Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از سی ان ان، هشت مارس امسال هم مانند سال‌های گذشته پر از طرح مطالباتِ «برابری خوهانه» بود؛ از پرداخت مزد برابر به زنان و مردان تا منع برخوردهای نژادپرستانه با زنان در محیط‌های کار.

زنان در سراسر جهان به خیابان‌ها آمدند تا بگویند که باید همسان با مردان در محیط‌های کار حضور داشته باشند و همان دستمزدی که مردان می‌گیرند را بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بلژیک زنان به خیابان‌های بروکسل، پایتخت آمدند تا از شکاف ۲۱ درصدی دستمزدهایشان با مردان گلایه کنند. زنان کارگر هم به دعوت اتحادیه‌های کارگری بلژیک به خیابان‌ها آمدند.

زنان کارگر بلژیک می‌گویند که دلیل اختلافِ دستمزدهایشان با مردان اشتغال پاره وقت است. یکی دیگر از دلایل این نابرابری به عقیده آنها تعریف مشاغل زنانه است.

در واقع زنان توسط جوامع مردسالار به سمت مشاغل زنانه هدایت می‌شوند؛ مشاغلی مانند کارهای خانگی، خیاطی و در کل خدمات.

مشخص نیست که سال ۲۰۱۹ چه تحولاتی در حوزه برابری زنان و مردان در محیط‌های کار ایجاد می‌شود اما همین حالا هم زنانِ مسلمان محجبه می‌گویند در محیط‌های کار تحتِ «نفرتِ نژادی» قرار می‌گیرند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: روز جهانی زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۶۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره حمایت این معاوت از زنان شاغل در حوزه صنایع دستی گفت: صنایع دستی متولی خود را دارد برای اشتغال بانوان هم بحث تعاونی ها و هم مشاغل خانگی را داریم که تا جایی که بتوانیم هم در بحث تسهیلات هم در بحث مجوزها و بازارچه های فروش حمایتشان می کنیم اما متولیان خاص آنها باید اقدامات اساسی تر را انجام دهند در استان ها و اعتباراتی که برای آنها تصویب می کنیم یکی از مباحث بازارچه‌ها است که اقدامات ما در خصوص آنها برای سرپرستان خانوار و مشاغل خانگی است.

وی در پاسخ به سوالی درباره درج نام مادران در کارت ملی گفت: در این خصوص مراحلی را پیش رفتیم ولی گفتند این کارت ها دارد منسوخ می شود و اصلا هیچ نامی نمی آید و فقط کد ملی روی کارت ها قرار است درج شود. گفتند اصلا در کارت‌های جدید نه نام پدر و نه نام مادر درج نمی‌شود و این مساله دیگر موضوعیت ندارد.

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • بازنشستگی بیش از موعد ۱۷۰۰ کارگر شاغل در مشاغل سخت و زیان آور
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد
  • جدیدترین جزئیات دستمزد ۱۴۰۳ و حق مسکن کارگران ؛ سهم کارگر تقریبا هیچ !
  • اعلام دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۳
  • دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۳
  • اعلام دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال 1403
  • رشد ۲.۵ برابری بازرسی های بهداشت محیط
  • افزایش دو برابری شاخص‌های بازرسی‌های بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی