Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@20:15:21 GMT

مرگ جوان همدانی قبل از جراحی بینی

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۰۸۴۱۱

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان از فوت یک پسر جوان قبل از عمل جراحی بینی خبر داد. ناطقان: علیرضا مدرکیان با اشاره به فوت یک پسر جوان در روز چهارشنبه هفته گذشته، بیان کرد: این پسر جوان به‌علت جراحی زیبایی بینی به بیمارستان بعثت مراجعه کرده و قبل از انجام عمل به حالت اغما رفته بود و متأسفانه پس از انتقال به بخش آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی.یو جان خود را از دست می‌دهد.
وی در رابطه با علت فوت این پسر جوان افزود: احتمال می‌رود علت مرگ این پسر جوان حساسیت به داروی بیهوشی مورد استفاده بوده باشد اما هنوز به طور قطعی علت مرگ مشخص نشده و در دست بررسی است.
رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان ادامه داد: هنوز هیچ شکایتی از سوی خانواده این پسر جوان ثبت نشده است.  
مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان در این رابطه با اشاره به بررسی‌های صورت گرفته در این پرونده، اظهار کرد: رسیدن به نتیجه‌ای قطعی و درست درباره مرگ این جوان نیازمند مدت زمان یک ماهه است.
دکتر علی‌احسان صالح ادامه داد: از این رو براساس تحقیقات و بررسی‌های انجام شده احتمال می رود حساسیت و یا عوارض دارویی عامل فوت این پسر جوان بوده باشد.
منبع: ایسنا برچسب ها: جراحی بینی ، مرگ ، کما

منبع: ناطقان

کلیدواژه: جراحی بینی مرگ کما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محله‌های همدان قدیم مرز بندی داشتند / در کاوش از میدان مرکزی همدان هیچ گنجی یافت نشد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، رضا نظری ارشد عضو هیئت علمی گروه تاریخ و باستان شناسی در گفت‌گو با ایسکانیوز همدان، در رابطه با دلیل نام گرفتن شهر همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران، اظهار داشت: شهر همدان اولین پایتخت جهان بوده است و اولین حکومت رسمی و ملی در همدان تشکیل شده است و مادها این امپراطوری بزرگ را بوجود آوردند و این موضوع پیش مقدمه ای شد، برای پیدایش امپراطوری هخامنشی و به همین دلیل هگمتانه که مکانی مناسب از نظر جغرافیا و آب فراوان محلی برای گردآمدن مادها شد.عوامل زیادی باعث شدند که شهر همدان منطقه استراتژیکی خاصی در آن زمان باشد، که به عنوان پایتخت انتخاب شد. به همین دلیل شهر همدان لقب پایتخت تاریخ و تمدن ایران را به خود گرفت.

مدرس دانشگاه با اشاره به محل‌های اصیل و قدیمی شهر همدان عنوان کرد: ما در دوران قاجار در شهر همدان، حدوداً چهل منطقه قدیمی داشته ایم که طبق اسناد و مدارک مکتوب به این نتایج دست یافته ایم. در سفرنامه‌های دوران اسلامی، افراد جغرافی نگار اطلاعات بسیار مناسبی در دست ما قرار دادند، به طوری که حتی نقشه و آداب رسوم و اماکن شهر همدان را با جزئیات رسم و یا بیان کردند. به عنوان نمونه در دوران قاجار فردی به نام آبراهام جکسون، استاد دانشگاه نیویورک دانشگاه کلمبیا که در سال ۱۹۰۳ میلادی به ایران سفر می‌کند و کتابی به نام ایران در گذشته ها را می‌نویسد و جالب است در این کتاب نقشه ای از شهر همدان را رسم کرده و نام منطقه های مختلف را ثبت کرده است. اسامی ماننده محله توت قمی‌ها که همان سریخچال امروزه است یا محله حاجی که در گذشته محلی برای جمع شدن حجاج قبل از سفرشان بوده است یا موارد دیگری ماننده محله بختیاری‌ها، صابونی‌ها، جولان، ورمزیار، زندی‌ها، یهودیان، ارمنیان، قصابان، جراحان(راسته حسین خانی)، شالبافان، قاشق تراشان، دورود آباد( بین النهرین)، آقاجانی بیگ و نظر بیگ و دره مراد بیگ

وی ادامه داد: در کتاب‌های سفرنامه جکسون آمده که شهر همدان، در هر محله‌ای مرزبندی داشته است و برای رفتن به محله ای دیگر باید افراد از کدخدای محله اجازه می‌گرفتند و بعد می‌توانستند وارد آن بخش شوند.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، در رابطه با تاریخچه گویش و لهجه همدانی بیان کرد: پیشینه گویش همدانی به زمان قبل از اسلام برمی‌گردد و متعلق به دوران ساسانی است. در دوره ساسانی، مردم ایران زبان و خطی به نام پهلوی داشتند که بعدها با زبان لری بومی همدانی ترکیب شده که در اشعار باباطاهر به طور کامل آمده است و ترکیب این دو گویش، لهجه شیرین همدانی را بوجود آورده است.

سرپرست کاوش هگمتانه درباره شایعه مدفون شدن گنج‌های تاریخی در زیر المان میدان امام خمینی(ره) افزود: میدان امام همدان اولین میدان در ایران می‌باشد که با نظام شهرسازی خاصی به صورت دایره ای متحدالمرکز با شش خیابان انشعابی ساخته شده است. محوریت شهر همدان با میدان است و شهرداری همدان قصد داشت تغییراتی در المان میدان امام انجام دهد که با گودبرداری‌هایی که بصورت اتفاقی در آن قسمت انجام شد، یکسری آثار تاریخی از دوران ماد ها، هخامنشیان، سلوکیان و اشکانیان در آنجا یافت شد که عبارتند از انواع تدفین ها، تابوت ها و خمره ها و یکسری سازه های معماری و سفال هایی از دوره مادها، که نکته حائز اهمیت این است که هیچ سکه و یا گنجی در آن منطقه یافت نشده اما برای تاریخ نگاران، تمام این آثار گنج های تاریخی محسوب می‌شوند که در همان قسمت از میدان موزه ای ساخته شد و این آثار در آنجا قرار گرفت.

رضا نظری ارشد در پایان افزود: در شهر همدان، اداره‌ میراث فرهنگی به شدت فعال است و کارهای خوبی انجام می‌دهد؛ اما برای افزایش جذب گردشگری در شهر همدان باید اقداماتی صورت بگیرد به عنوان نمونه کیفیت های اقامتگاه ها، راه های ارتباطی مناسب، کاهش تضارب آراء بین مسئولین استان، افزایش رستوران های باکیفیت، زیباسازی مناظر شهری، تبلیغات گسترده در شهر همدان که این عوامل باعث جذب توریست در منطقه می‌شود.

خبرنگار: مبینا رستگاری

انتهای خبر/

کد خبر: 1225452 برچسب‌ها همدان دانشگاه آزاد همدان دانشگاه آزاد اسلامی ایران باستان شناسی

دیگر خبرها

  • تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر توجه به تفسیر قرآن
  • جراحی زیبایی کامران نجف‌زاده؛ از عمل بینی تا کاشت مو!
  • عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی
  • دستگاه کارتن سازی جان مرد همدانی را گرفت
  • جشن تکلیف دختران دانش آموز همدانی
  • حضور دو بانوی فوتبالیست همدانی در تاجیکستان
  • دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت
  • بررسی تحولات قیمتی فاو 460 نشان می‌دهد: کشنده فاو نور چشمی بازار شد
  • محله‌های همدان قدیم مرز بندی داشتند / در کاوش از میدان مرکزی همدان هیچ گنجی یافت نشد
  • یارانه ۱۳ هزار و ۴۰۸ خانوار همدانی، مجددا وصل شد