Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- قهرمانان دو ومیدانی المپیاد منطقه 6 کشور با برگزاری یک دوره مسابقه به میزبانی همدان شناخته شدند.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در این پیکارها 40 دونده از استان های غرب کشور به مدت یک روز با یکدیگر رقابت کردند و در پایان این مسابقات و در ماده 400 متر پانته آقلی پور از همدان، مونا بات مانی از همدان و فاطمه احمدی فردوس از همدان ب به ترتیب اول تا سوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ماده 800 متر پانته آ قلی پور از همدان اول شد، آذین قادری از کردستان و بهار نجفی از کردستان دوم و سوم شدند و در ماده 500 متر نیز فاطمه چناری از همدان ، رژین قادری از کردستان و آیدا عزیزی از همدان به ترتیب اول تا سوم شدند.
همچنین در پنج هزار متر صبا فرمان پور از همدان قهرمان شد، زهرا کیهانی از همدان دوم شد و معصومه گروسی از همدان ب در جایگاه سوم قرار گرفت.
در ماده سه هزار متر فاطمه چناری از همدان عنوان نخست را به دست آورد، هستی ثمری از کردستان و آیدا عزیزی از همدان دوم و سوم شدند و در ماده پرتاب نیزه نادیا اسد بختی از کردستان، صدف آقاجانی از کردستان و نازنین لطفی مقدم از همدان اول تا سوم شدند.
در ماده پرش ارتفاع نیز شیرین معینی منش از همدان قهرمان شد، مطهره احمدی از همدان ب در جای دوم ایستاد و نازنین لطفی مقدم از همدان عنوان سوم را به دست آورد.
در ماده پرتاب دیسک زهرا بختیاری از همدان ، عسل بابایی از همدان و مهدیس خوش نعمت از همدان ب به ترتیب اول تا سوم شدند.
در پرتاب وزنه زهرا بختیاری از همدان اول شد، صدف آقاجانی از کردستان در جای دوم قرار گرفت و مهدیس خوش نعمت از همدان نیز سوم شد و در ماده امدادی تیم همدان الف، کردستان و همدان ب به ترتیب اول تا سوم شدند.
در پایان این رقابت ها به نفرات برتر مدال و لوح قهرمانی اعطا شد.
7520/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش دو وميداني بانوان منطقه 6 كشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۹۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، "رانیل دیکره مسینکه" رئیس جمهور کشور سریلانکا در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رئیس جمهور ایران و وزیر نیرو برگزار شد، ضمن قدردانی از دولت ایران و شرکت‌های مهندسی ایرانی به منظور اجرای این پروژه عظیم فنی – مهندسی صنعت آب و برق، گفت: دشواری‌ها و چالش‌های بسیاری در مسیر پیشبرد و عملیاتی کردن این پروژه عظیم در سریلانکا وجود داشت اما به همت مهندسان ایرانی با وجود همه این محدودیت‌ها، در نهایت پروژه بزرگ و چند منظوره اومااویا نهایی و به مرحله اجرا رسید.

وی در ادامه به تمدن کهن و باستانی دو کشور ایران و سریلانکا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه امروز شاهد قرار گرفتن دو کشور دارای تمدن کهن و سیستم‌های آبیاری باستانی به منظور همکاری در زمینه اجرای پروژه‌های مهندسی شده انتقال آب و تولید برق هستیم.

رئیس جمهور کشور سریلانکا یادآور شد: پیشبرد طرح‌های صنعت آب به منظور بهره‌برداری از منابع آبی موجود به نفع مردم ساکن در این منطقه خواهد بود و خوشبختانه در کنار اجرای پروژه بزرگ انتقال آب و نیز تولید و توزیع برق توسط متخصصان ایرانی، این دانش و تکنولوژی به مردم سرزمین سریلانکا منتقل شد.

به گفته وی، بی تردید بدون همکاری ایران و انتقال توانمندی و تکنولوژی مهندسان ایرانی انجام این پروژه بزرگ و انتقال آب به مناطق دارای بحران و تنش آبی سریلانکا غیرممکن بود.
دیکره مسینکه در ادامه با تاکید بر اینکه مهارت‌ها و تکنولوژی فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است، اظهار کرد: ایران نمونه کشوری است که موفق شد تکنولوژی و دانش فنی را در همه حوزه‌ها با خوداتکایی ایجاد کند، ارتقا دهد و پیشرفت‌های چشمگیری را در این مسیر کسب کند.
وی یادآور شد: ایران و سریلانکا به عنوان دو کشور جنوب آسیا در صدد کسب هویت و استقلال خودشان هستند و بی‌تردید اجرای پروژه‌هایی در سایه همکاری‌های مشترک بین دو کشور، رویکرد این کشورها را در تحققق استقلال هویتشان تقویت می‌کند.
رئیس جمهور کشور سریلانکا خاطرنشان کرد: به واسطه اجرای پروژه بزرگ و چند منظور اومااویا، ایران توانست با بهره‌مندی از ظرفیت و توان متخصصان خود، از طریق سدسازی آب را به منطقه خشک انتقال دهد که با نعمات فراوانی برای آیندگان نیز همراه خواهد شد.

کد خبر 6087676 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • گاز N۲O در قلیان اکسیژن لقب روانگردان نیز دارد
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • معرفی قهرمانان رده سنی جوانان مسابقات کاراته دختران کشور در همدان
  • ایلام استانی راهبردی در کشور شناخته می شود
  • معرفی قهرمانان مسابقات کاراته دختران کشور در همدان
  • بررسی طرح ساماندهی المپیاد‌های دانش‌آموزی
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • جامائیکا نیز کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم
  • قلیان اکسیژن پرتگاهی جدید برای جوانان/ جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم