Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگاه‌های انقلاب اسلامی تهران با بیان اینکه برای عدم پیگیری برخی پرونده‌ها فشارهای زیادی وارد می‌شود، گفت: دادگاه انقلاب با قدرت و اقتدار با مفسدین برخورد می‌کند.

به گزارش  مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی با حضور در جمع طلاب مدرسه علمیه معصومیه قم که با موضوع (گزارش وضعیت پرونده های کلان اقتصادی و امنیتی) برگزار شد، با اشاره به نیازهای روز طلاب گفت: اگر حضرت امام خمینی(ره) توانستند انقلاب عظیم اسلامی را شکل دهند به این دلیل بود که جهان پیرامون خود را می شناختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز هم اگر ما از اتفاقات اطراف خود بی خبر باشیم و به خود تلقین کنیم که فعلا وقت درس خواندن است، اگر سقوط نکنیم حداقل این است که بی خاصیت خواهیم بود.

وی افزود: در تاریخ اسلام و انقلاب افراد بسیار بزرگی دچار چنین مشکلی بودند و عاقبت هم سقوط کردند. برخی نیز تا زمانی که فشاری نباشد مؤمن هستند، اما زمانی که به سختی بر می‌خورند ایمان خود را از دست می‌دهند.

رئیس دادگاه‌های انقلاب اسلامی تهران بیان داشت: اینکه شخصیتی مانند مقام معظم رهبری سال‌هاست همچنان مواضع خود را حفظ کرده‌اند به دلیل قوت ایمان ایشان است و لذا قوت ایمان چنین مرجع بزرگواری کشور جمهوری اسلامی ایران را از سخت ترین گردنه ها عبور داده است.

وی با بیان اینکه امروز طلبه‌ها باید فضای مجازی را بطوری در دست بگیرند که دشمن مجبور بشود این فضا را برای ما محدود کند، گفت: اینکه دشمن در فضای مجازی مطلبی را مطرح می‌کند، اتفاقی نیست و بسیار برنامه‌ریزی شده و طراحی شده است.

طلاب خود را مسلح به علم و تقوا و هشیاری کنند

حجت الاسلام غضنفرآبادی گفت: اگر طلاب خود را مسلح به علم و تقوا و هشیاری کنند، قطعا موفق خواهند بود. آنهایی که انقلاب اسلامی را عمیقا قبول دارند، می‌دانند که این انقلاب بستر ساز برای حرکتی عظیم است. این چشمه جوشان در حرکت خواهد بود تا به هدفش برسد.

وی افزود: اگر ما انقلاب را یاری نکنیم، حشدالشعبی عراقی، فاطمیون افغانی، زینبیون پاکستانی و حوثی‌های یمنی خواهند آمد و انقلاب را یاری خواهند کرد.

رئیس دادگاه انقلاب تهران افزود: عمده‌ترین مسئله در مفاسد اقتصادی ضعف نفس است. به هر حال برای مسئولان موقعیت‌هایی پیش خواهد آمد که اگر بر نفس خود امیر نباشند، قطعا خواهند لرزید.

وی گفت: گاهی نیز مفاسد به دلیل بی تفاوتی مردم است. افرادی می‌آیند و از موضوعات فریب دهنده استفاده می‌کنند و مردم هم به راحتی اعتماد می‌کنند. نمونه‌اش هم برخی مؤسسات اعتباری است.

حجت الاسلام غضنفرآبادی گفت: اتفاقات سال گذشته و پرده دری برخی مفسدان اقتصادی باعث شد تا به درخواست ریاست محترم قوه قضائیه و دستور مقام معظم رهبری دادگاه‌های ویژه اقتصادی شکل گرفت و برای افرادی که مفاسد اقتصادی بزرگی ایجاد کرده بودند پرونده‌هایی تشکیل شد و با کمک افکار عمومی احکام بسیار قاطع و به موقعی صادر شد.

سلطان قیر ۱۱۰۰ میلیارد تومان بدهی داشت

وی گفت: در رابطه با سلطان قیر باید گفت وی و همدستان او بزرگترین باند جعل اسناد را تشکیل داده بودند حدود ۱۱۰۰ میلیارد تومان بدهی داشتند و تعدادشان هم زیاد بود.

حجت الاسلام و المسلمین غضنفرآبادی گفت: علی رغم اینکه فشارهای زیادی برای به نتیجه رسیدن این پرونده آورده شد، اما به لطف خدا دادگاه انقلاب توانست با قدرت و اقتدار برخورد مناسب را انجام داد و متهم ردیف اول را به اعدام محکوم کرد و این حکم را به سرعت اجرا کرد.

رئیس دادگاه‌های انقلاب اسلامی تهران افزود: در مورد پرونده‌های تروریستی مانند حمله به مجلس شورای اسلامی،‌ تعدادی از محکومان اعدام شدند و پرونده تعداد دیگری از این افراد در دست بررسی است.

وی گفت: یکی از موارد بسیار مهم و از پیچیده‌ترین پرونده‌ها بحث جاسوسی و نفوذ در تصمیم گیری‌ها است. متأسفانه امروز برخی از مسئولان اهتمامی بر گزارشات نهادهای امنیتی ندارند. البته کشف جاسوس امری بسیار دشوار است و چنین افرادی ظاهری بسیار دلسوز و مومن از خود به نمایش می گذارند.

رئیس دادگاه انقلاب گفت: برخی نسبت به این موارد بسیار خام و بی‌تفاوت برخورد می‌کنند و گویی مهمترین مسائل کشور برای شان هیچ اهمیتی ندارد.

وی گفت: امروز حوزه‌های علمیه باید مجهز باشند و طلاب باید بدانند سخنرانی‌های یک ساعته به سبک‌های قدیمی دیگر فایده‌ای ندارد و تلاش مستمر و هنرمندانه می‌خواهد.

حجت الاسلام غضنفرآبادی افزود: طلاب باید با فنون مختلف تبلیغی آشنا باشند و بدانند حضور در فضای مجازی نیاز به یادگیری فنون دارد و حضور بدون آموزش نمی‌تواند مثمر ثمر باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حشد الشعبی عراقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه کشته شدن معمر قذافی / انفجار مجسمه‌های بودا در بامیان / حال و هوای شانگهای از دهه 30 تا 80 میلادی / اسرای عراقی با پرچم ایران در تهران

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که دیدنش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

نحوه کشته شدن معمر قذافی

مرگ معمر قذافی، دیکتاتور لیبی به هشت ماه جنگ داخلی در لیبی خاتمه داد اما مرگ وی بحث‌های بسیاری را در مجامع سیاسی ایجاد کرد. مردم خشمگینی که دیکتاتور منفور خود را دستگیر کرده‌اند در حرکتی کاملا خارج از کنترل بعد از تحقیر و شکنجه وی نهایتا او را می‌کشند و در عمل همان خشونتی را مرتکب می‌شوند که بر علیه آن قیام کرده‌اند. در این تصاویر که آخرین لحظات معمر قذافی را به تصویر می‌کشد و توسط تلفن همراه شورشیان فیلمبرداری شده است، رفتار خشونت‌باری که با وی می‌شود را می‌توان دید و توضیحات مردی که او را پیدا کرد و رویدادهایی که منجر به دستگیری قذافی شد تشریح می‌کند. 

 

 

انفجار مجسمه‌های بودا در بامیان

«تندیس‌های بودا در بامیان / Buddhas of Bamiyan» مجموعه مجسمه‌های تاریخی است که قدمت آنها به قرن ششم میلادی بازمی‌گشت. بنای ایستاده این مجسمه‌های تاریخی در کناره‌های صخره‌ای دره بامیان در مناطق هزاره‌جات کنده کاری شده بودند. این دو مجسمه به بلندی 53 متر و 35 متر، در کنار مجموعه‌ای از بناهای تاریخی در این محل برای زمانی طولانی از جاذبه‌های اصلی گردشگری در افغانستان بودند. تندیس کوچکتر در سال 507 میلادی و تندیس بزرگتر در سال 554 میلادی ساخته شده‌است. این دو تندیس، نشان‌دهنده سبک کهن هنر یونانی و بودایی بوده‌است؛ که در مناطق آسیای مرکزی به ویژه در افغانستان رواج داشته‌است. با اشغال افغانستان توسط طالبان، بسیاری از آثار تاریخی تخریب شد و این مجسمه‌ها نیز در همین راستا تخریب شد. نیروهای طالبان به فتوای ملامحمد عمر در روز نهم مارس سال 2001 میلادی، به روی مجسمه‌های غول‌پیکر بامیان آتش گشودند تا در شامگاه یازده مارس از صلصال و شهمامه تنها دو حفره باقی ماند. تندیس‌های بودا در بامیان، تا قبل از آنکه در زمان حاکمیت طالبان تخریب شوند، بزرگ‌ترین تندیس‌های بودا و بلندترین مجسمه‌های سنگی در جهان به‌شمار می‌آمدند. لحظات منفجر کردن این مجسمه‌های عظیم را در تابناک می‌بینید. 

 

 

حال و هوای شانگهای از دهه 30 تا 80 میلادی

«شانگهای / 上海/ Shanghai» در دلتای رود یانگ تسه در جنوب پای رود یانگ‌تسه در میانه انتهای شرقی خاک اصلی چین قرار دارد. شانگهای در طول تاریخ و به ویژه تاریخ معاصر، نقش کلیدی در تحولات چین داشت و حزب کمونیست چین نیز در آن پایه‌گذاری شد. از دهه 1930، شانگهای تبدیل به مهم‌ترین بندر آسیا شد و شعبی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تجاری و بانکی در جهان، در این دفتر مستقر شدند. حال و هوای شانگهای از دهه 1930 تا 1980 میلادی را در تابناک تماشا می‌کنید. 

 

 

اسرای عراقی با پرچم ایران در تهران

در جریان جنگ تحمیلی، صدام حسین برای تامین نیروی انسانی، حتی افسران راهنمایی و رانندگی عراق را نیز به اجبار به جنگ با ایران گسیل کرده بود. بسیاری از این سربازان مقاومتی در مقابل اسارت نمی‌کردند و چون انگیزه‌های ایدئولوژیک قوی نداشتند، پس از اسارت با ایرانی‌ها همراه می‌شدند. گروهی از همین اسرا، با عضویت در گردان بدر در عملیات خیبر علیه صدام شرکت کردند. تصاویری از گروهی از این عراقی‌های اسیر را با پرچم ایران در تابناک می‌بینید. 

دیگر خبرها

  • نحوه کشته شدن معمر قذافی / انفجار مجسمه‌های بودا در بامیان / حال و هوای شانگهای از دهه 30 تا 80 میلادی / اسرای عراقی با پرچم ایران در تهران
  • قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها
  • عذاب وجدان حکم قصاص را متوقف کرد
  • عذاب وجدان حکم قصاص را متوقف کرد| قسامه چیست و چطور با ۵۰ قسم یک نفر قصاص می شود؟
  • واکنش ایران به حکم دادگاه آرژانتینی در پرونده «آمیا»
  • واکنش ایران به حکم صادره از سوی دادگاه آرژانتینی
  • نامهربانی پاکستان در حق ایران
  • سرمربی سابق تیم ملی در دادگاه فرهنگ و رسانه
  • تسلا کارگرانش را اخراج می کند
  • تسلا نیروهایش را اخراج می کند