیا و منطقه برای گفتن دارد.
وی با اشاره به پیشرفت ایران در حوزه کاشت حلزون، افزود: دکتر فرهادی و همکارانشان از سال ۷۱ کاشت حلزون را در کشور آغاز کرده اند و اکنون در بنیاد بخشش در حال خدمت رسانی به هموطنان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به تلاش مرحوم نیری و طباطبایی در ایجاد بنیاد بخشش و کمک به کودکان ناشنوا، ادامه داد: به ازای یک و نیم میلیون تولد در کشور، هر سال حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا به جمع فرزندان کشور افزوده می‌شود. در سال‌های گذشته اقدامات بسیار خوبی در حوزه کاشت حلزون انجام شده هزاران نفر در سال‌های گذشته کاشت حلزون شدند که این کاشت ها موفقیت آمیز بوده و با مشکلات به وجود آمده در حال حاضر افرادی در نوبت کاشت حلزون هستند.

هر سال حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا به جمع فرزندان کشور افزوده می‌شود


شهریاری با بیان اینکه در حدوداً ۱۰۰۰ نفر در نوبت کاشت حلزون هستند، افزود: از هیأت امنای ارزی درخواست می‌کنیم در تأمین حلزون رفع دغدغه به خانوادهایی که فرزندان آنها نیاز دارند کمک کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه سن طلایی کاشت حلزون یک تا پنج سالگی است، گفت: شرکت‌های دانش بنیان اکسترنال پارت مورد نیاز کاشت حلزون را در داخل تولید کردند و از هیأت امنای ارزی تقاضا دارم با توجه به سال حمایت از کالای ایرانی و اینکه این نمونه‌ها هیچ فرقی با نمونه خارجی ندارد در مورد خرید این محصول داخلی اهتمام داشته باشند، قیمت نمونه خارجی این محصول حدود ۸ الی ۹ هزار دلار و قیمت کالای ایرانی به حدود ۳ هزار دلار می‌رسد، قطعاً هیأت امنا کمک می‌کند و این وسیله مورد نیاز را پیش خرید می‌کند تا به تولید داخل کمک شود و محدودیت منابع ارزی از بین برود، باید از دانشمندان جوان و کالای داخلی حمایت کرد.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت با بیان اینکه در منابع بودجه‌ای مصوب مجلس در سال آینده منابعی برای خرید حلزون پیش بینی شده است، تصریح کرد: امیدواریم در سال‌های آینده گلایه‌ای نباشد که حلزون موجود نیست و افراد زیادی در نوبت قرار می‌گیرند و زمان طلایی کاشت حلزون از بین برود.

شرکت‌های دانش بنیان اکسترنال پارت مورد نیاز کاشت حلزون را در داخل تولید کردند


شهریاری با تشکر از مدیران بنیاد برکت برای حمایت از بنیاد بخشش و کاشت حلزون، افزود: مجمع خیرین سلامت هم در سال آینده کمک‌های بیشتری برای کاهش آلام افراد و فرزندان ناشنوا و ریشه کنی ناشنوایی به کار می‌گیرد، غربالگری هم باید در این مورد مورد توجه قرار گیرد و در زمینه پیشگیری باید کاری کنیم که فرد ناشنوایی متولد نشود چون هزینه‌ای زیادی برای خانواده و کشور ایجاد می‌کند.
وی با بیان اینکه در کمیسیون بهداشت مجلس موضوع پیشگیری را با کمک مجمع خیرین سلامت و سازمان بهزیستی دنبال می‌کنیم، گفت: اگر فردی کاشت حلزون شنوایی انجام دهد، هزینه‌هایی که بر دوش دولت می‌گذارد بسیار کاهش می‌یابد، در بسیاری از استان‌های کشور کاشت حلزون به همت افرادی مانند دکتر فرهادی در حال انجام است. امیدواریم در فاصله نه چندان دور در استان سیستان و بلوچستان این بخش راه اندازی شود، زیرا ماندن بیماران در تهران به دلیل گفتار درمانی برای بسیاری از خانواده مقدور نیست باید به سمت و سویی رفت که در هر استانی یک مرکز کاشت حلزون باشد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: اکثر مراکز کاشت افرادی در نوبت دارند و امیدواریم هیأت امنای ارزی تلاش بیشتر داشته باشند و این نگرانی که در حال حاضر وجود دارد کاهش یابد، خداوند این نعمت را به ما داده تا ما این مشکلات را از خانواده‌ای که با آن مواجه هستند برطرف کنیم که این کار باقیات و صالحاتی برای همه دست اندرکاران است.

ایران یکی از بزرگترین مراکز کاشت حلزون در دنیا است

در ادامه این مراسم رئیس هیأت مدیره شنوایی بخشی شفا (بخشش) با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین مراکز کاشت حلزون در دنیا است، گفت: ۱۰ هزار کاشت حلزون از سال ۷۲ به همت خیرین در کشور انجام شده است.
دکتر محمد تقی خورسندی آشتیانی رئیس هیئت مدیره بخشش در همایش روز جهانی شنوایی گفت: در حال حاضر ۱۱ مرکز کاشت حلزون در سراسر کشور وجود دارد و خدمات لازم را در این زمینه به بیماران ارائه می‌شود.
وی با اشاره به اینکه حذف هزینه کاشت حلزون بسیار بالاست و و پروتز آن رقمی معادل ۸۰ میلیون تومان هزینه دارد، گفت: خوشبختانه بخش اعظم این هزینه را دولت برای بیماران پرداخت می‌کند و تنها ۶ میلیون تومان آن توسط خانواده بیمار پرداخت می‌شود که حتی گاهی خیرین نیز به این بخش ورود یافته و این شش میلیون تومان نیز توسط آنها پرداخت می‌شود.
خورسندی آشتیانی گفت: به همت موسسه بخشش تاکنون اقدامات زیادی برای کمک به افراد ناشنوا و کم شنوا صورت‌گرفته و در زمینه پیشگیری از ناشنوایی نیز برنامه‌های وسیعی از جمله غربالگری و تست های ژنتیک برای خانواده ها انجام می‌شود.

هزینه کاشت حلزون بسیار بالاست و و پروتز آن رقمی معادل ۸۰ میلیون تومان هزینه دارد و خوشبختانه بخش اعظم این هزینه را دولت برای بیماران پرداخت می‌کند و تنها ۶ میلیون تومان آن توسط خانواده بیمار پرداخت می‌شود


وی گفت: در حال حاضر خیرین و پزشکان زیادی با موسسه بخشش همکاری داشته تا در جهت درمان و کمک به بیماران مشکل ناشنوایی و کم شنوایی اقداماتی انجام شود و مسیری که در این موسسه پیش‌رفته است به راه علمی بوده که خوشبختانه با موفقیت های زیادی همراه شده است.

انتهای پیام/

20 / 20 رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حسینعلی شهریاری کاشت حلزون ۱۰۰۰ نفر در نوبت کاشت حلزون شنوایی دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور کم شنوایی دکتر محمد تقی خورسندی آشتیانی رئیس هیأت مدیره شنوایی بخشی شفا (بخش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس کاشت حلزون دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور کم شنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت علوم جدا می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر عبدالرسول پورعباس در همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی حفاظتی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ گفت: سازمان سنجش آموزش کشور پس از برگزاری نوبت نخست آزمون سراسری ۱۴۰۳ (که روز‌های هفتم و هشتم اردیبهشت برگزار می‌شود)، رسماً از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جدا و به نهاد ریاست جمهوری ملحق خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، ابلاغ جدید این سازمان با مأموریت جدید، بعد از برگزاری آزمون نوبت اول آزمون سراسری اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای کاشت یک میلیارد درخت
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • آخرین فرصت خرید نهال گردوی اصلاح شده فقط با 40 هزار تومان
  • سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت علوم جدا می‌شود
  • واگن های متروی چینی در سالجاری وارد می شوند
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • امروز آخرین زمان ثبت‌نام در نوبت دوم آزمون سراسری
  • دستمزد دلاری و نجومی انتقال یک تن شیشه به تهران!
  • حداکثر اختلاف قیمت گوجه‌فرنگی از میدان تا خرده‌فروشی ۳۵ درصد است