Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی درباره تعداد سوالات و زمان پاسخ‌گویی در ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور بیان کرد: ۱۰۰ سوال عمومی و ۵۰ سوال اختصاصی برای هر شغل طراحی شده است که زمان مهلت پاسخ‌گویی به سوالات عمومی ۱۲۰ دقیقه و زمان پاسخ به سوالات اختصاصی ۷۰ دقیقه است.

به گزارش ایسنا، مهندس آشنا درباره تعداد حوزه‌های برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور اظهار کرد: در ۱۲۸ شهر کشور، این آزمون برگزار می‌شود و ۲۶۲ حوزه، میزبانی این آزمون را بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۱۲ حوزه در شهر تهران و تعدادی حوزه در شهرستان‌های استان تهران از جمله اسلام‌شهر، ورامین، بهارستان، پرند، شهریار، شهرری و پردیس، آماده‌ی میزبانی این آزمون هستند.

تعداد شرکت‌کننده و عوامل اجرایی برگزاری آزمون

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی درباره تعداد افراد شرکت‌کننده اظهار کرد: ۲۲۷ هزار و ۸۹۱ نفر در این آزمون شرکت می‌کنند؛ از این تعداد، حدود ۱۰۵ هزار نفر زن و مابقی مرد هستند؛ حدود ۱۵ هزار نفر از شرکت‌کنندگان نیز مدرک دیپلم دارند و مابقی کاردانی به بالا هستند که افراد دارای دیپلم تنها در آزمون عمومی شرکت می‌کنند و آزمون اختصاصی ندارند.

آشنا با اشاره به عوامل اجرایی برگزاری این آزمون، گفت: تعداد نیرو‌های کل کشور از جهاد دانشگاهی که وظیفه برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور را بر عهده دارند، بیش از ۵ هزار نفر است که علاوه بر آن‌ها، نیرو‌های انتظامی و امنیتی نیز به تعداد حوزه‌ها و اسکورت سوالات با جهاد دانشگاهی همکاری می‌کنند.

جزئیاتی از تعداد و کیفیت سوالات آزمون

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی با اشاره به تعداد سوالات و زمان پاسخ‌گویی به آن بیان کرد: در این آزمون ۱۱۳ شغل وجود دارد که با توجه به این‌که بعضی از شغل‌ها مواد آزمون آن با یک‌دیگر مشترک است، ۸۰ مدل دفترچه سوال برای سوالات اختصاصی طراحی شده است.

مهندس آشنا افزود: سوالات عمومی برای افراد دارای دیپلم و کاردانی‌ها مشترک است و برای افراد دارای مدرک کارشناسی و بالاتر نیز این سوالات مشترک است.

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی با اشاره به کیفیت طراحی سوالات، گفت: سوالات طراحی‌شده، سوالات رایج نظام آموزشی کشور و منابع درسی دانشگاه‌ها برای رشته‌های مختلف است.

فرآیند زمان‎بر اعلام نتایج و یک توصیه مهم

وی درباره اعلام نتایج آزمون گفت: ابتدا باید نتایج آزمون کتبی مشخص شود و بعد دستگاه‌ها برای پذیرفته‌شدگان چند برابر ظرفیت، زمان مصاحبه را مشخص می‌کنند؛ پس از فرآیند مصاحبه، نتایج آن بازمی‌گردد و سپس اعلام می‌شود. قطعاً این فرآیند در زمانی کوتاه انجام نمی‌شود؛ نتایج آزمون کتبی هم بعد از جمع‌آوری و تصحیح پاسخ‌نامه‌ها در پروفایل شرکت‌کنندگان نمایش داده می‌شود.

آشنا اظهار کرد: جهاد دانشگاهی تا انتهای این آزمون وظیفه اعلام چند برابر ظرفیت، معرفی افراد قبول‌شده به دستگاه‌ها، اعلام زمان مصاحبه‌ها در پروفایل اشخاص، نتایج مصاحبه‌ها و نتایج نهایی ششمین آزمون فراگیر دستگاه‌های اجرایی را از طریق سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir بر عهده خواهد داشت.

طبق اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، وی در پایان به داوطلبان توصیه کرد: در روز پنج‌شنبه (۱۶ اسفند) تا پایان وقت اداری، زمان رفع نقص از اطلاعات شخصی افراد با مراجعه به باجه‌های رفع نقص مدارک است و روز آزمون، فرصت این فرآیند با توجه به برگزاری آن از صبح اول وقت امکان‌پذیر نیست.

ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور، روز جمعه ۱۷ اسفند برگزار می‌شود؛ فرآیند این آزمون از ساعت هشت‌ونیم صبح آغاز می‌شود و شرکت‌کنندگان باید ساعت هشت‌ونیم صبح در حوزه‌ها حضور داشته باشند و دفترچه‌ها از ساعت ۹ صبح توزیع می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی سوالات آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۵۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی مرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، براساس مصوبه هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت و با اعلام دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه، بهداشت و تخصصی مقرر شد آزمون ورودی دوره دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی در نیمه اول مرداد سال ۱۴۰۳ برگزار شود.

جزییات شرایط شرکت متقاضیان در آزمون:

۱) افراد با داشتن دانشنامه مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی از دانشگاه های داخل یا خارج از کشور که به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

۲) دانشجویان مشغول به تحصیل در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی به شرط فراغت از تحصیل تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ می توانند در این آزمون شرکت کنند.

۳) زمان ثبت نام آزمون در اردیبهشت سال آینده خواهد بود. زمان بندی دقیق ثبت نام در اطلاعیه های بعدی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در هفته آخر فروردین ۱۴۰۳ اعلام خواهد شد.

۴) زمان دقیق برگزاری آزمون طی اطلاعیه بعدی اعلام خواهد شد.

۵) دروس امتحانی مطابق با دروس آزمون کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی به شرح جدول زیر است:

بیومکانیک ۱ و ۲ و ۳ الکتروتراپی ۱ و ۲ ارزشیابی و اندازهگیری
ارتز و پروتز تمرین درمانی ۱ و ۲ و ۳ زبان عمومی
فیزیوتراپی در بیماری های اعصاب و داخلی ۱ و ۲ (قلبی، ریوی، روماتیسمی و پوستی)

کد خبر 6056188

دیگر خبرها

  • پاسخ دادن به سوالات درباره رژیم صهیونیستی؛ شرط جدید آلمان برای اعطای حق شهروندی
  • مروری بر اقدامات جهاد دانشگاهی در نمایشگاه قرآن کریم
  • بازگشت تامی آبراهام به ترکیب رم هم‌زمان با مصدومیت یک ماهه سردار آزمون
  • زمان اجرای افزایش حقوق کارمندان اعلام شد
  • خبر مهم برای کارمندان؛ زمان اجرای افزایش حقوق اعلام شد
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کنکور + خرید سریال ثبت نام کنکور سایت sanjesh.org
  • زمان نام‌نویسی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی مرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • رتبه بندی شرکت‌ های بیمه ای بزودی اجرایی می شود