Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@13:19:37 GMT

راههاي درمان عرق کردن کف دست و پا

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۸۷۳۲۷

راههاي درمان عرق کردن کف دست و پا

خبرگزاري آريا -

عرق کردن کف دستان يا قسمت‌هاي ديگر از بدن‌تان مي‌تواند مشکلي طاقت‌فرسا باشد
عرق کردن کف دست و پا، مشکلي است که در بسياري از افراد ديده مي‌شود. برخي علت را مشکلات هورمون و غددي مي‌دانند و برخي ديگر عقيده به توارثي بودن اين مشکل دارند.
تعريق کف دست بيشتر زمينه ارثي و ژنتيک دارد و هميشه نارسايي تيروئيد، علت بروز آن نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درصد بسيار کمي از افرادي که دچار تعريق شديد کف دست مي شوند دچار اختلالات غده تيروئيد هستند. پس همانطور که گفتيم بيماري تعريق کف دست مي تواند به علت اختلال هورموني، پرکاري تيروئيد و يا ارثي باشد.
توارثي تعريق کف دست از کودکش شروع شده، در دوران بلوغ شدت يافته و در جواني با استرس هاي اين دوران به اوج خود مي رسد. اين بيماري در برخي مواقع به قدري شدت مي يابد که هنگام استرس، قطرات عرق از دست مي چکد يا کاغذ زير دست بيمار به طور کامل خيس مي شود. شما اول بايد استرس خود را درمان کنيد تا بتوانيد عرق دستتان را درمان کنيد. استرس خود عامل همه بيماري ها است. موارد خفيف بيماري تعريق کف دست با داروهاي موضعي و خوراکي قابل کنترل است، اما موارد شديد به درمان هاي دارويي پاسخ نمي دهد و بايد جراحي شود.

تعريق کف دست بيشتر زمينه ارثي و ژنتيک دارد
تعريق زياد مي‌تواند لباس‌هاي شما را خيس کند و شما را در موقعيت‌هاي اجتماعي معذب کند. عرق کردن کف دستان يا قسمت‌هاي ديگر از بدن‌تان مي‌تواند مشکلي طاقت‌فرسا باشد، اما راه‌هايي هست که بتوان اين مشکل را کنترل کرد
با ما همراه باشيد تا موثرترين روش هاي درمان تعريف کف دست را به شما معرفي کنيم:
درمان عرق کردن کف دست و پا با جوش شيرين :
جوش شيرين داراي خاصيت قليايي است و يکي از بهترين روش‌ها براي درمان خانگي عرق کردن کف دست و پاست. براي درمان تعرق با جوش شيرين مي‌توانيد به يکي از دو روش زير عمل کنيد:
- سه قاشق غذاخوري جوش شيرين را در آب گرم حل کنيد و دستهايتان را به مدت نيم ساعت در آن قرار دهيد. سپس با آب ولرم بشوييد.
- جوش شيرين را با مقدار مساوي نشاسته ذرت ترکيب کنيد و کف دست و پاي خود بماليد و اجازه دهيد به مدت نيم ساعت باقي بماند سپس با آب ولرم بشوييد.

جوش شيرين يکي از بهترين روش‌ها براي درمان خانگي عرق کردن کف دست و پاست
درمان عرق کردن کف دست و پا با سرکه سيب:
يکي از موثرترين راهکارهاي خانگي براي تخفيف عرق دست و پا، سرکه سيب است. سرکه سيب، قابض بوده که با تنگ کردن منافذ پوست، تعريق زياد را کنترل مي‌کند. همچنين اگر سرکه‌ سيب را به صورت خوراکي مصرف کنيد، براي تعديل pH بدن مفيد است.
قسمتي از بدن را که زياد عرق مي‌کند با آب ولرم بشوييد و سپس با استفاده از يک پنبه توپي، سرکه سيب تصفيه نشده و خام را به اين قسمت بماليد. اجازه دهيد يک شب تا صبح بماند و سپس صبح، دوش بگيريد و بعد از دوش گرفتن، کمي پودر بزنيد.
اگر پوست حساسي داريد، مي‌توانيد سرکه سيب را با مقدار مساوي آب رقيق کنيد. همچنين مي‌توانيد با ترکيب مقادير مساوي سرکه سيب و گلاب، محلولي درست کنيد و آن را روزي 2 تا 3 بار به قسمت مورد نظر بماليد. مي‌توانيد يک تا دو قاشق چايخوري سرکه سيب را با کمي عسل به يک ليوان آب ولرم اضافه کرده و روزي دو بار بنوشيد.
درمان عرق کردن کف دست و پا با آب ليمو :
آب ليمو را بر روي دست عرق کرده ، اعمال کنيد.
و بعد از 2 دقيقه با آب بشوييد.
و يا.. نمک را با آب ليمو ترکيب کنيد و بعد از اينکه خشک شد، روي دستان خود بماليد.
اين درمان به کاهش فعاليت غدد عرق کمک ميکند.

سرکه سيب، قابض بوده که با تنگ کردن منافذ پوست تعريق زياد را کنترل مي‌کند
درمان عرق کردن کف دست و پا با سيب زميني :
سيب زميني حاوي خواص ضد تعريق است؛ بنابراين، سيب زميني نيز يکي از درمان‌هاي خانگي موثر براي عرق کردن کف دست و پا به حساب مي‌آيد. استفاده از سيب زميني مي‌تواند آب و عرق اضافي بدن شما را جذب کند.
دستورالعمل استفاده از سيب زميني به قرار زير است:
زير شير آب يک عدد سيب زميني را به دقت بشوييد
آن را به چندين قطعه و برش نازک تبديل کنيد
آن قطعه‌هاي سيب زميني را روي نواحي که عرق مي‌کنند به مدت چند دقيقه بماليد
اجازه بدهيد خشک شود
شما بايد اين درمان را هر روز تکرار کنيد تا به نتايج دلخواه دست پيدا کنيد.
درمان عرق کردن کف دست و پا با آرد ذرت:
آرد ذرت به دليل جذب رطوبت و خنثي کردن بوي نامطبوع به درمان عرق کردن کف دست و پا مي تواند کمک کند.
به علاوه نشاسته ذرت براي آنهايي که زياد سفر مي کنند زيرا حمل آن بسيار راحت است.
مخلوط مقدار مساوي از آرد ذرت و جوش شيرين و نگه داري آن در يک بطري سر بسته
هرگاه مناطقي بيش از حد عرق کند ابتدا با دستمال منطقه را خشک کنيد و از اين پودر روي مناطقي که عرق ميکنند بريزيد.
درمان عرق کردن کف دست و پا با مواد ضد تعريق :
مواد ضدتعريق معمولا براي تعريق زيربغل استفاده مي‌شوند، اما براي توقف تعريق در ديگر قسمت‌هاي بدن هم مي‌توانند مؤثر باشد. اگر کف دست‌هاي شما خيلي عرق مي‌کند، کمي از مواد ضدتعريق را به کف دست‌هاي خود بماليد تا خيسي و چسبناکي آن را کاهش دهيد. از يک ضدعرق معمولي استفاده کنيد و اگر به نتيجه‌ي دلخواه‌تان نرسيديد، از ضدعرق‌هاي طبي استفاده کنيد.
اگر در شب مواد ضدتعريق را به کف دست‌هاي خود بماليد، نتيجه‌ي بهتري مي‌گيريد، زيرا دست‌هاي شما زمان بيشتري براي جذب ترکيبات ضدتعريق خواهند داشت. اين ترکيبات امواجي به بدن شما ارسال مي‌کنند که از عرق کردن جلوگيري کند. اگر اين موارد کارساز نبودند، از پزشک خود بخواهيد تا يک ضدعرق طبي براي‌تان تجويز کند.

