Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشنده پور گفت: با تعرفه‌های کنونی پزشکی قادر به تعمیر و بازسازی تجهیزات پزشکی نیستیم. به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا بخشنده پور دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران در کنفرانس یک روزه تازه‌های سونوگرافی و اقتصاد رادیولوژی که  امروز در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، درباره انواع بیمه‌ها در کشور اظهار کرد: ما ۳ نوع بیمه (پایه، تکمیلی و بیمه سایر سازمان‌ها) در کشور داریم که بیمه پایه ۳۰ درصد از هزینه کل خدمات و بیمه تکمیلی ۷۰ درصد از هزینه کل خدمات را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: متاسفانه امروزه بیمه‌ها با چالش‌های زیاد همراه هستند به گونه‌ای که بیمه پایه ۱۸ ماه پرداختی نداشته و بیمه تکمیلی بین ۱۰ ماه تا یک سال با تاخیر در پرداخت مواجه بوده است، ۸۵ تا ۹۰ درصد درآمد ما وابسته به بیمه‌ها است.

دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران افزود: ما اکنون در زمینه تعرفه‌ها با چالشی بزرگ مواجه هستین به گونه‌ای که این چالش اقتصاد سلامت و رادیولوژی را از بین می‌برد، باید عدالت بین رشته‌ای در کشور وجود داشته باشد.

بخشنده‌پور تاکید کرد: متاسفانه امروزه مکتب پزشکی در ایران با سایر کشور‌ها متفاوت است و این تفاوت سبب شده است که بیماری‌هایی مانند صرع و سرطان به رست تشخیص داده نشوند، ما امروزه با اتلاف سرمایه در کشور مواجه هستیم از سوی دیگر هزینه‌های تمام شده ئ. ما در حوزه پزشکی هم نسبت به سایر کشور‌ها بیشتر است. تاثیر تشخیص درست بیماری‌ها در کاهش هزینه‌های سلامت کشور وی تصریح کرد: تشخیص درست بیماری‌ها به اقتصاد سلامت کشور کمک می‌کند به گونه‌ای که تشخیص درست ۳۰ درصد از کل هزینه‌های سلامت را کاهش می‌دهد.

دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران گفت:اکنون امکان تجهیز و تعمیر تجهیزات پزشکی با تعرفه‌های کنونی وجود ندارد همچنین از سوی دیگر ما نمی‌توانیم موسسات و مراکز جدید را راه‌اندازی کنیم، تکنولوژی‌های نوین را به کشور وارد کنیم و فرصت تحقیق و پژوهش داشته باشیم.

بخشنده‌پور اظهار کرد: به گفته وزیر بهداشت سابق رادیولوژی چشمِ پزشکی است به گونه‌ای که قسمت عمده درمان‌های جدی طبی و همه درمان‌های جراحی وابسته به تصویر‌بردای است، برای برطرف شدن چالش‌های حوزه رادیولوژی نیازی نیست که ما را با کشور‌های توسعه یافته مقایسه کنید بلکه تنها کافی است ما را با کشور‌هایی همچون پاکستان و افغانستان بسنجید. تاثیر ورود تکنولوژی هوش مصنوعی در تغییر الگوی زندگی افراد همچنین در ادامه مراسم عبد‌الرسول صداقت دبیر شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران اظهار کرد: اکنون تکنولوژی‌های جدید هوش مصنوعی الگوی زندگی افراد را در جهان تغییر داده است بهگونه‌ای که اطلاعات همه افراد در یک دیتا بیس بزرگ جمع آوری می‌شود.

وی بیان کرد: ما برای حضور در این کنفرانس برخی مسئولان حکومت را دعوت کرده‌ایم اما آن‌ها حضور پیدا نکردند، زیرا صحبتی برای گفتن نداشتند و شرمنده ما بودند بنابراین بهترین راه را سکوت انتخاب کردند.

صداقت یادآوری کرد: ما باید بتوانیم بر تغییرات کشور مدیریت داشته باشیم، اکنون مطب‌های کوچک از وجود مجموعه‌های بزرگ پزشکی آسیب می‌بینند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت و درمان اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده فوت متخصص قلب طرحی به کجا رسید؟

محمد رئیس زاده، در اولین جلسه شورای‌عالی نظام پزشکی در سال جدید، گفت: پیگیری فشرده تعرفه‌های خدمات سلامت، مشکلات قضائی و حقوقی برخی همکاران در روزهای پایانی سال، پرونده فوت مرحومه بخشی متخصص قلب و عروق طرحی در لرستان) و نیز ارتباط با منتخبان مجلس شورای اسلامی، از کارهای سازمان نظام پزشکی در یک ماه گذشته بوده است.

وی با اشاره به اینکه پیگیری امور بدون تعطیلی و در تمام ایام نوروز ادامه داشته است، افزود: علاوه بر آن تعمیرات اساسی ساختمان نظام پزشکی برای اخذ تائیدیه ایمنی هم در همین ایام در جریان بود و می‌توان گفت که روزهای پایانی سال و ایام نوروز پرکارترین ایام سازمان نظام پزشکی بوده است.

رئیس زاده با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی برای تصویب و ابلاغ تعرفه‌ها، تصویب آن در نخستین جلسه هیئت دولت در ۵ فروردین و ابلاغ جداول آن در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ را حرکتی رو به جلو دانست که نتیجه پیگیری‌های وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی و نیز توجه دولت بوده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن توضیح پرونده فوت مرحومه بخشی، از اشراف کامل سازمان نظام پزشکی به این پرونده و پیگیری جدی آن در مراجع ذی ربط تا حصول نتیجه نهایی خبر داد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عدم پاسخگویی تعرفه‌های آندوسکوپی و کولونوسکوپی به هزینه‌ها
  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • پرونده فوت متخصص قلب طرحی به کجا رسید؟
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • ماجرای عجیب تخفیف 30 میلیون تومانی برای یک عمل جراحی!
  • قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست
  • ◄ معادله نامتوازن برای رانندگان کامیون؛ افزایش 300 درصدی هزینه ها و عدم افزایش کرایه ها
  • تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد