Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس بنیاد اکرام نزاجا گفت: پیوند آسمانی و ازدواج جمعی، تعداد ۱۵۰ زوج جوان و دانشجوی دانشگاه افسری امام علی (ع) در روز جمعه هفدهم اسفند ماه با حضور فرماندهان ، مسئولین و خانواده ها برگزار می شود.

zگروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ امیر سرتیپ دوم «مظفر میرزابیگی» گفت: مهم‌ترین مؤلفه اقتدار ملی هر کشور اقتدار نظامی است، برای داشتن اقتدار نظامی، نیروی انسانی به‌عنوان موتور محرکه برای پیشبرد اهداف لازم است، برابر فرمایشات مقام معظم رهبری در حکم انتصاب فرمانده نیروی زمینی ارتش، ارتقای معیشت کارکنان در جهت افزایش روحیه آنان و هدفمندسازی اهداف، از جمله اولویت‌های نیروی زمینی ارتش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر سرتیپ دوم مظفر میرزا بیگی با اشاره به طرح های «لبیک یا امام خامنه ای» نیروی زمینی ارتش گفت : فرمانده نیروی زمینی ارتش امیر سرتیپ کیومرث حیدری 30 طرح برای ارتقای توان رزمی و دفاعی این نیرو در حوزه های مختلف را در دستور کار قرار داد که 9 طرح در رابطه با نیروی انسانی و معیشت است که بنیاد اکرام وظیفه ی اجرایی کردن این طرح ها را دارد.

رئیس بنیاد اکرام نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه عمده ترین طرح های این بنیاد طرح «پیوند آسمانی» و« ازدواج جمعی» است تاکید کرد : بنیاد اکرام نیروی زمینی ارتش از سال 1396 تأسیس شد که از ابتدای تشکیل این بنیاد تاکنون 4 هزار و 96 نفر را تحت پوشش خود قرار داد به صورتی که علاوه بر برگزاری جشن ازدواج، تعداد 4 قلم از وسائل جهیزیه جوانان به عنوان هدیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به آنها اهدا می گردد.

سرتیپ دوم میرزابیگی ادامه داد: در راستای ترویج فرهنگ حسنه ازدواج ، پیوند آسمانی تعداد 150 زوج جوان و دانشجوی دانشگاه افسری امام علی (ع) با حضور فرماندهان ، مسئولین و خانواده های آنها در روز جمعه هفدهم اسفند ماه در محل این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم این طرح، حمایت از کالای ایرانی است خاطرنشان کرد: ترغیب و تشویق استفاده از کالای ایرانی بسیار مورد تاکید فرمانده محترم نیروی زمینی ارتش است به همین منظور تلاش شده است در راستای حمایت از کالای ایرانی ، اقلامی که به زوجین جوان اهدا می گردد از تولیدات داخلی باشد.

امیر سرتیپ دوم میرزابیگی تصریح کرد: بنیاد اکرام نزاجا به‌منظور ترغیب جوانان برای ازدواج آسان و امکان‌پذیر بودن برگزاری مراسم به‌دوراز تجملات، طرح ازدواج‌های جمعی را در سراسر کشور جهت فرزندان خانواده های این نیرو در دستور کار خود قرار داد که تاکنون برای 863 نفر مراسم ازدواج جمعی برگزار کرد.

رئیس بنیاد اکرام نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: اولین ازدواج جمعی سال گذشته در دانشگاه افسری امام علی (ع) برگزار شد و پس از آن نیز در استان های شیراز، اصفهان،کرمان، کرمانشاه، مشهد، اهواز و تبریز با حضور خانواده ها صورت گرفت.

سرتیپ دوم میرزا بیگی در ادامه به برنامه های بیناد اکرام اشاره کرد و گفت: این بنیاد به مناسبت ها اکتفا نمی کند و در طول سال در جهت کمک به خانواده های نیروی زمینی ارتش برنامه های مختلفی را دارد ، کمک به خانواده های صعب العلاج ، خانواده های معظم شهدا ، ایثارگران و جانبازان و ... از جمله برنامه های بنیاد اکرام نیروی زمینی ارتش است .

وی با اشاره به اینکه این بنیاد در آینده طرح ها و برنامه های مختلفی را در جهت معیشت کارکنان دارد افزود: یکی از طرح هایی که برای آینده ای نزدیک پیش بینی شد طرح های مردم یاری است ، این بنیاد در نظر دارد علاوه بر پوشش کارکنان و خانواده ها اقدامات مردم یاری را نیز برای مردم مناطق محروم کشور به اجرا درآورد.

وی همچنین ادامه داد: اخیرا جلساتی را با مجمع امور خیرین استان تهران و سازمان اقاف داشته ایم که ان شا الله با تعامل و همکاری که برقرار خواهد شد اقدامات شایسته و مطلوبی در جهت فعالیت های مردم یاری صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ازدواج اهمیت ازدواج نزاجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استخدام نیروی زمینی ارتش
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • ماجرای مرگ دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه رفسنجان چه بود؟
  • ماجرای قتل دانشجوی دانشگاه دندانپزشکی رفسنجان
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • جزئیات دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش +عکس
  • دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف
  • فریب دختر ۱۸ ساله با وعده ازدواج و مهاجرت