اگر کف دست‌هاي شما عرق مي‌کند کمي مواد ضدتعريق را به کف دست‌هاي خود بماليد
درمان عرق کردن کف دست و پا با گوجه فرنگي:
خواص خنک کننده و قابض گوجه فرنگي مي تواند در درمان عرق کردن کف دست و پا به شما کمک کند. به عنوان يک قابض طبيعي، گوجه فرنگي کمک مي کند تا منافذ باز پوست کاهش يافته و از ترشح مجاري عرق جلوگيري مي کند. از طرفي، نوشيدن آب گوجه فرنگي موجب مي شود دماي بدن، که يکي از عوامل مهم در عرق کردن کف دست و پا است، پايين بيايد.
گوجه فرنگي را برش زده و آن را به منطقه اي از بدن که تعريق زياد دارد بماليد. 10 الي 15 دقيقه صبر کرده و پس از اين مدت پوست را با آب ولرم بشوييد. اين درمان را يک بار در روز به کار ببريد. نوشيدن يک فنجان آب گوجه فرنگي به صورت روزانه، به مدت يک هفته، در درمان شما موثر است. توجه داشته باشيد که بايد دوز مصرف آب گوجه فرنگي را کم کم اضافه کنيد و از روز اول يک فنجان از آن را ننوشيد.
درمان عرق کردن کف دست و پا با فندق :
خواص قابض و ضد عرق در فندق بسيار قوي است. اسيد تانيک موجود در فندق باعث بسته شدن منافذ پوست مي شود که مانع از عرق کردن بيش از حد مي شود و به راحتي مي توانيد براي درمان عرق کردن کف دست و پا از آن استفاده کنيد.
آغشته کردن يک توپ پنبه به عصاره مايع فندق و ماليدن آن بر روي مناطقي که بيش از حد عرق مي کنند . اين کار را سه بار در روز انجام دهيد.
روش ديگر مخلوط کردن يک قاشق غذاخوري از پودر پوست درخت فندق با کمي آب که به شک خمير در بيايد , سپس اين خمير را بر روي مناطق مورد نظر به مدت يک ساعت قرار دهيد و سپس با آب سرد آبکشي کنيد. اين درمان را تا دو هفته انجام دهيد
توجه: از روش درمان فندق براي درمان عرق کردن دست و درمان عرق کردن پا بيش از چند هفته استفاده نکنين زيرا ممکن است باعث خشکي بيش از حد شود .

براي کنترل عرق کردن دست ها، گلاب يکي از بهترين درمان هاي خانگي است
درمان عرق کردن کف دست و پا با روغن درخت چاي:
روغن درخت چاي نيز در فهرست درمان‌هاي خانگي حيرت انگيز براي تعريق بيش از حد قرار مي‌گيرد. روغن درخت چاي حاوي خواص بندآور و ضدقارچي است؛ بنابراين، استفاده از روغن درخت چاي مي‌تواند باکتري‌هايي را که باعث تعريق بيش از حد مي‌شوند از بين ببرد.
اين هم دستورالعمل استفاده از اين روغن:
– بگذاريد يک گلوله‌ي پنبه در روغن درخت چاي خيس بخورد.
– اين گلوله‌ي پنبه را روي ناحيه‌اي که زياد عرق مي‌کند بماليد.
– بگذاريد يکي دو دقيقه بماند.
اگر پوست حساسي داريد يا استفاده‌ي مستقيم از روغن درخت چاي باعث تحريک و خارش پوست‌تان مي‌شود، بايد 4 تا 5 قطره روغن درخت چاي را در نصف ليوان آب مخلوط و بعد استفاده کنيد.
درمان عرق کردن کف دست و پا با گلاب :
براي کنترل عرق کردن دست ها، گلاب يکي از بهترين درمان هاي خانگي است. مقداري کمي گلاب را به چند قطره روغن گل رز اضافه کنيد و بر روي دست ها بماليد و اين کار را به دفعات تکرار کنيد از سوي ديگر مقداري گلاب را با سرکه سفيد ترکيب کنيد و روي دست هايتان اعمال کنيد و اجازه دهيد که از صبح تا بعد از ظهر بماند و سپس با آب شستشو دهيد.
درمان عرق کردن کف دست و پا با مريم گلي:
مريم گلي يکي از درمان هاي قديمي براي عرق کردن کف دست است. اين ماده کف دست را خشک کرده و از تعريق زياد جلوگيري مي کند. به علاوه، چاي مريم گلي سرشار از ويتامين B و منيزيم است که به کاهش بيش فعالي در غدد عرق کمک مي کند.
2 يا 3 کيسه چاي مريم گلي را در يک کاسه بزرگ آب ولرم بگذاريد. اجازه دهيد 15 تا 20 دقيقه دم بکشد. سپس دست ها را 20 الي 30 دقيقه در اين محلول قرار دهيد.
اين درمان را 1 تا 2 بار در روز استفاده کنيد. به طور مشابه مي توانيد از چاي مريم گلي براي درمان عرق پا نيز استفاده کنيد. نوشيدن يک فنجان چاي مريم گلي گرم با معده خالي هر روز صبح، براي درمان تعريق زياد مفيد است. براي تهيه اين چاي، 1 قاشق غذا خوري مريم گلي تازه يا خشک را با يک فنجان آب داغ مخلوط کنيد و اجازه دهيد به مدت 5 دقيقه دم بکشد. سپس برگ ها را در آب فشار داده و آن را با کمي آبليمو و عسل ميل کنيد. علاوه بر اين روش ها مي توانيد از گياه مريم گلي در پخت و پز نيز استفاده کنيد.
توجه: استفاده بيش از حد از چاي مريم گلي مي تواند باعث سردرد شود.
گردآوري:بخش سلامت بيتوته

