Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد گفت: افزایش قیمت گوشت سبب کاهش 30 تا 40 درصدی فروش رستوران‌داران شده است.

حسن امیریان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تاثیر قیمت گوشت بر بازار رستوران‌داران اظهار کرد: با افزایش قیمت میزان فروش نیز کاهش می‌یابد و طی گرانی اخیر قیمت گوشت فروش حدود 30 الی 40 درصد کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رستوران‌داران هیچ نقشی در افزایش قیمت نداشته و افزایش و تغییر قیمت دارای پروسه‌ای است. روند این پروسه به این صورت است که بعد از گرانی یکی از مواد اولیه، فاکتورها توسط رستوران‌داران به اتحادیه ارسال و پس از آنالیز به انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کننده فرستاده می‌شود.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد خاطرنشان کرد: سپس پس از ارزیابی این انجمن و بهره‌مندی از مشاوره اتحادیه و کارشناسان خود که حدود پنج الی 10 روز به طول می‌انجامد به اتاق اصناف رفته و پس از تایید آنان برای امضا به خانه صنعت، معدن و تجارت فرستاده می‌شود و سپس بعد از تایید اتاق اصناف توسط اتحادیه به اعضا ارسال می‌شود.

امیریان در رابطه با ابطال پروانه توسط رستوران‌داران، بیان کرد: علت ابطال پروانه توسط رستوران‌داران نبود قیمت مصوب است. پس از گرانی‌های اخیر مدت زمانی زیادی برای به‌روز رسانی قیمت‌ها سپری شد که این امرر سبب زیان رستوران‌داران و ابطال پروانه آنان گشت.

وی اضافه کرد: خوشبختانه روند پروسه قیمت‌گذاری تسریع یافته و بعد از گرانی گوشت پس از یک هفته قیمت‌های جدید ابلاغ شد.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران مشهد در خصوص مشکلات موجود در بازار تصریح کرد: در حال حاضر مشکل ما گرانی گوشت و روغن است. روغنی که قیمت آن شش ماه پیش 60 تا 70 هزار تومان بوده هم‌اکنون با قیمت 120 هزار تومان عرضه می‌شود.

امیریان عنوان کرد: در جدیدترین قیمت مصوب اعلام شده فقط گرانی گوشت لحاظ شده و در قیمت مصوب جدید 20 درصد افزایش حقوق کارگران نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گرانی گوشت رستوران مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۸۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر ارزانی خودرو باشیم یا گرانی؟

 به گزارش تابناک، روزگار خودرو نوشت: در ادامه مهم‌ترین پیش بینی‌ها از روند بازار خودرو در سال ۱۴۰۳ آورده شده است.

۱- اسد کرمی رئیس اتحادیه دارندگان نمایشگاه‌ها و فروشندگان خودروی تهران: موضوعی که به کسادی بازار خودروی شب عید امسال انجامیده کمبود نقدینگی در دست مردم است.تداوم جریان کنونی حاکم بر بازار خودرو احتمالا به افزایش قیمت انواع خودرو در سال ۱۴۰۳ می‌انجامد.

۲- فرهاد احتشام‌زاد، کارشناس صنعت خودرو: پیش‌بینی من این است که پیشرفت خودروسازان داخلی ادامه خواهد داشت. یعنی الان سهم بازار زیادی را داریم که توسط خودروسازان بخش خصوصی گرفته شده است. تنوع زیادی را وارد بازار کردند و بخش خصوصی به خوبی در این حوزه وارد شده؛ این در حالی است که معضلاتی مثل مکانیزم‌های قیمت‌گذاری یا تغییر تعرفه‌ها، نتوانسته آن‌ها را دچار چالش بزرگی کند. اگر زیرساخت‌ها فراهم نشود، اعم از ارتباطات بین‌المللی، تخصیص ارز. تامین مواد اولیه با نرخ‌های رقابتی، خودرو‌های دولتی و قطعه‌سازان نیز توان معجزه نخواهند داشت و نیازمند پشتیبانی هستند که بتوانند تولید را بالا ببرند. ادامه روال فعلی، شکاف بیشتری را به طور قطع میان عرضه و تقاضا به وجود می‌آورد و کماکان این انتظار قرعه‌کشی و شانس و برنده شدن در حوزه خودرو را باید داشته باشیم.

۳- بابک صدرایی، کارشناس خودرو: آنچه در شرایط فعلی قابل پیش‌بینی است این است که طبق گفته رئیس سازمان برنامه، در سال آینده تورمی حدود ۴۰درصدی را داریم. در نتیجه، به‌نظر من در گران‌شدن خودرو در سال آینده، چندان جای شک و شبهه‌ای نیست.

۴- سعید مدنی، کارشناس خودرو: در اقتصاد کشوری که حداقل یک تورم ۴۰ تا ۵۰ درصدی وجود دارد و بالطبع این تورم برای سال آینده هم بدتر می شود و هیچ فکردرستی  برای حل و از بین بردن تورم وجود ندارد نباید انتظار این را داشته باشیم که قیمت خودرو ثابت بماند.درمجموع هر دو خودرو ساز کشور افزایش قیمت را خواهند داشت.

۵- سعید موتمنی، رئیس سابق اتحادیه نمایشگاه داران خودرو: اگر نرخ تورم کنترل شود، قیمت خودرو بالا نمی‌رود و یا اگر نرخ تورم کنترل نشود، اما افزایش تولید داشته باشیم، شرایط بازار خودرو متفاوت می‌شود. در هر صورت مصرف‌کننده برای خرید خودرو هزینه بیشتری پرداخت می‌کند و اگر محدودیت عرضه نبود و خودرو به اندازه کافی وارد می‌شد که نیاز بازار تامین شود، فاصله قیمتی هم کمتر می‌شد.

۶- امیرحسین کاکایی، کارشناس بازار خودرو: در بخش متوسط قیمت‌ها که خودروهای بالای یک میلیارد تومانی است، یک بازار بسیار متنوع و رقابتی داریم؛ البته به معنای این نیست که قیمت‌ها پایین می‌آید، زیرا ارزش ریال پایین می‌آید، ولی در بازار شاهد فروش قسطی خودرو هستیم، زیرا خریدار وجود ندارد. سال ۱۴۰۳، سال عجیبی است، زیرا از یک طرف در بخش خودروهای زیر یک میلیارد با چالش‌های جدی روبه‌رو هستیم و نمی‌دانیم چه اتفاقی می‌افتد، اما از آن طرف در بخش خودروهای بالای یک میلیارد تومان، تنوع زیاد داریم و رکود اتفاق می‌افتد.

 

دیگر خبرها

  • منتظر ارزانی خودرو باشیم یا گرانی؟
  • اعمال محدودیت در فعالیت رستوران‌های کرمانشاه در ماه رمضان
  • کاهش ۳۳ درصدی فروش آیفون در چین
  • تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه جوجه ریزی در همدان
  • تصمیم ناگهانی برای موزه ها/واکنش وزارت میراث به انتقاد از گرانی!
  • توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه ای و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • افزایش ۳۰ درصدی جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در لرستان
  • زیان افزایش نرخ بلیت موزه ها را آژانس‌داران باید بدهند