Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی، امروز در نشست تخصصی بررسی مسائل حوزه زنان آذربایجان‌شرقی، با اشاره به اینکه ظرفیت جامعه زنان استان آن‌طور که باید مورد توجه قرار نگرفته است، گفت: تشکیل چنین جلساتی می‌تواند این نقص را جبران کند و انتظار داریم که این جلسات به‌عنوان شورای مشورتی حوزه زنان به صورت مرتب برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با انتقاد از پررنگ کردن برخی مشکلات و غفلت از دستاوردها و داشته‌ها، گفت: نسل حاضر امکان مقایسه قبل و بعد از انقلاب را ندارد و اگر دستاوردهای انقلاب به طور کامل بیان نشود نسل آینده دچار نوعی خودکم‌بینی می‌شود.
وی افزود: امروز اگر جایگاه زنان را با قبل از انقلاب مقایسه کنیم، می‌بینیم راهی که طی شده بهترین راه در مسیر کمال است و البته تا سرمنزل مقصود فاصله زیادی داریم.
پورمحمدی با اشاره به اینکه نباید از حضور و ظرفیت زنان در جامعه بی‌بهره بود، افزود: امروزه در عین حال که مسئولیت زنان بیشتر و سخت‌تر شده، با پیچیدگی‌هایی هم روبه‌رو شده است که یکی از آنها پدیده گسست نسلی است.
استاندار آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه این پدیده علل مختلفی دارد، گفت: یکی از علل گسست نسلی این است که حضور زنان در جامعه، خانواده‌ها و تربیت فرزندان را تحت تاثیر قرار داده و از این موضوع غفلت شده است.
پورمحمدی گفت: امروزه سواد فقط توانایی خواندن و نوشتن نیست، بلکه مولفه‌های دیگری مانند سواد عاطفی، ارتباطی، رسانه‌ای، مالی هم در باسوادی موثر است.
استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه امروز یکی از مشکلات بزرگ، عدم توانایی فرزندان در برقراری ارتباط با جامعه است، افزود: انزواگزینی و افسردگی بسیاری از نوجوانان نتیجه غفلت از موضوع تربیت در مراحل شکل‌گیری شخصیت آنهاست.
وی تاکید کرد: انتظار از جامعه زنان این است که هم در تربیت فرزندان نقش‌آفرینی کنند و هم حضور موثر خود را در اجتماع حفظ کنند که هر دو لازم و ملزوم هستند و حفظ توامان هر دو وظیفه، مهارت خاصی می‌طلبد.
وی با اشاره به اینکه دشمنان جوامع اسلامی درصدد از بین بردن نهاد خانواده هستند، افزود: امروز باید تلاش کنیم تا بین تقویت بنیان خانواده و حضور موثر زنان در اجتماع، توازن ایجاد کنیم که در این زمینه همه افراد جامعه بخصوص ما مدیران، مسئولیت سنگینی داریم.
پورمحمدی اظهار کرد: نباید انتظار داشته باشیم که یک سازمان یا مجموعه اجرایی همه مسائل حوزه زنان را حل کند؛ این مسائل جز با آموزش و مشارکت خود زنان قابل حل نیست.
استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: البته مدیران هم باید جرات به خرج دهند و از ظرفیت بانوان در عرصه‌های مدیریتی استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نقش موثر زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۱۰۲ طرح فناورانه به مرحله داوری جشنواره شیخ بهایی

دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: از بین ۴۸۱ طرح حائز شرایط برای حضور در جشنواره، ۱۰۲ طرح به سومین مرحله داوری یعنی داوری میدانی و تخصصی راه یافته‌اند.

سعید آجلی افزود: از بین شرکت کنندگان و ثبت نام کنندگان اولیه هجدهمین دوره این جشنواره ملی و مورد تأیید وزارت علوم، ۴۸۱ طرح حائز شرایط حضور دارند که پس از دو مرحله داوری اولیه و آنلاین، ۱۰۲ طرح به مرحله سوم راه یافته‌اند.

 
او گفت:از این تعداد ۳۹ طرح در شاخه فن آفرینی و ۶۳ طرح در شاخه طراحان کسب‌وکار صلاحیت حضور در مرحله داوری تخصصی را به دست آوردند. این مرحله نیز از اوایل اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و همچنان نیز طرح‌ها به صورت میدانی در حال بررسی است.

 
دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ادامه داد: سومین مرحله داوری طرح‌های راه یافته تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت و در نهایت فینالیست‌های این دوره از جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی را مشخص می‌کند.


آجلی گفت: فرآیند داوری طرح‌های این دوره به دلیل سطح بالای شرکت کنندگان با چالش‌های مخصوص به خود رو به رو بود، اما در نهایت علی رغم دشواری در مسیر انتخاب طرح‌های برتر در هر مرحله، به کمک تیم داوری جشنواره طرح‌های شایسته برای حضور در مراحل بالاتر داوری انتخاب خواهند شد.


شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان متولی برگزاری این جشنواره معتبر حوزه فن آفرینی کشور، تاکنون به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده و در حال حاضر حدود ۷۰۰ واحد دانش‌بنیان و فناور را در خود جای داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه‌ یادگار امام
  • نبود شرایط پذیرش حضور بانوان در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • سلیمی نمین : ۹۹ درصد زنان با هر نوع الزام در حجاب حساسیت ویژه دارند/ جامعه را به سمت لجبازی نبریم
  • حمایت از همه زنان سرپرست خانوار نیازمند
  • حضور سه دوچرخه سوار استان در اردوی تیم ملی
  • رفتاردرمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
  • حضور ۶ دوچرخه سوار و یک مربی از آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی
  • راهیابی ۱۰۲ طرح فناورانه به مرحله داوری جشنواره شیخ بهایی
  • راه یابی ۱۰۲ طرح فناورانه به مرحله داوری جشنواره شیخ بهایی
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است