Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، حبیب الله طاهرخانی معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با همراهی حجت اله غلامی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، حمیدرضا امیرخانی مدیرکل راه وشهرسازی استان، حسن کامران نماینده مردم اصفهان و زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی از شهرهای جدید بهارستان و مجلسی بازدید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهرخانی در این سفر که با حضور در یادمان شهدای شهر بهارستان شروع شد، پروژه ساخت یادمان شهدای گمنام این شهر را افتتاح و بوستان مهر در محله مسکن مهر را به بهره برداری رسانید.

طاهر خانی در حاشیه بازدید از پروژه ها گفت: طبق سیاست جدید دولت، مهمترین برنامه ما تولید و عرضه مسکن است که در شهرهای جدید به دنبال تعادل بخشی در زمینه قیمت و عرضه مسکن هستیم .

وی ساخت 200 هزار واحد مسکن در شهرهای جدید را از جمله برنامه های شرکت عمران برشمرد و گفت: گسترده ترین پروژه و برنامه ما در شهر بهارستان خواهد بود که امروز 1200 واحد آن با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در شهر بهارستان آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید کشور حمل ونقل سریع و آسان را از جمله مهمترین مقوله ها برای شهر عنوان کرد و گفت: خوشبختانه بحث احداث پروژه مترو برای شهرهای بهارستان و ارتباط با دو شهر فولاد شهر و مجلسی قویا در حال انجام و پیگیری است که با تامین مالی لازم به سرانجام خواهد رسید.

به گزارش برنا؛ در این سفر 10 پروژه بوستان مهر، یادمان شهدای گمنام، محوطه سازی مسجد حضرت معصومه(س)، تکمیل مسجد حضرت فاطمه(س)، تکمیل مسجد علی ابن ابیطالب(ع)، بازسازی مدرسه امام علی(ع) و بازسازی قنات حجت آباد شهر بهارستان و کلانتری ، مسجد امام حسن (ع) و 48 واحد مسکن مهر در شهر مجلسی به بهره برداری و عملیات اجرایی احداث 1200 واحد مسکونی با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و آماده سازی 7 مرکز محله در شهر بهارستان آغاز گردید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حضرت معصومه دولت مدرسه مسکن وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می رسد

مهدی لسان طوسی گفت: طبق ماده ۶۲ قانون نظام صنفی، فروش و عرضه کالا‌های مستعمل یا تاناکورا ممنوع است و هر جا فروش آن دیده شود از طریق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با آن برخورد خواهد شد.

وی دلیل افزایش فروشندگان لباس‌های مستعمل در مشهد را کم شدن قدرت خرید مردم و افزایش تقاضا برای این نوع پوشاک عنوان و اضافه کرد: این موضوع به شدت در دست بررسی است، زیرا ادامه فعالیت آنها به ضرر بخش تولید و عرضه کنندگان قانونی پوشاک در مشهد است.

رییس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد در پاسخ به این سوال که به چه علت واحد‌های عرضه کننده پوشاک دست دوم از فروشگاه‌ها و مراکز تجاری معتبر در حال فعالیت هستند گفت: دلیلش آن است که صاحب واحد صنفی یا فروشگاه پیش از این پروانه کسب برای فروش پوشاک نو گرفته، اما بعد نسبت به عرضه پوشاک مستعمل در همان محل اقدام کرده است.

طبق اعلام مدیریت بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد، ۲۱۸ پرونده تعزیری در پی انجام ۲ هزار و ۱۵۴ مورد بازرسی از صنف پوشاک در این شهر در طول ماه فروردین تشکیل شده است که در این راستا چهار واحد صنفی در رسته پوشاک به دلیل داشتن تخلفاتی از جمله گرانفروشی و عدم درج قیمت در مشهد پلمب شدند.

رییس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد در این باره گفت: با توجه به این که زمستان گذشته سرمای زیادی در مشهد اتفاق نیفتاد و پوشاک زمستانی نیز فروش زیادی در این شهر نداشت از این رو صاحبان واحد‌های صنفی مجبور شدند اجناس خود را به قیمت خرید (بدون در نظر گرفتن سود قانونی) بفروشند.

لسان طوسی افزود: در فروردین ماه هم صاحبان صنوف پوشاک در مشهد خرید جدید لباس نداشتند و خرید‌های جدیدشان از اردیبهشت ماه آغاز می‌شود، لذا قیمت‌ها هم تغییری نداشته و مربوط به سال قبل بوده است و در مجموع نمی‌توان گفت این رسته صنفی در فروردین ماه گران فروشی کرده است.

وی اضافه کرد: قیمت تمام شده تولید پوشاک به دلیل هزینه‌های جانبی و سربار که هر ساله رو به افزایش است، زیاد شده و به طور قطع بر قیمت پوشاک اثرگذار بوده است، اما واحد‌های صنفی پوشاک مشهد در فروردین ماه گران فروشی نداشته و اجناس ماهیتاه دلیل بالا بودن قیمت تمام شده تولید، گران هستند با این حال نمی‌توان بروز تخلف گران فروشی از برخی صنوف را هم انکار کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • ‌تأیید درخواست متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن ممسنی و رستم
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می رسد
  • ساخت ۸۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور کلید خورد
  • جدیدترین قیمت فروش آپارتمان در مناطق 22گانه تهران (+عکس)
  • تورم‏‏‌سنجی در فایل‏‏‌های آپارتمانی
  • اراضی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد پروژه‌های مسکن ملی تامین شد