Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه داروخانه‌های شبانه‌روزی استان مرکزی در ایام نوروز فعال هستند گفت: برنامه‌های نظارتی ستاد نوروزی حوزه بهداشت استان مرکزی از ۲۵ اسفند آغاز می‌شود. ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۶ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش حبرگزاری تسنیم از اراک، عباس علیمرادیان عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به ستاد اطلاع‌رسانی خدمات و سلامت نوروزی اظهار داشت: نوروز 98 همزمان با ایام رجب و تولد حضرت علی(ع) است، نظارت بر عملکرد داروخانه‌ها، کارخانه‌های مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی در سطح استان در حوزه عملکرد معاونت غذا و دارو دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با مسئولان فنی داروخانه‌های دولتی و خصوصی جلساتی برگزار و آنها توجیح شده‌اند، تامین داروی مناسبی برای ایام نوروز دیده شده، ذخیره دارو در داروخانه‌های دولتی تا نیمه نخست سال بعد مناسب بوده و دانشگاه علوم پزشکی اراک از معدود دانشگاه‌هایی است که با بدهی کم به شرکت‌های داروساز به استقبال سال جدید می‌رود.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در ایام عید داروخانه‌های شبانه‌روزی باز هستند، در شهرستان‌هایی مثل آشتیان، تفرش و شازند که داروخانه شبانه‌روزی ندارند با داروخانه‌های روزانه صحبت شده تا در این ایام مشکلی در تامین دارو برای مردم پیش نیایید.

علیمرادیان بیان کرد: در ایام عید کارخانه‌های مواد غذایی به‌جز مواد لبنی و آرد تعطیل هستند، بازرسی در این ایام انجام می‌شود، برنامه ستاد نوروزی از 25 اسفند آغاز می‌شود اما باتوجه به این که نظارت بر روی مواد بهداشتی از 15 اسفند آغاز می‌شود، آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه هم از 15 اسفند کار خود را آغاز و آماده پذیرش نمونه‌ها است، جواب نمونه‌ها هم حداکثر تا 48 ساعت داده می‌شود، چهار کشیک در این زمینه فعال است.

وی عنوان کرد: در سطح استان 112 داروخانه خصوصی و 12 داروخانه دولتی وجود دارد که از آنها  758 مورد بازرسی انجام و کمتر از 10 مورد به تعزیرات ارجاع داده شده، در استان هشت شرکت پخش دارو وجود دارد که از آنها  52 مورد بازرسی به عمل آمده است.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: در استان 312 واحد  تولید مواد غذایی و 400 واحد تولید مواد آرایشی وجود دارد که از یک هزار و 745 بازرسی از کارخانه‌های مواد غذایی و 963 بازرسی از تولیدی‌های مواد آرایشی به عمل آمده است.

نظارت بر غذا از مزرعه تا سفره با اپلیکیشن TTACمشکلی برای تامین داروی آذربایجان شرقی نداریم‌برنامه سلامت نوروزی در مراکز توزیع موادغذایی سیستان و بلوچستان اجرا می‌شود

علیمرادیان ادامه داد: در مجموع  از ابتدای امسال تا بهمن‌ماه 4 هزار و 757 آزمایش ارجاع داده، 24 هزار و 552 مورد موارد آزمایشی بودند که 946 مورد موارد نامنطبق بوده و به کارخانه گزارش شده است.

وی تصریح کرد: بازرسی از عطاری‌ها برعهده ما نبوده وظیفه اصناف است، عطاری‌ها تنها مجاز به فروش گیاه خشک و عرقیجات هستند، در این رابطه یک خلا قانونی وجود دارد که سبب بروز مفسده شده، از بین 100 عطاری موجود در سطح اراک 75 مورد بازرسی شده‌اند، به دنبال خارج کردن عطاری‌ها از زیر نظارت اصناف و آوردن آنها زیر نظر علوم پزشکی هستیم.

3 هزار و 568 ماموریت‌های اورژانش پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در نوروز 97

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان مرکزی هم در این نشست با اشاره به تعداد ماموریت‌های اورژانش پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در نوروز 97  گفت: در این ایام 3 هزار و 568 مورد ماموریت، 3 هزار و 592 امدادرسانی به مصدوم، 2 هزار و 218 مورد اعزام به بیمارستان و تعدای درمان در محل و فوتی داشته‌ایم.

پریا بهرامی افزود: باتوجه به تورم اقتصادی پیش‌بینی افزایش مسافرات‌های جاده‌ای را داریم، بر همین اساس ناوگان اتوبوس آمبولانس برای رسیدگی به حوادث احتمالی پرتلفات، ناوگان آمبولانس در 39 پایگاه شهری و جاده‌ای در سطح استان و بالگرد اورژانس هوایی را در ایام نوروز فعال هستند.

وی تصریح کرد: برای اطمنیان ناوگان آمبولانس در ایام نوروز 9 صبح تا 12 ظهر و 17 تا 20 با آلارم و علائم اخباری ویژه در خدمت هموطنان و همشهریان هستیم.

فعالیت و آمار سمن‌های حوزه سلامت استان مرکزی افزایش می‌یابد

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست با بیان اینکه فعالیت و آمار سمن‌های حوزه سلامت استان مرکزی افزایش می‌یابد گفت: بسترهای مشارکت مردمی در حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی توسعه می‌یابد.

ریتا ظهیری بیان کرد: در حوزه امور اجتماعی آموزش سازمان های مردم نهاد مردم نهاد وجود دارد، سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت اقدامات بسیاری خوبی انجام داده و همواره کمک کننده هستند.

وی افزود: باتوجه به مخاطرات چهارشنبه سوری همکاری و همیاری رسانه ها و سازمان های مردم نهاد با حوزه درمان می تواند نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری داشته باشد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در استان مرکزی 380 سمن وجود دارد که 26 سمن معادل 6.9 درصد اختصاصی در حوزه سلامت هستند، در استان سمن های بیماری های خاص، ام اس، سرطان، بیماری2های مادرزادی، اوتیسم، ناشنوایی، نابینایی، معلولیت جسمی و حرکتی، ضایعات نخاعی، بیماران هموفیلی، کلیوی وجود دارد.

ظهیری ادامه داد: در استان 26 سمن معادل 6.9 درصد در حوزه توان بخشی فعالیت دارند که آنها هم با دانشگاه همکاری دارند، از 71 سمن خیران در استان اساس نامه 18.6 درصد آنها در حوزه سلامت است، در استان 143 سمن در حوزه آسیب های اجتماعی فعال دارند که باتوجه به افق بلندمدت دانشگاه به دنبال برقراری ارتباط بیشتر با آنها هستیم.

وی عنوان کرد: سمن حمایت از بیماران مبتلا به سوختگی، سمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنی، سمن اهدای عضو ایرانیان با پیگیری دانشگاه در حال تاسیس است.

سوختگی و آسیب به سر و صورت و چشم بیشتری آسیب ها در چهارشنبه سوری است

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این نشست با اشاره آمادگی بخش درمان در تعطیلات نوروز 98 گفت: در روزهای پایانی سال آسیب ها به دو قسمت بیماری های خانگی و آسیب های ترافیکی تقسیم می شوند، آسیب های خانگی عموما در روزهای پایانی سال به دنبال سنت قدیمی خانه تکانی رخ داده و بیشتر سقوط از ارتفاع، تشدید حالت های آسم و آلرژی و مسمومیت با شوینده ها و مونوکسید کربن است، بیشترین گروه آسیب دیده در این روزها زنان خانه دار، کودکان و سالمندان هستند.

بهمن صادقی افزود: مطابق معمول تا 28 اسفندماه با تمام ظرفیت و با بهره گیری از تمام امکانات تشخیصی و درمانی خدمات ارائه می شود، بیشترین گروه در آسیب های ترافیکی مردان هستند، بیش از 25 درصد از ظرفیت بخش خصوص، حداقل دو آزمایشگاه فعال و 13 درمانگاه عمومی در اراک در ایام نوروز ارائه خدمات می کنند، ، همچنین خدمات دندانپزشکی و اورژانس در 6 مرکز ارائه می شود و همه اورژانس های بیمارستان ها و تامین اجتماعی آمادگی ارائه 100 درصدی خدمات را دارند.

وی تصریح کرد: در این ایام خدمات آنژیوگرافی، آندوسکوپی و دیالیز مثل گذشته ارائه خدمات می کنند، تلاش کرده ایم برنامه پزشکان به گونه ای یاشد که خللی در برنامه ها ایجاد نشود، با هماهنگی، ظرفیت پذیرش بیماران دیالیزی در این ایام از سایر استان ها را داریم.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در ایام تعطیلات حداقل دو مرکز رادیولوژی فعال است که اطلاع رسانی می شود، همچنین انجام زایمان های بی درد نیز مطابق برنامه، مشابه روزهای غیرتعطیل به قوت خود باقی هستند، همچنین خدمات بخش خون، هماتولوژی و آنکولوژی و رادیوتراپی مطابق برنامه ریزی انجام می شود، سوختگی و آسیب به سر و صورت و چشم بیشتری آسیب ها در چهارشنبه سوری است برهمین اساس سعی شده یک از متخصصین چشم از ظهر روز سه شنبه به شکل مستمر در اورژانس چشم پزشکی حاضر باشد.

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • افتتاح سایت زلزله نگاری مرکزی تا ۲ ماه آتی در دانشگاه اراک
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل
  • سایت زلزله نگاری مرکزی تا ۲ ماه آتی در دانشگاه اراک افتتاح می‌شود