Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- دبيرکل حزب حقوق بشر زنان در صفحه شخصي خود در اينستاگرام نوشت: اعضاي شوراي عالي سياستگذاري احزاب زنان اصلاح طلب در جلسه امروز سه شنبه خواستار حضور پر رنگ زنان در انتخابات 18 اسفند خانه احزاب شد.

به گزارش ايرنا، شهيندخت مولاوردي امروز- سه شنبه- در صفحه شخصي خود نوشت: در آخرين جلسه سال ٩٧ اين شورا که 13 اسفندماه با حضور دبيران کل و قائم مقامان احزاب زنان اصلاح‌طلب برگزار شد، وضعيت زنان در انتخابات پيش‌روي شوراي مرکزي خانه احزاب مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سابق امور زنان و خانواده رياست جمهوري در صفحه اينستاگرام خود بيان کرد: در اين انتخابات که قرار است ١٨ اسفند برگزار شود، نمايندگان ٨٣ حزب مورد تأييد وزارت کشور اعم از اصلاح‌طلب، اصول‌گرا و مستقل شرکت خواهند کرد.
مولاوردي در اين صفحه شخصي خود اظهار داشت: تاکنون هيچ زني نتوانسته به ترکيب اصلي شوراي مرکزي خانه احزاب راه يابد به‌همين منظور شوراي عالي سياست‌گذاري احزاب زنان اصلاح‌طلب در تلاش است که اين بار حضور و مشارکت جدي زنان را در ترکيب شوراي مرکزي خانه احزاب شاهد باشد.
انجمن روزنامه‌نگاران زن ايران، جمعيت زنان مسلمان نوانديش، جمعيت حمايت از حقوق بشر زنان و مجمع زنان اصلاح‌طلب احزابي هستند که طي ائتلافي شوراي عالي سياست‌گذاري احزاب زنان اصلاح‌طلب را تشکيل داده اند.
در ابتداي اين جلسه گزارش عملکرد سه ماهه شوراي عالي سياست‌گذاري احزاب زنان اصلاح‌طلب توسط زهرا شجاعي، دبيرکل مجمع زنان اصلاح‌طلب که رياست فصلي اين شورا را در سه ماه پاياني سال ٩٧ برعهده دارد، ارائه شد.
در ادامه حاضران در جلسه ضمن ارزيابي و نقد عملکرد خود پيشنهادهايي براي برنامه سال آينده اين شورا مطرح کردند.
ادامه يافتن برگزاري اردوهاي آموزشي و تشکيلاتي به منظور بالا بردن سطح آگاهي اعضاي احزاب چهارگانه زنان اصلاح‌طلب با تمرکز بر افزايش مشارکت سياسي زنان از جمله پيشنهادهايي بود که مورد تصويب قرار گرفت.
اداره شوراي عالي سياست‌گذاري احزاب زنان اصلاح‌طلب در بهار آينده برعهده جمعيت زنان مسلمان نوانديش به دبيرکلي فاطمه راکعي گذاشته‌ شد.
به گزارش ايرنا، زهرا شجاعي دبيرکل مجمع زنان اصلاح طلب روز دوشنبه يکم بهمن در گفت و گويي با خبرنگار سياسي ايرنا انجام داد، در اعلام موجوديت شوراي عالي سياستگذاري احزاب زنان اصلاح طلب در روز بيستم دي ماه امسال، گفت: اين شورا همپوشاني و تداخلي با شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان ندارد. يکي از مشکلات سپهر سياسي ايران تکثر و تعدد احزاب در يک جريان سياسي است که نشان مي دهد که ما از نظر سياسي در حال توسعه هستيم. معمولا در کشورهاي توسعه يافته مرسوم نيست که در يک جناح 24 يا 35 حزب داشته باشيم.
دبيرکل مجمع زنان اصلاح طلب ادامه داد: براي مقابله با آسيب اين تکثر، 4 حزب متشکل از زنان اصلاح طلب که 2 تشکل به صورت تخصصي (انجمن زنان روزنامه نگار و جمعيت حمايت از حقوق بشر زنان) و 2 تشکل به شکل کلي (مجمع زنان اصلاح طلب و جمعيت زنان مسلمان نوانديش) تصميم گرفته اند به منظور بهره مندي از سرمايه موجود، با همديگر شورايي تشکيل دهند و با پيروي از راهبردي مشترک و اولويت بندي مسائل زنان بتوانند در اين زمينه از رفتار پراکنده، موازي کاري و واگذار کردن کار به ديگران جلوگيري کنند.
شجاعي افزود: ايده اين کار از مهرماه سال 96 مطرح شد و در جلساتي پس از بحث و بررسي، آيين نامه اي تدوين شد که به امضاي دبيران کل 4 تشکل سياسي زن اصلاح طلب رسيد و قرار شد در راهبرد و مسائل کلان سياسي با هم همکاري کنند. خوشبختانه دبيران کل اين تشکل ها عضو شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان هستند و ضمن هماهنگي و همکاري با اين شورا در زمينه موضوع تخصصي زنان باهم فعاليت خواهيم کرد.
سيام*3061*1535
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۳۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شادی پریدر از سرپرستی فدراسیون شطرنج استعفا داد

به گزارش خبرنگار مهر، شادی پریدر که از ۲۷ آذر با حکم کیومرث هاشمی به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج منصوب شد روز سه شنبه با حضور در وزارت ورزش از سمت خود کناره گیری کرد.

این استعفا در راستای آغاز پروسه انتخاباتی فدراسیون شطرنج و به منظور تصمیم شادی پریدر برای ورود به انتخابات اتخاذ شد.

سرپرست فدراسیون شطرنج در حالی مترصد ورود به انتخابات این فدراسیون است که حمایت اعضای مجمع انتخاباتی را هم پشت سر خود می بیند. خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده که بیش از ۴۰ نفر از اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج از جمعیت روسای هیات ها، ورزشکاران، داوران، مربیان، ملی پوشان و ... خواستار تصدی این فدراسیون توسط یکی از اهالی شطرنج مانند شادی پریدر هستند.

به همین منظور پریدر که برای دوره پیشین مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج نیز نام نویسی کرده بود تصمیم به حضور در این دوره انتخابات گرفته است. این در حالی است که وزیر ورزش در بخشی از حکم صادره برای وی به عنوان سرپرست بر عدم ورود به انتخابات تاکید و یادآور شده بود که «انتظار می‌رود ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، عدالت‌محوری و عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی رییس و سایر اعضای هیات رییسه فدراسیون اقدام نمایید.»

با این اوصاف شادی پریدر روز سه شنبه استعفای خود را تقدیر کیومرث هاشمی کرد اما وی هنوز واکنشی نسبت به این استعفا نداشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، نام نویسی از کاندیداهای فدراسیون شطرنج از ۱۵ فرودین آغاز شده و روز چهاشنبه ۲۹ فروردین به پایان می رسد. طبق اطلاعات دریافتی خبرنگار مهر، تا به امروز به جز کمال جوانمرد دبیرکل پیشین کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست فعلی فدراسیون سه گانه، هیچ فردی دیگری برای ورود به انتخابات شطرنج اقدام نکرده است.

فدراسیون شطرنج از خرداد سال گذشته و به دنبال استعفای حسن تامینی وارد پروسه انتخابات شد. ابتدا شهرام عظیمی به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب شد و در ادامه هم این مسئولیت به شادی پریدر سپرده شد.

پریدر در زمان ریاست حسن تامینی به عنوان نایب رییس بانوان با این فدراسیون همکاری داشت.

کد خبر 6079847 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ محصولات خانگی بانوان
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • انتخاب اعضای هیئت رئیسه فدراسیون سه گانه
  • تشکیل مجلس مشورتی بانوان، فرصتی برای مشارکت گسترده‌تر زنان در جامعه
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • شادی پریدر از سرپرستی فدراسیون شطرنج استعفا داد
  • ممنوعیت ملاقات‌های جمعی «حکمتیار»
  • واکنش شورا به توهین یک مدیر زاکانی /خط قرمز ما ادب است