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۷۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن

تکثیر بیش از حد باکتری های طبیعی موجود در دهان سبب ایجاد التهاب لثه خواهد شد که در صورت عدم تشخیص و درمان این ناراحتی، رفته رفته موجب استخوان محافظ دندان کاهش و تحلیل می رود و موجب به وجود آمدن عفونت لثه می شود. عفونت لثه ها، بیماری است که علایم ناراحت کننده و دردناکی دارد اما زمانی بروز می کند که بیماری تا حد زیادی پیشرفت کرده است.

به گزارش نمناک، باکتری ها ی که مسسب عفونت لثه می شوند به استخوان های محافظ دندان آسیب می رسانند و زمینه لق شدن یا افتادن دندان را فراهم می آورند حتی اگر دندان های شما سالم باشند اما مراقبت کافی نشوند، ممکن است لق شده و بیفتند. 

علت لق شدن دندان ها در سنین بزرگسالی

هر دندان طبیعی تا حد جابجایی طبیعی دارد و لقی طبیعی که در دندان پزشکی موبالیتی می گویند هیچ اشکالی ندارد.

بیماری لثه مشکلات پریو و مشکل در بافت های نگهدارنده دندان یعنی لثه و استخوان آلوئول موجب لقی دندان ها می شود. در درمان های ارتدنسی برای دندان های لق شده دندان ها پس از تثبیت در محل جدید مجددا سفت می شوند.

برخی بیماری های عمومی سیستمیک با تحلیل استخوان اطراف ریشه دندان آلوئول موجب لقی دندان می شود.

ضربه به دندان موجب شل شدن آن می شودکه این مورد خود بخود رفع می شود اما اگر رفع نشد باید حداقل 6 ماه بیمار تحت نظر دندان پزشک یا متخصص باشد تا در صورت نیاز، درمان انجام شود تا دندان عفونت نکند.

با تجمع تدریجی جرم بر دندان، لثه و مقداری از استخوان نگهدارنده تحلیل می رود و دندان لق می شود. لقی دندان در اثر جرم و پلاک میکروبی است و در مراحل اولیه بیماری های لثه و بافتهای اطراف دندان دیده نمی شود.

دندان هایی که لق شده به نظر می رسند گاهی بلندتر شده و فاصله قابل ملاحظه ای بین دندان و ریشه آن پدید می آید. این عارضه نشانه یک بیماری لثوی به نام التهاب لثه است که دندان را در معرض خطر قرار می دهد.

عوامل بروز و تشدید لق شدن دندان ها

علل متعددی سبب بروز عفونت لثه ها می شود که عبارتند از :

زمینه ژنتیک

برخی از بیماران به صورت ژنتیکی دچار این بیماری هستند و عفونت لثه ها در اعضای خانواده شان وجود دارد بنابراین لازم است از نظر وضعیت سلامت خانوادگی بررسی شوند.

عدم رعایت بهداشت دهان و دندان

رعایت بهداشت دهان و دندان سبب کاهش خطرات بروز عفونت لثه ها می شود. بارها در بخش سلامت دهان و دندان در نمناک اشاره شده است که پلاک های دندانی در خط لثه جمع شده و موجب تحریک لثه و حساس شدن آن می شود که بعضی اوقات خونریزی هم پیدا می کند. جرم های دندان مستقیما عامل بروز بیماری نیستند، اما محیط مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری ها فراهم می کنند.

دیابت و سایر بیماری ها

افرادی که سلامت بدنی بیشتری دارندکمتر دچار التهاب و ورم لثه می شوند. مثلا افراد دیابتی نسبت به باقی افراد کمتر در معرض این بیماری قرار دارند. عفونت دندان بر وضعیت سلامت عمومی تاثیرگذار است و افراد مبتلا به ناراحتی های قلبی عروقی، دیابت و خانم های باردار بیشتر به این بیماری دچار می شوند.

استعمال دخانیات

استعمال دخانیات عامل بسیار مهمی در پیشرفت عفونت لثه هاست.

سن

افراد در سنین 30 تا 40 سال بیشتر دچار عفونت لثه می شوند و برای رفع این مشکل به دندان پزشک مراجعه می کنند.

استفاده از مسواک زبر

استفاده از مسواکهای خیلی زبر و مسواک زدن محکم باعث آسیب به بافت لثه و بروز عفونت لثه خواهد شد.

عفونت ویروسی

عفونت ویروسی یکی از علل تورم لثه است که باعث تشکیل پلاک دندانی می شود. پلاک دندانی، مایع و گلبول های سفید خون را در آن منطقه زیاد می کند و باعث ورم لثه می گردد.

علایم هشدار لق شدن دندان

عفونت لثه ها، بیماری موذی و ناراحت کننده و دردناکی است اما زمانی بروز خواهد کرد که بیماری تا حد زیادی پیشرفت کند. خونریزی های مکرر و درد لثه ها هنگام مسواک زدن اولین نشانه هایی است که باید آن را جدی گرفت.

برخی از بیماران، زمان زیادی به خونریزی لثه دچار هستند ، اما تا زمانی که درد یا آبسه به سراغشان نیامده به دندان پزشک مراجعه نمی کنند. درباره قرمزی و انقباض لثه ها نیز درمان مناسب باید صورت گیرد. کسانی که دخانیات مصرف می کنند بیشتر به عفونت و تورم لثه ها دچار می شوند و مصرف دخانیات می تواند نخستین علایم هشدار مانند خونریزی لثه را پنهان کند.

درمان مناسب لق شدن دندان

درمان مناسب این مشکل، کاهش باکتری ها و عوامل زمینه ساز بیماری است.

تکنیک های مسواک زدن را توسط دندان پزشک بیاموزید.

با یک مسواک نرم، با کیفیت، مخصوصا مدل شارژی دوبار در روز دندانها را مسواک بزنید تا ریسک ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

کشیدن نخ دندان و استفاده از دهانشویه ها و دستگاه تمیز کننده بین دندانی، شانس ابتلا به این بیماری را می کاهد.

در صورت تشخیص عفونت لثه ها، تمیز کردن کامل ریشه و عاج دندان ها برای از بین بردن باکتری های سطح و حفره های بین دندانی ضروری است.

بیمار سه تا 6 ماه بعد به دندان پزشک مراجعه نماید تا روند گسترش بیماری بررسی و درمان های مناسب صورت پذیرد.

پیشگیری از لق شدن دندان ها

اصول بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.

دو بار در روز به مدت دست کم دو دقیقه دندان ها را مسواک بزنید.

به طور منظم به دندان پزشک مراجعه کنید.

اگر این بیماری در افراد خانواده وجود دارد آن را نادیده نگیرید.

قرمزی، تورم و خونریزی لثه ها را درمان نمایید.

وقتی مراقبت وجود ندارد

پارادونت مسئول ثبات دندان هاست. همزمان استخوان کندویی که دندان در آن کاشته می شود، رشته هایی که در آن به هم ارتباط پیدا می کنند و بافتی که اطراف همه اینهاست یعنی لثه، هم دخیل هستند. مشکل پارادونت، این است که باکتری های موجود در پلاک دندانی می توانند باعث ایجاد التهاب شوند.

لثه متورم حساس می شود، و به محض مسواک زدن از آن خون جاری می شود. و چنانچه در بخش های قبلی سلامت نمناک گفته شد ممکن است کیسه هایی پر از باکتری بین دندان ها و لثه به وجود آیند و استخوان کندویی ماده خود را از دست می دهد.

برخی اوقات اگر درمان انجام نشود عموما طی چند سال، بخشی از ریشه دندان محو می شود؛ دندان ها بلندتر و کشیده تر شده و فاصله بین آنها بیشتر به نظر می رسند.

جرم گیری دشمن لقی دندان

تنها دندانپزشک است که می تواند شما را از شر رسوب ها و باکتری ها رها کند. اگر پارادونتیت پیشرفت کرده است، جرم گیری زیر لثه الزامی است، صیقل دادن دندان ها هم مانع از جذب باکتری ها می شود.

بعد از انجام این اقدامات، اگر دندان های تان همچنان لق بودند، می توان از روش های جراحی برای دندان هایی که اولویت بیشتری دارند، استفاده کرد.

معمولا افراد هر تغییر رنگی که در دندان ها ایجاد می شود را جرم می نامند و برای رفع آن دندان های خود را جرم گیری می کنند در حالی که یکسری از تغییر رنگها بر روی دندان در واقع پوسیدگی هایی هستند که معمولا به صورت سیاه رنگ مشاهده می شوند و در مراحل پیشرفته به شکل حفره در می آیند.

یکسری از تغییر رنگها در ساختمان خود دندان وجود دارند که دائمی بوده و با جرم گیری از بین نمی روند این تغییر رنگها ناشی از مصرف دارو در زمان رشد جوانه دندان بوده و یا ناشی از نقص تکاملی دندان ها و کمبود املاح مختلف در زمان تشکیل دندان و یا ناشی از افزایش فلوراید آب است.

برخی تغییر رنگها ناشی از موادی است که مصرف می کنیم و رسوباتی که بر روی دندان تشکیل می شود. این رسوبات به صورت رنگدانه و جرم هستند که لثه را تخریب کرده و باعث لقی دندان ها می شود.

جرم های تشکیل شده بر روی دندان ها به مرور باعث آزردگی لثه و عقب نشینی لثه می شود. لثه ای که عقب نشینی کرده با جرم گیری جایگزین می شود و اینگونه از دید بیماران پنهان می ماند. هنگامی که بیمار برای جرم گیری مراجعه می کند لثه تحلیل رفته و بیمار احساس می کند جرم گیری باعث از بین رفتن لثه شده است.

موضوع دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که موقع جرم گیری در هر صورت خونریزی اتفاق می افتد این امری طبیعی است ولی بیمار آن را به دلیل صدمه دیدن لثه هایش می داند و فکر می کند همین خونریزی ها به علت کنده شدن لثه ها از روی دندان است.

جرم دندان مانع رسیدن سرما و گرما به دندان می شود و دندان به مرور حساسیت خود را از دست داده و هنگامی که به جرم گیری می رویم ناگهان دندان درمعرض سرما و گرما قرار می گیرد و بیمار فکر می کند که جرم گیری باعث تخریب دندان و حساس شدن آن و تخریب لثه ها شده است.حساس شدن دندانها بعد از جرم گیری به مرور رفع می شود. بعد از جرم گیری حتما از دهانشویه مناسب استفاده کنید.

راهکاری نوین برای درمان عفونت لثه

پیوره، از شایع ترین بیماری های دهان و دندان هاست که سبب بروز عفونت در ناحیه لثه ها و سایر نسوج نگه دارنده دندان، می شود و موجب افتادن دندان خواهد شد. عفونت لثه به دلیل باکتری های بافت های اطراف دندان است که موجب عفونت و در نتیجه تورم می شود.

این باکتری ها به استخوان های محافظ دندان آسیب وارد می کنند و باعث افتادن دندان می شوند. در این شرایط احتمال حمله قلبی و سکته مغزی افرایش می یابد.

محققان با مطالعه روی خواص ضد میکروبی نیترید سیلیکون توانستند نوعی سرامیک با خواص کاهش هسته سلول های باکتریایی را شناسایی کنند. نتایج تحقیقات جدید ثابت کرد نیترید سیلیکون برای بیماری های حاد لثه مناسب است. 

قرار گرفتن این ماده روی لثه به مدت 6 روز سبب تغییر متابولیسم باکتری های عامل این التهاب می شود. گرچه درمان های دیگر برای بهبود این بیماری مؤثر هستند، اما نتایج تحقیقات جدید ثابت می کند که نیترید سیلیکون برای بیماری های حاد لثه بسیار عالی خواهد بود. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توجه ویژه دولت سیزدهم برای توسعه راههای آذربایجان‌غربی
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • شناسایی و رفع 132 تعدی به حریم راههای گلستان انجام شد
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • انواع گل مژه و درمان آن